KK Partizan

1. Tilmo je onaj Aca Vavić. Pobegao je na našu temu lololo

2. Dzoni priznaj koliko si para dobio od ovih sa B92 da ih rijesis Cilma...

3. Brate za prvi milion se ne pita nikad

4. Potpisao sam ugovor da neću odati finansijske detalje :)

5. Okej, iskulirao sam sad, samo sam eto morao da se oglasim za popuštanje lanca toliko, izvini, kapiram da nećeš da se uvrediš.

Uopšte nije bilo neophodno, ali vaša stvar, zaobilaziću one analize koje ni Profesor ne bi uspeo da izloži, i to je to.

6. pomozi finansijski Pekmenu oko pleja i oprosteno ti je :)))

7. Pa ono Coa, te odluke ne donosim ja sam naravno, nego zajedno ih donosimo, a u principu gledaće se malo strožije na njega i ovo je kao neka uslovna, da se tako bezveze izrazim.

8. Еј, сад реално. Кад вам дође тај плеј бићете доста јачи, нешто 60-40% у вашу корист.

9. Samo nemoj odmah da ga psuješ, napadaš i tako to. Ajd krenite normalno, pa dokle stigne.

10. Izvinjavam se obojici, imamo tilmo i ja dogovor odavno da se zaobilazimo na forumu.

Edit: neću ulaziti u dalju raspravu, možda banem kad bude utakmica sa olimpijom, biće to zanimljivo. Jednostavno sam mor'o sad da se oglasim i et'.

11. Ја сам скроз рехабилитован, не желим да причам са људима који вређају. Одмах да се оградим. А и Цоа би могао на неко хлађење, баш пуца од беса.

12. Tilmo ne čačkaj ni ti Cou takođe. Nije loše to da se zaobilazite svakako.

Nema razloga da se izvinjavaš Coa. Normalna reakcija.

13. Thilmo neka te, ali brate nadji jos poneku temu osim toga kako imamo bolji tim kad te molim :)

14. Samo da vam kazem da ste me dzabr banovali dolazim opet tu sam vec sledeceg utorka sa novim informacijama o budzetima i zato apelujem na nadlezne institucije da reaguju da ne bih morao ja. Sledeceg utorka.

15. Istina vas boli ali ova sezona je naša.

16. Ne zna ste sta vise smrdi na temi, da li cigani, ciganske frustracije ili ciganski strah :)))))

Tilmo dobro nam dosao, treba nam glas razuma jer mene niko ne slusa kad kazem da je Dalo bolji od Wilijamsa a tek sto se iznerviram kad nece ni da me procitaju kad pocnem da objasnjavam zasto je Milutinov mnogo bolji centar od Bobija.

17. Одбановали сте и овог нечовека, који је писао онакве неприличне ствари, а она моја тема и даље под http://i.imgur.com/iLF2ELS.png

Допуна: А НИКО НЕЋЕ ДА МИ КАЖЕ ЗАШТО!

18. Другови, одох да вечерам, нека је свима са срећом!

19. Осећам се прозваним пошто сам први и највише позивао да се ћилмара одбанује, па да одговорим. Прво, не могу да се сетим због чега је банован. Верујем да је неко жешће срање, али се сигурно покајао и променио, а ако није, вратиће га у бан. Рецимо, немам обичај да ово помињем често, али Фендер је на пример позивао да се убијају гробари да би Звезда дошла до титуле, па није банован због тога иако је то нешто најгрозније што сам прочитао на сајту, па сам се чак и осетио угроженим и нисам могао да спавам поподне због тога. Подржавам модерацију да буде оштра према ћилму, али треба и Фендера да држи на оку, бар док се не одлучи да се искрено извини због тога и покаје.

Која тема, Стеване?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.