KK Partizan

1. Vanja konačno počeo da igra košarku, a što se Aranitovića tiče, dečko da je malo bolje građen (treba ozbiljno da poradi na muslkulaturi), bio bi u top 5 bekova ABA lige. Baš krhko izgleda.

Što se Džonsa tiče, jak ko bik na svojoj poziciji, centri su ipak malo jači od četvoraka, i ne treba da igra pet nikako, osim po neki napad, Mnogo bolje izgledano kada su na tereu Đumić i Džouns, nego kada je a terenu sa čedom, više dolazi do izražaja.

I da hvala bogu nađosmo pleja, Vilson mi se svideo na EP. Dobar dribler, dobar ulaz, šut mu je valjda malo slabiji, ali dobro, imamo solidne(Cvetković, Milutinović, Murić) i dobre(Marinković, Aranitović, Andrić) šutere, i jednog koji je to samo na papiru - Anđušić lolo. Nadam se da će biti pravo pojačanje.

2. Postali smo KKCZ umjesto KKCZ

3. Мудатог Маринкеца пута тест, оће дудари.

4. kru im jebem, ovako skrnavi dobismo buducnost a prosle sezone pukosmo dobijenu tekmu sve im jebem da im jebem..

bravo vanja, brao dzons

5. Lando je Božo Đumić trenutno bolji igrač od koste Perovića, ali forma je trenutna, a klasa večna... lololo

6. Čestitam, nisam očekivao da možete da pljasnete Budućnost pošto relano gledano imaju jači tim.

7. Isplakali pobjedu na zadnjih par strana. :D
    Bez zajebancije, ono što sam već rekao polako se ostvaruje. Postajete konkurentan tim za plasman u plejof. Imali ste tri preglupa poraza, Metalac, Cibona i Krka. Da ste dobili, bio bi to bolji start nego prošle godine.
    Tako da, nema mjesta gazimudisanju. :)

8. poslusajte coveka koji o kosarci zna samo ono sto cuje u prenosu tekme.
    u pravu je 100%

9. Vidi ovako, šta je sve izjavljivao ni ne znam tačno. OK, neka bude da je sve bilo najgore... Ono što je bitno, jeste da njegova DELA sasvim drugačije pokazuju, a to je najbitnije. Koliko nas je izgovorilo nešto zbog čega se pokajao i što nikad ne bi uradio? SVI, bar jednom u životu. Najlakše je drugima suditi. Čovek se uči na greškama i uči se dok je živ.

10. "Sudija jebem ti mater u picku"
    Dusko Vujosevic

11. Nego ,zna li neko gde je Dyo?

vrati se dyo, nemoj tuzan biti, nema veze sto te gmudo zatrpo govnima, ti bar imas savest pa te to tisti za razliku od ostalih navijaca kluba direktnog korisnika sredstava republike Srbije

12. sto te gmudo zatrpo govnima

http://vignette4.wikia.nocookie.net/glee/images/6/6c/Jesus-facepalm.jpg

Nema Dio ni snage ni volje da čisti penu sa teme, pa mu lakše da kulira epileptične postove.

*Reče Dio da će ovo da bude simpatična jedna ekipica, + Edo Maajka kad se vrati, biće fino.

13. Gazi kad te nagazio Dijo pa ga zoveš da dođe?

14. Gazi, nisam ni pomislio da gledam tekmu. A naravno da ne poznajem košarku kao ti. To nema šanse. Pogotovo mi realnost nije jaka strana kao tebi. I ne navijam za CZ, nego FMP, Ivo Lola Ribar, Žan Klod van Dam... Ili ne znam više.

15. Gonzo, evo ovde

Dionysio
    Šta je fora sa 840 računom? Nisam sig (možda i lupam baš, ne razumem se najbolje) ali msm da su 840 "državni računi?"

Jel to po gayijevom objektivnom nepristrasnom mišljenju ćup na kraju duge za KKCZV/FKCZV ili? LOLĆINA i ja mislim.

Pa da l iko misli da dođe Vučić i kaže "ae daj 1234567 evradi u KK i duplo u KF. Da l bi iko tako radio, pa taman voleo klub više nego brata.

Sad jos jedno pitanje, jako bitno po mom misljenju, kolika ti sprega treba da bi jednom privatnom klubu (manje bitan podatak,al ajde da naglasim) u moru drzavnih klubova otvoris 840 racun?
    Sto ga, nije imao Partizan pod DSom? Ili SPSom? Ili pod kim vec smo harali i otimali?

16. Nema Dio ni snage ni volje da čisti penu sa teme

razumem te, treba poskidati ovaj ogroman sloj govana i doci do pene.

17. Pa ne znam što te je taj post od Dija iznervirao, kad sam ja svejedno posle tog njegovog posta napisao da je to apsolutno tačan podatak, jedino što ne znam da li su i dalje na tom računu. E bre Gazi i ti se na svakakve gluposti nerviraš.

18. to je pre tvog posta napisano, i zabole mene sta grokce jedan dio, nego mi se svideo onaj detalj kako je to gmudov "cup ispod duge" i zamisljanje one scene " u kojoj vucic kaze prebacite toliko i toliko para u KK/FK CZ pa sve i da voli klub vise od brata".
    A batu mnogo voli.

Inace, nemaju vise taj racun, proculo se a taj skandal im nije bio potreban.
    Doduse, opusteno je mogo coki da izadje i kaze to nam je bilo kad su nam uplatili neke pare za to sto smo najbolji u multiverzumu i sve ok.

zli jezici bi rekli da toj informaciji treba vise prostora u medijima, pogotovo nakon ovakvog nazapamcenog kurcobecanja cigana i cokija prema ONIMA O KOJIMA NE GOVORIMO, ali to su sve zli jezici i direktan udar na vucica a samim tim i Srbiju pa im ne treba pridavati znacaj.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.