KK Partizan

1. Inace, nemaju vise taj racun, proculo se a taj skandal im nije bio potreban.
    Doduse, opusteno je mogo coki da izadje i kaze to nam je bilo kad su nam uplatili neke pare za to sto smo najbolji u multiverzumu i sve ok.

Па немају зато што се сад такмичи Звезда са М. Калемегдана, а рачун је још увек регистрован на тај ИЛР или како се већ зове сад тај клуб (можеш да претражиш на сајту НБС). Не знам, мени је то била глупост за тај рачун кад сам чуо, можда су отворили рачун да добију нека једнократна средства или тако нешто без банкарске провизије. Једино ми је било сумњиво што су кренули на све стране по интернету брзо то да покрију, па су качили неке скриншотове са нбс за Партизанове рачуне што је изгледало као намештен принт-скрин, пошто то није могло да се нађе на нбс. А дефинитивно има спортских клубова који имају 840 рачун, чини ми се ЖКК Партизан, нпр.

2. Koliko sam ja upucen 840 racun smo imali jer smo bili u procesu uppr sto prakticno znaci da drzava komtrolise klub tj sprovidioca uppr-a(covica). Al sta ja znam aj da pitamo gazimuda, on se razume u sve cak me i podseca na nekoga isto tako sveznajuceg, revolucionarnog, opozicionarnog i nadasve strucnog.

3. ne moras, evo ti si posve objasnio da se duznik kontrolise tako sto mu drzava otvara racun na koji mogu samo da se uplate sredstva.
    seems legit.

no dobro, okrenite kao na sprdnju, gmudo puko i tako to.
    za par meseci dodjite u coporu i pevajte 3 racuna hocu ja, necu jedan necu dva, samo osam cetri nula jer nema vise Dula, tri racuna hocu jaaaaa

i onda naravno jedni drugima odgovarajte sa hahahahah POPISO, HAHAHA PREJAKO i naravno REALNO TE USRAO , kao multimedijalnu podrsku mozete uzeti sliku hahahah kera , gif zorice brunclik, onog sto jase svinju, obavezno zovite bacjea za onog sto prska po plavusi koja sedi u javnoj garazi na stepenicama, i to vam dodje to otprilike.

znam da cete sad pokusati kao nesto da promenite da ne ispadne da ste me poslusali, ali eto, da se ne mucite.

4. Reče čovek koji je okačio 300 slika Nivee na ovu temu daj ne zajebavaj brate pls

5. evo nadji mi 2 posta gde sam okacio niveu i pocinjem da branim cokija ko sto ga nijedan cigo ne moze braniti

6. znam da cete sad pokusati kao nesto da promenite da ne ispadne da ste me poslusali, ali eto, da se ne mucite.

ma popušiš ti čoporu i ideji da neko nešto menja zbog tebe

http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif

7. odlicno, evo bar jednog koji je skapirao sve sto sam napisao.

8. Brate kvota 1 je da ću ja sad listati temu u potrazi za tvojim postovima sa slikom pomade zajebavaš li me
    I ne možeš tako reći pošto ja nikad nisam Ćokija branio i znam još 5 ljudi ovde koji nisu čak kažemo da je mafijaš klasičan i da smo lagano svesni toga ali ti ne znaš ni jednog Grobara što će reći npr da je Dule mentalno bolestan ali ipak odličan trener.

9. Dule je mentalno bolesna TRENERCINA koja je u stanju da rizikuje svoj zivot zbog Partizana i verovatno najveca ziva legenda Partizana a JSD Partizan nije smelo sebi da dozvoli (tj navijaci Partizana) da se otarasi takvog coveka ako nista drugo onda zbog toga sto je to najomrazeniji lik u cigana a to vise govori o njemu nego bilo koja evropska nagrada, fajnal for, titula, niz titula , pisanje po domacim i stranim klubovima i mudetina da dvozuboj Srbiji zabode prst u oko.

Tako da, znas jednog. Doduse, ja ne znam nijednog cigana koji ce reci da je Dule mentalno bolestan ALI ODLICAN TRENER, tako da ono..

Ja sam nesto ubedjen da slike nivee koje sam ja okacio neces moci da nadjes, eventualno na onoj temi za prozivke, koje je ubr za to i sluzila (al sam 99% siguran da ni tamo nema ) dok vi vase rasnijevske izlive humora na koje kolektivno svrsavate svakodnevno ispolivate na regularnim temama na kojima ne moze Grobar posteno ni da opljune rodjenu upravu

10. Brate kvota 1 je da ću ja sad listati temu u potrazi za tvojim postovima sa slikom pomade zajebavaš li me

Ovde te ne razumem, ako si hteo da kazes da neces listati, onda mi reci gde mogu da se kladim posto ce kvota biti milionska ako ti je za ovo kvota 1

11. ako nista drugo onda zbog toga sto je to najomrazeniji lik u cigana

Који паланачки менталитет. Чувати тренера јер га ривали не воле.

12. http://www.xpmetaldetectors.com/IMG/hipmount2.gif
    Пробај с овим Гази. Можда детектујеш иронију.

13. Evo Gaz ja ovo PRVI put čitam da si ti napisao. Dule je malo rizikovao život i zbog para rekao bih ja ali dobro na tebi je da veruješ šta hoćeš. To šta je JSD P trebalo da radi ili ne ja to ne znam, to je na vama.
    Ja kažem da je Dule odličan trener i uvek sam govorio. Poklapali su me ljudi sa tim da nije uspeo napolju al ja odg da nije bilo do njega da su ga nešto bojkotovali tada da je bilo neko previranje u klubu i to je to. Napisao sam i pre minut to ali moji postovi nisu haha nego mroaš malo da se zamisliš xd
    Ovo za rasnog je toliki netrol (isto što i nelol samo za trol) da ja nemam reči. Desnu ruku dajem da tog Rasnog smo više napušavali i sprdali mi nego vi tako da si to lupio jako

14. Brate, da se ne vredjamo, pa nije Dule coki pa da mu zivot visi o koncu zbog broja nula na racunu. S obzirom da je ugovor imao, mislis da su oni istupi na kzs propisani ugovorom ili sta?
    ako je vec zgrtao milione (ili u za vas milijarde) sto bi ga brate boleo kurac da pecka vucica i cokija kad bi ovako lagano ostao jos 300 godina trener i uzeo 300 puta milijarde.

a ovo za rasnog ti je toliko bedan pokusaj ogradjivanja, da samo na poslednjih 10 strana mogu da ti nadjem 10 samo tvojih postova na kojima se pozivas na kera i koristis rasnijevski nivo humora.

mislim, zabole me, ionako ni vas nije na nekom vecem nivou, al bar se znala razlikovati ona tema za prepucavanja od obicnih.

@ reme (valjda je to santjago, jebalo vas menjanje nikova )

a ne, nego cemo da se ponosimo vucelicem i prasurom, ili jos bolje, hajde da velicamo kostu perovica on je bas po meri nasih rivala vazda bio

15. ne moras, evo ti si posve objasnio da se duznik kontrolise tako sto mu drzava otvara racun na koji mogu samo da se uplate sredstva.
    seems legit.

Nisam rekao da se duznik kontrolise nego da drzava kontrolise klub. Kontrolise u smislu u njenom je vlasnistvu i to, nisam siguran kako se to pravno naziva ali me svakako zabole da se udubljujem posto ces vec nekako izokrenuti ono sto sam napisao

16. Još jednom HAHAHA kera i Rasnog staviš u istu rečenicu ozbiljno ćemo da se posvađamo. Niđe veze to.
    Vidi sad će Bohor da te prosvetli za ovo.
    15 godina si Bog neprikosnoveni sa parama i uz to svim što ide. Na vrhu si i misliš da ćeš biti večan. I onda dođe bata koji da malo parica i na drugu stranu pa ti stolicu poljulja jedan Radonja mag tikova i ti poveden sujetom i komplexima kreneš da grizeš na sve strane i odjednom su ti svi krivi jer misliš da ti je oduzeto nešto što ti niko nije garantovao da će do kraja sveta biti tvoje. Zato lepi moj.

17. no dobro, okrenite kao na sprdnju, gmudo puko i tako to.
    za par meseci dodjite u coporu i pevajte 3 racuna hocu ja, necu jedan necu dva, samo osam cetri nula jer nema vise Dula, tri racuna hocu jaaaaa

i onda naravno jedni drugima odgovarajte sa hahahahah POPISO, HAHAHA PREJAKO i naravno REALNO TE USRAO , kao multimedijalnu podrsku mozete uzeti sliku hahahah kera , gif zorice brunclik, onog sto jase svinju, obavezno zovite bacjea za onog sto prska po plavusi koja sedi u javnoj garazi na stepenicama, i to vam dodje to otprilike.

znam da cete sad pokusati kao nesto da promenite da ne ispadne da ste me poslusali, ali eto, da se ne mucite.

i onda naravno jedni drugima odgovarajte sa hahahahah POPISO, HAHAHA PREJAKO i naravno REALNO TE USRAO

kao multimedijalnu podrsku mozete uzeti sliku hahahah kera , gif zorice brunclik, onog sto jase svinju, obavezno zovite bacjea za onog sto prska po plavusi koja sedi u javnoj garazi na stepenicama

I posle će biti...

gmudo puko i tako to.

HAHAH PREJAKO

18. znam da cete sad pokusati kao nesto da promenite da ne ispadne da ste me poslusali, ali eto, da se ne mucite.

MOLIM VAS PROMENITE NEŠTO SAMO DA NE BUDE DA STE GA POSLUŠALI, NPR. ONOG KERA ŠTO STOJI NA KIŠI I ISPOD PIŠE HAHAHAHAHAHAH ZAMENITE SA SLIKOM GDE GORE PIŠE AHAHAHAHAHAHA A DOLE SLIKA SA KEROM

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.