- Пд
Чекамо Босанце добјасне. :)
Једем и са сиром, једем и са месом. Једем и пица бурек и лазања бурек.

бијо ја једном у пекари. оно, пешес изјутра, припит, из града. сели на БУРЕК (дакле масТни, са месЕТом, лије мас' низ браду). кад оно међутим, упада унутра нека мафијја (са два Ј!), од цирка три члана. и наручују бурекове. све ту океј, падне спика, ми реч, они реч, кад оно - курац! екипа наручила неке "пицабуреке", "павлакабуреке" и сличне говнурдабуреке!!2
аа, па нећемо тако. умал' ми није дошло да устанем, приђем до њи'овог стола, и сав јогурт им попијем!
пази молим те. наручују прво бурек, а онда скрнаве једну такву институцију. МРШТЕ из пекаре. говна помодарска.- Пд
Објаснила двојица док сам ја куцао, то! :)
Шалим се, него, кад смо већ ту, да кажем да мене много смара то "бурек је са месом, остало су сирнице и зељанице" смарање. Оно, капирамо, измислили сте бурек. Измислили и италијани пицу која је у почетку имала само парадајз, сир и оригано, па се у међувремену претворила у пицу са ананасом и чварцима преливену сирћем.
Ја кад одем у пекару, пише лепо ''бурек месо'', ''бурек пица'', ''шупаљ бурек'', ''бурек паштета рол виршла''...
То се можда у некој вукојебини говори тако, само бурек.
Ја једем некад помоћу виљушке и ножа, кад једем у шиптарским пекарама.Кажеш пише тако, а? Значи да пише говнобурек, ти би то тражила? А ово за вукојебину лолол, где ћеш већу од те твоје!