Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
brt, jos samo da mi nadjes kako je to drzava u vlasnistvu fmpa i sve si objasnio.
I kakve to veze onda ima sa parama leptejebo? razumem da ga je pojela sujeta, al kakve veze imaju novci sa tim kad bi njemu za novce najbolje bilo da cuti?
jos jednom kazem novci, pretvoricu se u nenada canka jebenog.
ako je vec zgrtao milione (ili u za vas milijarde) sto bi ga brate boleo kurac da pecka vucica i cokija kad bi ovako lagano ostao jos 300 godina trener i uzeo 300 puta milijarde.
Лол, па та пецкања су на нивоу вашег међусобног махања ексел табелама овде по форуму.
А и ако смо констатовали да лик није у потпуности нормалан, а ненормални људи не размишљају рационално. И не, не браним Ћокија, Вучића, кога год хоћеш, само нападам Дулоа. Јер је луд човек. А лудим људима није место у спорту.
Kako ne kontaš Gaz prosto je. Više se nisu slivale sve u njegovo dupe i tu nastaje problem
Ali covek je trenercina, kako jednoj trenercini moze da ne bude mesto u sportu?
Gde ce drugo, da nece u masinstvo? Nema ckole jbg, samo ume da bude trener.
I radi to opako dobro.
lud je privatno.
to sto on prica po konferencijama je realno zajebo sistem jer nigde ne pise da mora da se prica o tekmi, a nije toliko puko da prica o pcelama, farmi, starletama (svaka slicnost sa stvarnim likovima i dogadjajima je namerna )
Курајбер је спемовао са нивеама, индусима и сличним срањима, постови били дугачки колико и просечан кошаркаш, па сам му после то стално пребацивао кад је почео да банује људе због навијачких тема лоло
Kontam i što si pomešao jer smo pričali o Partizanu i Dulou da nije samo ljubav nego pare a posle o ''državnim parama'' koje nisu išle SAMO Partizan pa je sujeta tu proradila nadam se da e razumeš sada
ali on uzima pare od ugovora, ugovor je potpisan jos davnina (blanko cek, secate se, to ste nam vi rekli ) sta ga bole patkica za jebenog radonju i efempe?
Посао обично благотворно делује на људе са психичким проблемима. На страну сад то што ја не мислим да је човек луд.
Gazi i Benzema je odličan fudbaler ali je u zatvoru jer je bio nešto poludeo. Kontaš šablon...
Al moram da vas pohvalim za jednu stvar. Svidja mi se vas odziv na ove spike.
Ne propustae priliku da se umesate.
Dulo ima sledbenike. kako li se nazivaju tek oni drugi
lol jbt pa ti mesas kriminal sa ludoscu.
tom logikom legenda vam predstavlja maksimalnu kolicinu ludosti na novoj SI jedinici.
Ne znam sada na koga si mislio ali ja ulazim u priču retko jbg jer mi se čini da ste malo vremena realni pa stoga bih imao osećaj kao sa Janpijem da pričam iz najgorih dana osim CKM koji je na mestu uvek
Nisi ukapirao šablon ili me zajebavaš.
Gazi, ljudi koji su za hospitalizaciju su za hospitalizaciju pa sve da su i odlični treneri.
Јанпи је до јаја глава и сви га схватате преозбиљно овде.
Па одзив на ове спике је такав јер је интересантније водити и овакав "разговор" него јадати се, спамовати на најидиотскије начине и јести говна.
a sto je sad benzema za hospitalizaciju?
I zasto je Dulo za hospitalizaciju, zato sto ga izjeda sujeta?
Pa onda nam je acika za gumenu sobu.
no, ovo me sve podseca na one slucajeve iz Srbistana kad se nekoj sirotinji sece struja zbog 5 soma duga, a "elita" za struju i porez misli da je halejeva kometa
Možda je to što je za hospitalizaciju posledica toga što je provalio da neće imati neke (nikakve) uspehe u budućnosti? Generalno ljudi umeju da polude kad konci nisu u njihovim rukama. Jer simptomi su bili mnogo blaži za vreme onog "samo jedan klub samo jedan grad...", parole koja se sad prišiva ovim što nisu avangarda.
#Mislite_o_tome
Janpi je bio lud od droge i sa svojih 35+ godina je skidao deci dres suparničkog kluba što igrala su lopte pred kapijom. Inače sad je ok lik skroz ovde, šta se desilo evo ne znam.
Nesto ne vidim da sputavate rasnija u iznosenju svojih vrhunskih umotvorina.
A naravno da je CKM dobar, grobar a ne pominje vucka i cokija. PA nije on puko ko gmudo i Dulo.
Gaz ajde jebi se jbg debilišeš se tu bez veze ne znam koj kurac ne možeš da sastaviš 3 posta normala jebo ga lebac