Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Rekao sam da kapiten treba da bude neka pička u duši, znači taj uslov prolazimo Laki, Tkog, možda i Buka, Impre i ja, To je previše tih za kapitena.
A recite Zezotardu da ne jede govna.
Ono nije savet ono je proseravanje lika koji ima običaj da periodično ispušta veliku gomilu sranja iz svog mozga.
Jorgane pricao sam za sve uopsteno, a ne za tvoj tim. Sto se mene tice mozemo kako hocete, ja kad sam u mogucnosti uvek cu doci.
I da, Kslea moze da mi se napase velikih prostranih livada koje pukim slucajem posedujem.
Од синоћ, дошао сам овде 5 пута, само да се поново насмејем ткоговом последњем посту. :))
tiago i kokoska nek se odazovu ako su slucajno ovde,i nek odu na SHB forum jer se igra onaj 4v4 kup! momci kazu da je hitno.
То, кад је следећи тренинг?
Impre slobodno se smej kad nemaš sam dovoljno mozga da sam smisliš odgovor lololo
Зато имам довољно мозга да ме боли кита да улазим у раправу са тобом.
Zašto onda odgovaraš?
Ја сам ту
Blago tebi lololo
Момци, не рачунајте на мене вечерас, одох да спавам, не видим на оћи, већ 6 сати сам за компом...
http://www.haxball.com/?roomid=e80a3f4b83a0e0fad1119cd21e3d08cd23828a7226a69ad9c73c4c36000f3253
Ne mogu kod Jorgana.
12.коло = РЕД : БЛУ 2:1 (3:1, 1:3, 4:3)
---------------------------------------------
Укупно :
РЕД : 21
БЛУ : 15
Занимљива ситуација. БЛУ тим мора да победи све утакмице до краја, два кола, да би се изједначио са РЕДом. Ако им неким чудом то и успе игра се ДИЈАМАНТСКИ гол, правила су иста као за златни само што овај одлучује цело првенство. Иста ситуација је била и у другој сезони када је РЕД успео да победи!
Можда боље платинасти гол. Нисам могао синоћ да дођем, честитам мојима што су се снашли без чврсте капитенске руке
прави неко ?
Ne mogu kod Lakija dudjem.
13.коло = РЕД : БЛУ 2:1 (3:0, 5:2, 3:4)
Укупно :
РЕД : 23 - WINER!
БЛУ : 16
РЕД тим је тријумфовао по други пут и изједначио се са БЛУ тимом. Коле и Марко по први пут освајају титулу, Зез по рекордни 4. пут! Иако је можда БЛУ тим био јачи по именима, тактичка супериорност и срчаност је била на страни РЕДа!
Жреб за нову, 5. сезону је сутра преко дана, капитени су Коле, победнички капитен, и Импре који је новоизабрани селектор БЛУ тима.
Пробајмо да се нађемо овде у 19:00 сутра ради жреба у Ниону.
A da se veceras skupimo da treniramo ili ESL mozda?
Posto vidim da nije bilo zreba...
Ја могу тек касније, рецимо после 9...