KK Partizan

1. лол брате, стварно га претера сад

Па добро, имали сте и јаких генерација. Она Фримен-Јоровић-Плиснић-Ашкрабић-Кимани, нпр. је била много јака. Мада је мени лично дража она са Теом, Ерцегом и Лабовићем.

2. Beše ta sa teom išla daleko u Evrokupu? Ili ona prva što si pobrojao?

3. Ето, дискутабилно је чак и ако претпоставимо да је Газимуду велика жеља да се освети Рефлексу који га нервира од малих ногу.

Курајберу, пошто ми ниси одговорио на питање, занима ме да ли планираш или ћеш опет да игноришеш два-три пута, да би потом могао да ми накачиш још један испад?

4. Рекли су на твитеру:

Ђока Бомба @дјокабонба · 12h 12 hours ago

Курајберу, заказуј више тај телевизијски дуел. Лекарски конзилијум каже да за моје здравље боља медицина не постоји. А и тебе ће после утешити.
    0 replies 22 retweets 92 favorites

Ђока Бомба @дјокабонба · 12h 12 hours ago

Зашто сам оволико активан на друштвеним мрежама? Па зато што ме је Џони Курајбер потпуно блокирао на централним београдским медијима!

5. Ахахахах јесу то Шешељеви твитови?

6. Ђока Бомба @дјокабонба · 12h 12 hours ago
    Ако неко од вас види Курајбера на улици реците му да је и циклон пред први размод имао проблема са бановима!
    0 replies 22 retweets 92 favorites

7. Prilično me boli kurac da ti odgovaram, a ponajbolje bi bilo za tebe da prestaneš da glumiš nekog drvenog advokata i pametuješ, posebno sa duplog naloga, jer to ja smatram spemom foruma. Budem li te video da nastavljaš da sereš ovako po sajtu, stvarno ćeš ostati bez tog naloga, ovaj put bez vraćanja, jer ko zna koji put to već radiš, a istrošio si sve kredite.

8. Hahah Dzoni brate ja mislim da treba da iskuliras, previse si neurozan :)

9. Uopšte nisam nervozan, nego smatram da je bolje da zna da je doterao do ivice i to da mu jasno kažem, nego posle da mu ne bude jasno.

10. Умеш ли ти да даш нормалан разлог за закључавање те теме? Да ли ти је сујета толика да те спречава да чак и посредно, обичним отључавањем, признаш да си се мало занео у наступу модераторског лудила? Умеш ли на било шта људски да одговориш, а не да се стално тако јадно браниш са две-три фразе као што су дрвени адвокат, истеривање неке само њему знане правде, калимерисање уз које увек на крају додаш претње баном?

Ти си постављен да служиш сајту, а не да злоупотребљаваш модераторска овлашћења сваки пут кад те изнервирам непријатним питањем.

11. Sve je tu jasno i nema potrebe za obrazlaganjem, a tebi je lepo takođe rečeno.

12. Jeste, ali kod Kajzena je moderator titula za siromasne, posto ih ne placa, pa onda moraju nesto i za svoju dusu da rade.

13. Musli dao 24 poena i indeks 28 u pobjedi Mege nad Cibonom. Kakve ste se vi klase odrekli !!!!1111!

14. Samo što su izgubili al dobro.

15. А Миљеновићу фалио један скок за трипл-дабл.

16. Johnny Kurajber

Sve je tu jasno i nema potrebe za obrazlaganjem, a tebi je lepo takođe rečeno.

Не, није све јасно. Није ми јасно зашто је закључана тема. Тако да има потребе за образложењем, јер желим да се тема откључа, ако већ не постоји јак разлог да остане закључана.

17. Zasto Stevan bije mater svoju

18. Јел ово што је Пековић донирао, и ово за Дорона Перкинса потврђено или још није?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.