KK Partizan

1. gvozzden poprtskuje

2. Hahah gvozden rasnuje.

3. Овако, што се тренера тиче, Кари Пешић је величина за дулета Вујошевића. Остварио се човјек и на клупском и репрезентативном нивоу. Дулету несоатаје ово са репрезентацијом да бих могао да парира Карију. Што се тиче прозивања Дулета у одсуству, као навијач Звезде мислим да је блам. Можда чак у равни са оним гробарским прозивањем Весне Човић током минута ћутања. Лик је прошлост, коначно смо имали један фер дерби без сјецкања игре збпг техничких грешака и зумирање Дулета док изводи канонаду уврједа. Заиста је било лијепо гледати. Рекао бих ово и да је Партизан побиједио.

4. ово са репрезентацијом да бих могао да парира Карију.

dovoljno si rekao. pozz

5. Hahahahako se usudio da kaze da je dulo losiji trener od nekoga espesli karija ccc

6. Omaklo mu se, piće ga dotuklo.

Ne želim da verujem da je drugačije.

Doduše, ako to ispravi ostaje ti da mu postaviš ovaj njegov izraz "nesoataje" kao kontraargument, takođe bi bio odličan odgovor, gazi.

7. Dulo najbolji trener univerzuma sa nikakvim timovima ubija i osvaja osim ako ga ne bojkotuju igraci ili ako pricaju na engleskom.jbg ili ako je specificna situacija u zemlji ili ako drzava odluci prvaka ili ako ima nikakav tim ili ako nisi legle stipendije

8. nije bih nego bi poyy

9. dacete mi jednu porciju stipendije ali onu od 600k evra pls

10. Ја се сећам пре 5-6 дина када сам блејао по Андромеди, и на тамо некој планети Глинг, циркао пиво са глингонзима и они су се такође сложили да бољег од Дулоа једноставно нема.

11. Мени је Кари лик над ликовима. Он ке са онаквом багром од екипе освојио Турску и Индијанаполис. Имате у изјавама Стојаковића шта су све радили током припрема. Жоц је послије наслиједио 90% тог тима па није успио да их склопи како ваља. Освојио човјек са Швабама ЕП. Није мала ствар. Што се мене тиче, моја листа најбољих наших тренера, мислим на СЦГ, би била:
    1. Жоц
    2. Дуда
    3. Кари
    4. Дуле

12. to nije tema ove teme

13. Тема је била ДВ. А и реално који ми курац треба да ја причам нешто Газимуду кад фрајер не признаје друго мишљење. Одмах неке завјере види у томе. Ево, нећу више о ДВ.

14. моја листа најбољих наших тренера, мислим на СЦГ, би била:
    1. Жоц
    2. Дуда
    3. Кари
    4. Дуле

Gayijeva je
    1. Дуле
    2. Дуле
    3. Дуле
    4. Дуле

15. Zmago Sagadin no1

16. Jeretin plej no1

17. lista najboljih GM-ova Partizana

1. Tuđman
    2....
    3....
    4...
    5 Zečević
    6.....
    7....

18. Samo jedan tim, samo jedan grad, samo Patildžan, samo ZAGREB GRAD! Kako je, goldari - ima li zime?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.