KK Partizan

1. Ma Uniks ce sigurno imati tim za respekt. A i vi cete imati dobar tim iako vas vec cujem kako kukate da nemate para pojavice se one odnekud. Alba je B klasa...

2. Retarde, pitao sam ga sta misli o sudjenju u finalnoj seriji i da li je liga regularna. Sreca, da je hteo da prica udavio bi me sto posto ili bih umreo od smeha.

3. Pseto, Geneks je između dve stanice autobuske.

4. Ustvari saću da te zovem telefonom.

5. ono, sto meni nije jasno je kako to da timovi imaju gubitke sto igraju euro ligu, a trebalo bi uvek da imaju dobitka od toga. od tv-prava, ulaznica, reklama kuraca-palaca.

kako je moguce da klubovi gledaju na euro ligu kao na mesto gde se trosi novac a ne zaradjuje.

jebem ti mafiju onda, ko fifa su, verovatno od manjih timova tipa cibona, i ovih nasih samo grebu, a zapadnjaci i izvuku neki dinar.

6. Nemam pojma Kelt. Znaš da se nikada nisam tripovao da pogledam kolike su uopšte ovako nagrade u EL ili bilo šta drugo. Šta ti plaćaju, kolika je kinta od TV prava i to. Nikada se nisam oko toga interesovao.

7. Kelte nije bas tako. Jer toj ciboni treba manje za budzet nego sto treba cska... ali nagrade su go kurac a tv prava minorna u odnosu na fudbal. Ipak covic rece da smo za jednu tekmu u areni bili u debelom plusu...onda kada je rekao dulu da laze da nema prihoda u el

8. Pseto vama je samo Šilb pojeo 40 utakmica u Areni. Nemaš ti pojma. Krećem na busovaču. Vidimo se iznad Tošinog :)

9. Košta i organizovanje (mnogo je tu stvari), trebalo bi da nije toliki minus ali opet, i da je plus, nije veliki, kao prvo jer se na igrače i stručni štab troši više (dobro, to ide od ekipe do ekipe)

10. jebem li ga, meni to naopako nekako izgleda... ako su klubovi, akteri neke organizovane zabave na gubitku, znaci da neko drugi skuplja pare, ili da neko debelo precenjuje tu zabavu. ili je jebena kocka, svi uloze neke pare, pa pokupe pobednici.

nesto mi ne stima tu, ne funcionise po nekom najnormalnijem ekonomskom pravilu... ko nadoknadjuje minus???

11. Lol, pa za odlazak na F4 evrolige dobija se premija od Evrolige od oko 500k evra. To je smejurija u poredjenju sa fudbalom gde se za dolazak do polufinala vec nakupilo 50ak miliona vrae.

Inace , pucamo kvalifikacije,al ako nista, odigracemo koju zvanicnu utakmicu ranije i da udjemo u Cipiripi kup uigrani lolo
    Odlaze nam Berta i Zo, vrv i jos neko, pitanje je da li ce se dovesti neko do tad...

12. Гробари, мислим да ћете сад морати на коленима код Вучића да би вам организовао квалификације овде?

АЛ ЋЕ ДА СЕ ОРИ ВУЧИЋУ ЛЕГЕНДО НА ЈУГУ

13. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=537#post_2850623
    ово смо се договорили, па нека буде као неко правило или шта већ

14. Hugocavez
    Гробари, мислим да ћете сад морати на коленима код Вучића да би вам организовао квалификације овде?

АЛ ЋЕ ДА СЕ ОРИ ВУЧИЋУ ЛЕГЕНДО НА ЈУГУ

Necemo, al cemo vam sa zadovoljstvom natrljavati na nos to da vam "vucic i covic ne pomazu" cim grad odluci da Kvalifikacioni turnir za EL i nije bas toliko bitan.

15. Mislim da je i Kantu u igri Truce...

Mada samo se Uniksa tu treba plasiti...

Ма јок Канту, они испали у четврт-финалу плеј-офа.

Иначе, против Уникса имамо 0% шанси у квалификацијама кад погледљш како играмо против Руса. Осталих се не треба плашити, али нико ту није лак противник с обзиром да смо увек задњи у припремном периоду, лол. Значи, доста ће зависити од жреба и шансе да неко изненади Уникс.

16. Ako je sudeci po onome kakve grupe u EL dobijamo godinama u nazad, nalecemo na Uniks u prvom mecu :)

17. Nego, vidite li vi ono da je upraznjeno mesto u EL postalo WC i da ULEB odlucuje sta ce sa njim. A WC se placa 500k..
    Mada,kako kaze lijac, lobiraju da odu garagani besplatno, sto u principu i treba

18. http://www.youtube.com/watch?v=uC-Sz9MW7qI

Bas me interesuje nepristrasan sud vas ovdje, nakon sto ste se iskukali na sudjenje. Ali iskreno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.