KK Partizan

1. Maxi smeo bih da se kladim da sam kosarku igrao i pratio dok si ti gurao dubak da upali. Idi igraj poker na fejsu...

2. Dzerika ne komentarisem on na glasackom listicu dopisao dv

3. pseto jesi pitao anđusa ko dobija, uvek kad se završi derbi on kaže očekivan rezultat lol

4. Reko mi da ga ne zajebavam :(

Srecno u kvalifikacijama grobosi

5. Ево, мондо каже како ћемо у квалификације. Стразбур, Алба, Будивељник, Нимбурк, Остенде, Уникс и Левски, ако је по Википедији. Једино ако би неко избацио Русе пре финала, иначе ништа.

6. pseto88
    Maxi smeo bih da se kladim da sam kosarku igrao i pratio dok si ti gurao dubak da upali. Idi igraj poker na fejsu...

Ja sam košarku trenirao i igrao dok si ti gubio pare na pokeru. Tako da nisam siguran da znaš pravila. Nisam te video da se javljaš pre neke 3-4 godine. Šuk

7. Realno, Uniks je tu favorit...biće jebeno...

8. Hahahahahahahhahahahah do jaja

9. Imate šanse, Nimburk ima mnogo slabe tekme, Francuzi su nekonstantni do jaja, Levski i Ostende bi trebalo da dobijete, Uniks i uvek čvrsta Alba su najveći problemi, a sa Buđavima ste se klali već

10. Mislim da je i Kantu u igri Truce...

Mada samo se Uniksa tu treba plasiti...

11. Ja sam ponizen upravo. Ne smem da postujem ovde vise, isprozivace me Maxi brateee

12. Ma neću Pseto, dobar si ti čovek, samo idi na zvezdinu temu, dosadio si ljudima ođe.

13. Ako si ti tako rekao kako bih smeo da ne odem. Samo mi nemoj vise kaciti onu sliku da ne pocnem da placem hahaha

14. Kenjaš 200 na sat.

15. A imas i palac na reakcijama?? Auuuuu sad sam se tek usro!

16. Pa samo Uniks i Alba su tu kao neko ko bi mogao da nam pravi probleme. Naravno, pod uslovom da ostanu približne snage kao ove sezone. Budiveljnik nam i nije bio klanje. Razmontirali smo ih u BG-u, tamo igrali jako loše i jedva izgubili. Kada bi ostali ovako nešto otprilike isti, njih bi odvalili.
    Jebem li ga, dobra vest svakako. Nije mi baš bilo ni preterano teško da igramo jednu sezonu Tofita kup, ali ako već postoji šansa da se ufuljamo u EL, onda je treba iskoristiti. Opet sve je prerano jer ko zna ko će i nama da igra uopšte.

17. Pseto, što ti reko Anđus da ga ne zajebavaš?

18. Pa samo Uniks i Alba su tu kao neko ko bi mogao da nam pravi probleme. Naravno, pod uslovom da ostanu približne snage kao ove sezone. Budiveljnik nam i nije bio klanje. Razmontirali smo ih u BG-u, tamo igrali jako loše i jedva izgubili. Kada bi ostali ovako nešto otprilike isti, njih bi odvalili.
    Jebem li ga, dobra vest svakako. Nije mi baš bilo ni preterano teško da igramo jednu sezonu Tofita kup, ali ako već postoji šansa da se ufuljamo u EL, onda je treba iskoristiti. Opet sve je prerano jer ko zna ko će i nama da igra uopšte.

jašta

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.