KK Partizan

1. Jebac, odaberi direktoru poster leba ti

2. Ivan1988, Direktor...ko ce sledeci da prska nevaljalice??

3. Glodari=Nevaljalice=Antifa Kucke

4. Sto volim ove sto se prave pametni pa popuse kurac...

Volis da pusis kurac? Tvoja stvar, nemam nista protiv, cak mi ne smeta ni sto to radis van svoja 4 zida, tj. u svom kupeu...mada tehnicki gledano i kupe ima 4 zida.
    Ne bih stvarno polemisao s tobom ni o cemu, kad vikipediju smatras relevantnim i autoritativnim izvorom za bilo sta. Narocito s tobom ne bih polemisao o lingvistici, verovatno se i u nju razumes koliko i u sport.

5. Иначе, над најдоминантнијим центром у лиги, Бобијем Марјановићем, за две утакмице свиран је укупно ЈЕДАН фаул.

6. најдоминантнијим

Ja moram i ovde d'ispravim pravopis, verovatno nisi prebacio tastaturu pa ti nije lepo izasla rec: najretardiranijim.

7. Добра фора:)))))))

8. Nego što njima Tadija uopšte ne igra?

Da, nije igrao.

9. Изјебан си квалитетно Јерицхо.

10. Ocito je nesto jeo govna Radonjicu, videlo se kako je reagovao na pitanje o njegovoj minutazi.

11. Ja o jedenju govana, a utom Bohor sa duplog naloga...

12. Kako blic nezvanično saznaje, duhovi sever će prisustvovati na meču.

13. Pa duhovi ne postoje. Kao i pare na pokeru na fejsbuku.

14. Pseto ti si duhovno propao, život si na kocki ostavio.

15. Tepić je morao da pogodi sam, počeli su malo da kraduckaju, sviraju Pavloviću a takao ga nije.

16. Evo sada čist faul ne sviraju nad Bogdanom.

17. cist faul bio kolko sam ja video...a nemam reci za ovu dileju sto daje tehnicku a tekma krenula pre 5 min

18. lovernju zabranjeno da sutne trojku izgleda da i Tepicu treba zabraniti...

19. Žo bolje da ne šutira, Tepić se usrao, Bogdan mora bolje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.