Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
И даље лежи тај исконски страх у пантерима, тачно се видело колико су стрепели током прве и друге четвртине, и кад су повели са 5 разлике оном тројком то је била таква ерупција одушевљења да је то смешно.
Ne znam za druge, meni bilo zanimljivo gledati ko reprizu slagalice.
prestao sam ovde da citam. inaf sit for mi
И даље лежи тај исконски страх у пантерима, тачно се видело колико су стрепели током прве и друге четвртине, и кад су повели са 5 разлике оном тројком то је била таква ерупција одушевљења да је то смешно.
Da ne pricam o navijanju koje nije postojalo dok su pratili tekmu jer je bilo gusto, kad su otisli na 15+ okurazila se rulja, pa cak i neku ironiju pominjanjem Duleta odglumili.
https://www.youtube.com/watch?v=fmoai75IgMU
E a znate sta je najzanimljivije od svega?
Niti smo pomenuli Duleta, niti smo pomenuli prethodne godine , niti smo pomenuli vucica, ma nista.
A sve znaju.
Pametnom dosta. (za cigane nastavak na strani 852.)
general DV
general
lol
Kućo, el možete proći grupu? :D
ocemo pre no tvoji paketi granicu :pPpPPppPp
Trebate dovesti Ticu, pa da imate dve ptice hahah kontate humoresku Vrabac+Tica= 2 ptice ;)
lik proziva za rec general a svojevremeno podizali navijacku gotovost poredjenjem sa odlaskom u mordor.
orkovi jebeni (nisam gledao film, nadam se da orkovi idu u mordor)
nerayumem brt
jel se to za mobilizaciju hvatas?
ĐENERAL VUJOŠEVIĆ
http://i.imgur.com/hYJ0YtZ.jpg
I KAPLAR BOŽIČ
Onaj je javno pozivao na smrt Grobara i svih koji navijaju za Partizan, toliko o tome koliko nemaju komplekse, jbt, ti bi mijenjao ljudski život za titulu, pu jebala te titula u pičku materinu bolesnu što te okotila
Markane, moji paketi su u Minhenu ima 5 dana xD
Jesu tebi zaplenili u Sarajevu dzak sa nekom belom praskastom supstancom za koju su posle 3 meseca otkrili da je protein? lol
Otkrili su oni kurac da je protein, lagano 10 kila heroina završilo kod njih, 300 milja maraka nit orali nit kopali
a brate a vi grobari što imate komplekse, o tome bolje da i ne počinjem. Pa bre dok nisu došle devedesete vi ste bili osrednji tim u staroj jugoslaviji, e a onda su se malo promenile stvari...ili možda bolje da kažem promenila se vlast.
a šta grobari imaju da kažu na ovo....??
On 23 May 1954 he became secretary of JSD Partizan Belgrade26 and in May 1958 its president,26 becoming the first colonel to occupy that position (all previous holders were generals).26 He was placed in that position in order to solve administration problems inside of the club, especially the football section. When he arrived, JSD Partizan Belgrade was a kind of intelligence battlefield where leaders of UDBA and KOS struggled for influence.27 That has caused clubs (despite having notable and good players) to have bad results, especially its football section.28 During his club presidency the club adopted the black-white striped kit which is used to this day. According to Tuđman he wanted to create a club that would have a pan-Yugoslav image and oppose the Red Star that had an exclusive Serbian image.29 Tuđman was inspired by FC Juventus uniforms. However, Stjepan Bobek (former player of FK Partizan) claimed that uniform colors idea was in fact his which he passed on to Tuđman.30
Cao groblje kakoste
Zamislite da hahahaah kera postavio sam
Grobari jel pratite kako igra Cibona u Fiba Evroligi danas? Mislim ipak je to vaš gradski rival