Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ред 2:1 Блу
Или како бих ја то рекао
10.коло = РЕД : БЛУ 2:1 (3:1, 1:2, 4:1)
Укупно:
РЕД: 16
БЛУ: 14
4 кола до краја
Волео бих да знам ЗАШТО никог нисам нашао кад сам синоћ дошао да играм?
e jebem te impre da te jebem, sta ja znam kako :D poceli smo tek u 23:00
соба?
И онда мене смарате што сам одмах тражио службени...
SKK?
Могу да кажем да је Импре један велики педер који гаси собу кад му не иде. ПЕДЕР!
11.коло РЕД : БЛУ 3:0 (3:0, 1:0, 1:0) задње две службеним резултатом
ЕДИТ: И код тебе више нећемо да играмо макар имао најбољи нет у универзуму..... а немаш ...
ОД САД ИМА ДА СЕ СЛУША КАПИТЕНСКИ ГЛАС ОВДЕ!!!9
а неко је рекао, ајде да играмо код Лакија, али нееее, играмо код импреа...
добро, добро...
Да, Лаки, чекам ко дебил пола сата свако вече и играм са Марком који је ваш играч и који се зајебава, и мене зајебава. Нећу да играм без своје екипе. Рекао сам ти да су лоши тимови, рекао сам ти да ја треба да будем капитен, ал ти само по своме. Ова лигица више није ни за курац. Нећу више долазити, ко вас јебе.
moje licno misljenje je da 3 sluzbene pobjede su van svake pameti, ali sta ces, tako je :D, crveni tim vodi sa 19:14, 9 sluzbenih pobjeda, to je glupo stvarno..... ali ne bunim se i ne zelim da se svadjam jer je oko ove gluposti nema svrhe da se svadjam, impre smiri dozivljaje, bice prilike da budes kapiten, pa se dokazi..
Свађам се јер губим своје време ко будала на ову лигу, свако вече сам ту, а цела екипа ми се зајебава и испадам глуп због тога. И још ме ови дебили зајебавају и прозивају кад попиздим.
pa ti nemoj da popizdis.
realno, sluzbeni rezultati su glupost kad ti je liga sacinjena od 2 tima....
A da nema sluzbenih, ljudi ne bi toliko cesto dolazili i liga bi otisla u kurac. Al mozemo da probamo da igramo samo kad se skupe obe ekipe.
Kao drugo, Impre i ja samo bili u pravu kad smo ti rekli da Jorgan ne treba da bude kapiten. On je odabrao jake ali neredovne igrače. Zato sledeći kapiteni moraju da budu dobri igrači koji su redovni i upućeni u to ko je redovan, ko je aktivan, ko kako i na kojoj poziciji igra, ko je dobar tandem... Postavio si Toa da bude kapiten repke, a on nije upućen ni u šta gore navedeno. Treba da to budeš ti ili Impre, po mom mišljenju jer ste redovni, upućeni u sve, dobro igrate i možete da uvedete disciplinu i nećete dozvoliti zajebavanje, a umete i da postavite taktiku, da vidite ko je gde pogrešio i da se to odmah ispravi.
Što se tiče naše sledeće lige, dragi budući kapiteni, nemojte da vam đavo bude kriv opet kad odaberete neredovne igrače, da bi znali kako da birate, evo par saveta.
Najredovniji igrači su: Laki, Impre, ZeZ, Marko, Tkog, Kole i (u poslednje vreme) Kokoška(ali ume da odleprša odjenom).
Birajte na početku nekoga od ovih igrača, potrebna su vam 3 redovna. Odaberite obavezno na vreme bar jednog golmana (Lakija ili ZeZa). Evo nešto o ostalim igračima: Tiagu često laguje jer mu je sjeban net (i/li komp), Jorgan dođe ili ne dođe (to je uvek iznenađenje), To takođe, Xela ne dolazi, a kada dođe pljuje se sa Markom, uglavnom ne igra, a kada igra ili ga slučajno usere gol ili sve sjebe, sedplas niti igra, niti zna da igra. Dusana nema, nije se ni prijavio za prošlu ligu, a SnobIvanKenjoBi se jednom pojavio, mislim da nije ni igrao.
Toliko od mene, nadam se da su vam korisni ovi saveti.
Molim nekoga da ovo prekopira i okači na Vuku pošto ne dolaze ovde svi, a valjalo bi da ovo pročitaju. Hvala.
Zezov post na SHB HBSV temi. lolo
tkoze ne seri... govoris nesto za moj tim, a prvo skontaj da u odigranim mecevima vodimo 14:11... izabrao sam dobar tim, a to sto se iznenada tiagu sjebo net, nisam ja kriv, prije je igrao skoro stalno, ja od kako sam kapiten samo dva dana nisam dosao, a i bzvz je sto se ne igra kad se skupimo ili kapiteni dogovore... uostalom ja se tu ne pitam, samo dajem predlog za sledecu sezonu, ili bar ako se dobije taj sluzbeni, zasto onda 3 meca sluzbeno odjednom??? A to sto nam dajete marka, koji ce mi ako se zajebava i to je samo da nas dobijete sa vecom razlikom? ne treba nam....
i po meni realno ima isuvise prozivanja ovde. iz toga iskljucujem sebe, jer me stvarno niko nikad nije prozivao; valjda sto ni ja sam nikad to nisam radio. svaki put kad sam dosao da bih igrao ligu ili je neka zajebancija, neko banovanje, neki lag, neko trolovanje, i to u kasne sate, a najmanje ima haksa. ne znam samo kome to treba.. stvarno se trudim da izdvojim vreme za ovu ligu,i to zato da ispostujem sve ovde prisutne i dogovor koji smo sklopili, ako tako moze da se kaze. nije da sam sad necim vezan ovde, nego jednostavno imam zelju sa vama da se druzim. ipak imamo tradiciju i ovo treba da se odrzi. mogli bi ljudi da promene ponasanje u toku same igre jbg.. ponekad je stvarno previse kad dodjes da igras i neko troluje i zajebava te. realno tu zajebanciju da ostavimo za forum ovde, a kad se igra haks, nek se igra samo haks. to je neka vrsta sportskog duha koji je vladao za vreme prve i druge lige.
dalje, skontao sam da je menjanje trenera iliti kapitena isto tako deo nase tradicije. ne vidim zasto neko ne bi dobio sansu. sto se mene tice, dovoljno dugo sam bio ovde i upoznao sve ljude, i sasvim normalno mogu da procenim ko je najbolji za reprezentaciju.
toliko od mene, ne bih vise da smaram. :) pozdrav za sve!
i molicu sve: DA PROVERAVAJU REDOVNO PRIVATNE PORUKE!!!!
sta bre serator koji kurac pominje mene da sam se bunio? kao i obicno serator sa svojim teorijama koje nemaju veze s mozgom.
bilo je smijesno nekad, ali decko, ozbiljno bi trebalo da razmislis o tome da posjetis jebenog psihijatra.