Sto volim ove sto se prave pametni pa popuse kurac...
Volis da pusis kurac? Tvoja stvar, nemam nista protiv, cak mi ne smeta ni sto to radis van svoja 4 zida, tj. u svom kupeu...mada tehnicki gledano i kupe ima 4 zida.
Ne bih stvarno polemisao s tobom ni o cemu, kad vikipediju smatras relevantnim i autoritativnim izvorom za bilo sta. Narocito s tobom ne bih polemisao o lingvistici, verovatno se i u nju razumes koliko i u sport.
Jebac, odaberi direktoru poster leba ti
Ivan1988, Direktor...ko ce sledeci da prska nevaljalice??
Glodari=Nevaljalice=Antifa Kucke
ОТКЉУЧАНА ЈЕ ТЕМА ЗА ДЕРБИ, ПРЕЂИТЕ ТАМО ДАНАС ДА СЕ КОЉЕТЕ, НЕКА ОВЕ ДА МОЖЕ "НОРМАЛНО" ДА СЕ "ДИСКУТУЈЕ"
http://vukajlija.com/forum/teme/50167-veciti-kosarkaski-derbi-crvena-zvezda-partizan-tema-aktivna-samo-kada-se-igraju-utakmice-izmedju-ova-dva-kluba?strana=218#post_2844062
Volis da pusis kurac? Tvoja stvar, nemam nista protiv, cak mi ne smeta ni sto to radis van svoja 4 zida, tj. u svom kupeu...mada tehnicki gledano i kupe ima 4 zida.
Ne bih stvarno polemisao s tobom ni o cemu, kad vikipediju smatras relevantnim i autoritativnim izvorom za bilo sta. Narocito s tobom ne bih polemisao o lingvistici, verovatno se i u nju razumes koliko i u sport.
Иначе, над најдоминантнијим центром у лиги, Бобијем Марјановићем, за две утакмице свиран је укупно ЈЕДАН фаул.
Ja moram i ovde d'ispravim pravopis, verovatno nisi prebacio tastaturu pa ti nije lepo izasla rec: najretardiranijim.
Добра фора:)))))))
Da, nije igrao.
Изјебан си квалитетно Јерицхо.
Ocito je nesto jeo govna Radonjicu, videlo se kako je reagovao na pitanje o njegovoj minutazi.
Ja o jedenju govana, a utom Bohor sa duplog naloga...
Kako blic nezvanično saznaje, duhovi sever će prisustvovati na meču.
Pa duhovi ne postoje. Kao i pare na pokeru na fejsbuku.
Pseto ti si duhovno propao, život si na kocki ostavio.
Tepić je morao da pogodi sam, počeli su malo da kraduckaju, sviraju Pavloviću a takao ga nije.
Evo sada čist faul ne sviraju nad Bogdanom.
cist faul bio kolko sam ja video...a nemam reci za ovu dileju sto daje tehnicku a tekma krenula pre 5 min
lovernju zabranjeno da sutne trojku izgleda da i Tepicu treba zabraniti...
Žo bolje da ne šutira, Tepić se usrao, Bogdan mora bolje.