Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Grobari su kad je košarka u pitanju univerzum ispred nas u navijanju. Mi dolazimo u džemperima preko košulje sa satovima na ruci da se slikamo oni deru grlo i dlanove. Isto toliko smo mi ispred njih kad je fudbal u pitanju.
samo nemojte molim vas uzimati sipku kao reper, to je prestalo da bude Partizanstina tamo negde 2010.
Jesu boh, pogotovo sa onim majmunisanjem tokom minuta ćutanja, baš je ono, oličenje avangarde.
Generalno Šom
I to što su bolji navijači ne znači da nisu govna jbg lolo
Јеби га, не можеш преко ноћи очекивати да се на Звездиним утакмицама окупи нека озбиљна, кошаркашки писмена публика, која је спремна да навија цијелу утакмицу. Има доста редовних навијача, који су и у тешким годинама по клуб долазили да гледају утакмице. Нама је потребан неки континуитет резултата, једно 3-4 сезоне да се оформи таква публика. Оно што Партизан има на трибинама у кошарци је резултат одличних сезона у неком претходном периоду гдје се развијала навијачка страст кроз тренутке великих утакмица и успјеха. Надам се да ћемо ми бити на њиховом нивоу. Не знам кад је било, која утакмица тачно, кад је измјерена бука у Пиониру на почетку утакмице у ЕЛ била преко 130 децибела док се пјевало Да волим црно-беле. То је стварно за поштовање.
Pa i generalno, to "ime" su stvorili igrajući evroligu svake godine. Sada su im 90% vodja bivši cigani, tribina im je postala lakrdija. Ne kažem da su cigojneri nešto bolji od njih, isti šljam ali mi se sere kad neko počne da mi priča o časovima ljubavi, samo grlo ruke i šal maćori, a ceo prvi red dobija više kinte od Koste Perovića.
ih kako hoce da se porede sa nama, a nisu dostigli tu velicinu
Bio jednom jedan košarkaški klub, jedan gigant, zvan Partizan.
Ali srpska posla su odradila svoje, zbog toga i propadamo kao narod.
Alo Ćokijevi svedoci, mi imamo osvojenu Evroligu u košarci, a vi ne..
NJA NJA NJA NJA NJA :P
Postoji urbana legenda da je Brt promašio neku trojku na derbiju.
Gazi pravo lud, ali bar znam još 3 lika koji su podjenako prsli.
otkud sad srpska posla, zar vas nije hitler jebo?
Jel to humor neki il šta? xD
E bas do dzidze sto si pomenuo ovo. Sad lepo uzmes kasetu, upalis jutjub, ili vec sta ti je po volji, upalis neki random derbi od pre par godina, odgledas i ne osetis se kalimero tada naravno? Apsolutno iste recenice, iste fraze iste istrcane zalopojke imate kao mi u proslosti. Identicne. Kriv je sudija, kriv je ovaj, kriv je onaj, jao jadni mi jao jadni mi. Jao svira se svaki kontakt, jao bio je faul na Bozi, jao koraci svirani Tici, jao Vitkovac lupio bananu a nije bio faul. Cinjenica je da ste slabiji i da nam ne treba pomoc sudija, 1 od 10 biste dobili ludom srecom, kao mi svojevremeno. I ni Dule mag profesor vam ne bi pomogao, kao sto nama mnogo veci treneri od Duleta nisu, jer nisu imali tim za to.
Ne znam kakvi ste u ril lajfu i kada se prica o Partizanu, uglavnom se pretvarate u proliv.
Sedim sa caletom sinoc, covek 60 godina ima, preziveo sta nije, on Grobar, ja Zvezdas, i dolazim sa posla kuci, pratio malo tekmu, vidim da vodimo, da se prelomila utakmica, i hocu da sednem sa njim da odgledam do kraja, gde si cale sta ima, prva njegova recenica- STA NAM RADE SUDIJE, MALOM ARAKURAC KAKO SE VEC ZOVE NE SVIRAJU TRI FAULA. Ja u fazonu, ok cale, sedim gledam, on na svaki sekund skici, vidi gresku sudije, ali bukvalno svaki sekund, dere se, pljuje naravno od Pekovica do Kuzezoglua sve, jer da je ''profesor'' ostao, sad bi plesali (u govnima od dugova verovatno), kako su smeli, ajao jadni mi, ajao sudije. I ja sad razmislja, covek 6 banki ima, i kenja tako, ja cutim, Vitkovac izbija loptu Mileru na sekund od kraja napada, on naravno vice ISTEKLO VREME EEEJ, ni ne gleda da je ostalo mili sekund da se izvede, pritom naravno Miler je nogom izbio jebi ga, iako se na snimku vidi da Ceda izbija loptu, ne sudije su pederi, i tako sedim jos par minuta, prokomentarisem nije bio aut ili faul, da bi mi covek rekao iz cista mira-videcu vas protiv Bogdana,mi smo tu Evroligu osvojili. Ja sta cu, Brancilo da trojku, ustanem, kazem TRPAJ, ustanem i odem iz gajbe na pice.
Tako da ono, kad je rec o Partizanu, svi ste isti, vecito ''objektivni'', razmazena deca koja su navikla da im se svi povinuju i naguze, i sad kad nema vise cokoladice, onda krece plac i upiranje prstom. Jer kada smo mi to radili, neeee, vi ste bili DOMINANTNI, ni govora nije bilo o sudjenju, sve je to cisto bilo. Crknite od muke.
Kenjam vam u usta. Toliko.
брт, одрастао си човек. реци ћалету шта ти смета, не мораш нас због тога да смараш.
хаха
Kako lepo i bratski pricaju navijaci FMP-a i PartiSNSzana, milina pogledati. Za Srbiju, svi smo mi Srbi.
A sad sto FMP glumi vrecu za udaranje u EL i sto je PartiSNSzan losiji od Metalca, ko ga jebe. Reko vam vodja da tako treba.
Jebiga, kad kažemo da je kriv SNS - ne valja vam.
Kad kažemo eto nije kriv SNS što nemamo tim, imamo timčinu al usrale nas sudije - ne valja vam.
I umjesto da slavite pobjede svog tima u periodu kad vam je tamo neko dao da pobjeđujete vi se brinete oko Partizana.
Slavite, niste na vrijeme slavili, sada je pravi čas, jer čim se maknu lopuže a hoće, ničija nije do zore, opet će vaše biti da 15 godina kukate.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQi3os33hGRN1TTzGGaetTKBWktTBQ3dkb2_kQXnJESSKQZ6UVn
Hahaha, čini mi se da su baš jedan derbi i dobili od poslednjih 10.