KK Partizan

1. Hahahahahahahahahahahaha

2. ja samo znam svoje mesto u porodici i nikakvi entiteti van moje familije nece uspeti da naruse odnose izmedju clanova ove divne skupine.

crknite hejteri, ja vas volim!

3. cek samo da zabelezim nesto u tefter, da ne kazem excel

4. pomozite mladjem bratu, podelite iskustvo.
    Postavio sam toliko pitanja a nigde odgovora.
    Ne dozvolite da bubuljicavi tinejdzer ide i blamira falimiju po svetu

5. Pazi sad skeč
    AKO NE VIDIMO SE TI NE ZABORAVI DA BILO NAM JE MEGA MEGA

6. da li mozete ponoviti vase pitanje ja cu se potruditi da vam odgovorim hvala

7. to kapune, to mi treba, ne smem bez tih znanja u svet

8. radi sve obrnuto od nas brt
    mnogo smo mi nemoralni za tebe
    to ti je dobra osobina da znAš

9. necu.
    sa svih strana stizu poruke na koga treba da se ugledam, i ja cu da poslusam najbrojnije savete.
    al ne znam sta je to suprotno, molim te da mi odgovoris na pitanja, bas sam ih lepo postavio..

10. pa ne bih znao brt
    ako je nama išlo da nestanemo pa se opet stvorimo bogati obrnuto od toga bi bilo da vi postanete bogati pa nestanete
    ne znam kako da se ponašaš, viči da je premijer kriv jer ga i onako niko ne voli
    najveći rival je uvek kriv
    svi funkcioneri svih klubova su lopovi tako da nema potrebe za dokazima samo viči da su lopovi
    a ovo poslednje mora da te usere

11. ja cu ipak sve ko vi. tako treba, to je ispravno.

https://pbs.twimg.com/media/CQgQy3kUYAEpJju.jpg

PARTIZAN U VRHU TABELE!
    Hvala Cokiju (poceo sam i ime da mu pisem velikim slovom) na savetima, vec se vide rezultati.
    Nadam se da ce nam nekad prodati skupo nekog igraca koji mu ne treba, kao sto to rade ozbiljne sportske porodice.

12. Pricam sa grobarima, vlada opste spokojstvo jer pravu avangardu zabole kita za ovaj PartiSNSzan. Sticajem okolnosti na vlasti je frustrirani gay sa kratkorocnom podrskom zapada u cilju promene Ustava i otimanja Kosova. Naravno da ce zbog svega gore navedenog biti navijac FMP-a u kosarci i Zvezde u fudbalu. Takva je genetska predispozicija jebiga. Ne moze valjda biti avangarda. A takvi rusilacki i frustrirani elementi nemaju nista kreativno u sebi, vec iskljucivo nazadno. Zbog svega toga oni nisu sposobni da podignu FMP i barem priblize avangardi, vec iskljucivo da pokusaju avangardu srozati na svoj nivo. Samo avangarda ima tu jebenu osobinu koja se zove mozak pa je svaki takav pokusaj unapred propao.

KK Partizan je dobijao otprilike isto direktno drzavnog novca kao sada KK PartiSNSzan (dakle kitu). Samo sada postoji ta autocenzura privatnika koji ne zele da ulazu iz razumljivih razloga. Takvo je vreme, vrlo korisno da avangarda ne izgubi kotakt sa realnoscu zbog izrazite intlektualne nadmoci, evolutivne jaruge koju je davno preskocila i sebe distancirala od zajapurene gomile kojoj trenutni genom dozvoljava iskljucivo jurnjavu za zadovoljenjem najnizih poriva.

Ali jbg, sve ima svoje. Evo malo ekskluzive za vas. Maksimus vecinske neandertalske Srbije, njegova prevashodnost je prosle nedelje bila u Americi na ''konsultacijama'' kod Bajdena, tom prilikom joj je receno - citiram:

" Imam 10 minuta za tebe, inace mogao sam ovo da izdiktiram telefonom, ali da ne bude da sam te kompletno popisao jer me iskreno za tebe zaboli kao i za pojedine vrste ameba - 24 januara 2016 ces organizovati totalne izbore u Siriji, pardon Slovackoj. Sada imas oko 48% glasova (jebote koji ste vi indijanci, izvini glasno razmisljam),posle kampanje to ce pasti na 44-46%. Kako znas i umes napravices 2/3 u parlamentu i promenices Ustav. Ne uspes li, jebiga. Ajde sad mrs, nemoj travu da mi gazis napolju."

A kako je prevashodnost popisao Nikolica, Dacica i uopste skoro sve koji mogu uci u parlament, sledi nam poslednji, nepotpuni mandat trenutne vecine. Imace taj mnogo precih briga od FMP-a i PartiSNSzana. A onda, e pa jebiga, bice malo po usima.

13. Мислим да у управи КК-а нема ниједан човек из СНС-а(можда један) док је у ФК-у знатно другачије стање

14. Vrabac na tajm autu trazi od Bozica hleb, ne moze da leti gladan
    (Mirko, 04. oktobar 2015 17:11)

smejem se 10 minuta na ovo :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.