Zagonetke

1. Haha, nije ni to. :D

EDIT Ali si blizu.

2. Babo, nije ni to, ali mi se svidja kako razmisljas. :P

3. Padobran

Odoh sada da spavam. ;)

4. nemaš me i ne trebam ti:

Тхе Проф
    Vazduh jebeni?

car! :D

5. Izvele 3 žene jednog čoveka na streljanje i rekle mu da ima pravo na poslednju želju. Međtim kad im je on rekao svoju poslednju želju, ni jedna mije htela da ga ubije. Zašto?
    Koja je bila njegova poslednja želja?

6. Да га убије најружнија.

7. Da ga ne ubiju lolo

8. Последња жеља му је била да види своју жену која је на самрти.
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5b4uhqaUs1r3yp6xo1_400.png

9. Koja je bila njegova poslednja želja?

Komplet lepinja?

10. Последња жеља му била да послуша неку песму Владе Георгијева.

11. Koja je bila njegova poslednja želja?

Da ga ubije ona koja ga najmanje voli lololo

12. Да га убије најружнија.

Stara jeste, da nije google radio, a?
    xaxaxaxa
    Aj pa zadaj sad neku.

13. У затвору се налази 100 затвореника. Стражар је одлучио да игра следећу игру. Стражар ставља капу на главу сваком од затвореника. Свака капа садржи један од бројева из скупа {1,2,…,100}. Различити затвореници могу а не морају да имају различите броеве на својим капама. Сваки затвореник види све капе осим своје.

Сваки од затвореника на парче папира мора да запише број са своје капе. Ако макар један од њих погоди исправно број своје капе, сви затвореници бивају ослобођени. Међутим, ако сви промаше бројеве, затвореници бивају кажњени.

Пре почетка игре, сви затвореници могу да разговарају и праве стратегију. Међутим, стражар слуша разговор и уколико стратегија има несавршености, он то има право да искористи при избору и распореду капа.

Доказати да постоји стратегија која омогућава затвореницима да победе.

14. pa da ga jebem, dogovore se da svi napisu nasumicno razlicite brojeve (bez prethodnog objavljivanja koji ce da napisu):)
    sansa da ce da budu oslobodjeni je velika onda :)

15. ili stave u sesir brojeve od 1 do 100, kazu strazaru da podeli kape, pa izvlace. kako ko izvuce broj, tako ga zapise :)

to jos bolje dize verovatnocu na vrlo blizu 100% cini mi se :)

16. пу, бем ти, ја сам хтео ово са извлачењем да напишем. :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.