KK Partizan

1. evo ja ovde video cokija i vucica i ponekog cigosa,al mozda je do mene staznam puko sam

2. a i kake ste vi to hijene kad vam copor cini 6 ljudi.

na wikipedijama pise da copor cine cak i do 72 jedinke. A navodno je jednom primecen i copor od 130+ jedinki.

A vi kao clanovi najveceg kluba na ovim prostorima ne smete sebi da dozvolite tako slab odziv

3. pise do 72 ne pise od koliko

4. Ne, Gayi nije prso samo vrhunski troluje. Secate se pr put kad se toliko izblamirao, i dosao i kaze "haha e jesam vas istrolovao, mesec dana vas obvijustrolujem!"
    #Gayi_master_trol

5. Нико да цитира мој пост, а два сам написао, само се са Газимудом расправљате...

6. Jbg Stevane, pišeš neke normalne stvari, ne ide to.
    Elem, nema efekta raspravljati se sa Gmudom, treba ga prcati samo, jer jedina za njega normalna situacija je da Partizan bude šampion do kraja vremena, a Zvezda talentovan tim koji bi mogao za 5-6 godina da se bori za titulu. Ili još bolje, Partizan stalno šampion, a kurva umire, kurva gasi se.
    E PA NEĆE MOĆI, GOSPODINE GAZIMUDO! NEĆE MOĆI!!!

7. како успете да испемујете три стране у року од сат времена, а форум мртав већ месецима? нисам уопште успео да испратим око чега се расправљате

псето,

Koliko sam ja upucen 840 racun smo imali jer smo bili u procesu uppr sto prakticno znaci da drzava komtrolise klub tj sprovidioca uppr-a(covica).

то би можда могло да буде тачно да је то рачун лица које је било под блокадом (м. калемегдан). али ово је рачун лица које је преузело грб и име, а не знам како држава може да држи под контролом клуб тако што ће у трезору да му отвори рачун, а овај клуб има још пет рачуна преко којих послује без проблема.

brt, jos samo da mi nadjes kako je to drzava u vlasnistvu fmpa i sve si objasnio.

хахаха, добар лапсус.

8. Pa brate rekao sam da mi nije najjasnije kako se pravno regulise taj odnos vezan za reprogram, fransize i te picke materine jer ono nisam pravnik a i ne interesuje me preterano(samo sam pokusao da odgovorim malom duletu koji je poceo da prica u mnozini kao "gmudo i dule hehe") ali mi najlogicnije deluje da drzava kao kontrolni organ(sa funkcijom nekog upravnog odbora ili finansijske inspekcije) otvara racun koji lakse moze da prati... I sam sam svestan da zvuci malo debilno kada ovako nabacam ali poenta je tu. Ako nalete ovi pravnici ili ekonomisti nek samo potvrde da lupetam i to je to lol

9. ма небитно је из простог разлога што нећемо ни видети промет на том рачуну. зато остаје само да нагађамо, свако према својим могућностима и машти.

10. Ja maštam da je na taj račun leglo onih 7 milki evra što Dule kaže da je ušlo u Zvezdu, ali se ne može dokazati. Doduše, sad bi moglo, jer je skoro izašao novi broj Alan Forda u kome Bob Rok sumnja da je Broj Jedan svrnuo sebi 7 milina dolara od akcije koju su izveli. To je to, nema ništa slučajno kod nas.

11. колико год да је легло, није ништа ушло у звезду. све је то сад остало човићу, лол.

12. Bolje i njemu, nego crnogorčini Duletu. Ukrao Pekovića, podržao Kosovo u UNESCO-u. Govno!

13. Ali stvarno, dokle palamuditi o ovome?!

14. Bolje i njemu, nego crnogorčini Duletu. Ukrao Pekovića, podržao Kosovo u UNESCO-u. Govno!

опусти се, брт. ево, ми ћемо да решимо мистерију, па ти јавимо шта је било са парама.

15. Ma tu su pare bre, u trezoru

16. Al' nemojte da me slažete! Je l' tako da nećete???

17. Ko je jos na internetu slagao brt si lud

18. Ajde da pokušam ok nije degenerik neznam ga ali onako zabijanje nož u leđa Duletu je ne oprostivo za sve navijače Partizana izdao je Duleta možda nije degenerik ali nije ni predsednik.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.