KK Partizan

1. U jebemti videh rezultat, pa momci stanite malo, usporite XD :PpPp

2. I Vučić vam kriv! Malo malo, pa dobijete.

3. Perovica, Andjusica, flopera i aranitovica podhitno pedalirati, ovo ostalo ce uz trenera kog nemamo mozda i da izraste u nesto . a da, dzabe nam, ode sve sto valja za dz na kraju godine

4. Za ovu prvu trojicu se slažem, a Aranitović je napadački najviše pokazao od bekova.

5. ali zato u odbrani ne moze da sacuva ni moju babu nedu bog da joj dusu prosti

6. Cekaj bre, Aranitovic podseca na Bogdana.. Bice nesto od njega... Ili bi bilo da ga Dulence 3 i po sata tera da sutira trojke... Ali verujem u Peru i ako je nevidljiv na tekmi... Kuva u njemu nesto sigurno...

7. Kuva kurac moj u njemu

8. brate kad u prvoj trenerskoj sezoni lik izgleda kao da ima 300 titula i sve moguce nagrade i bas ga zabole za rezultat jer ima ugovor od 5243 miliona sta dalje da pricamo na temu trenera, i to trenera KKP koji sigurno nikad nece imati toliku ladovinu od budzeta i tima pa da nema potrebe za trzanjem.

jebeni duda ivkovic koji je za zivota 2 halejeve komete video je trista puta zivahniji, srcaniji i na kraju krajeva motivisaniji od Pere.

da mi ne izvrcete reci, Pera je kosarkaska legenda, al u ovom trenutku nije kadar da bude trener KKP

9. Razmazio nas je Dule pa Peri ne verujemo i ako je nas...

10. Svaki put kad na KK Partizan vidim Gazimudo malopre srce mi zaigra baš dosta živahno.

11. Lolo, kaze Dule da je na nekim treninzima umesto kazne trcanjem terao igrace da vicu JA SAM MAGARAC a Dalo brat vikao JA SAM GAGIC

12. Последња реченица најјача, као да је он био неки значајан фактор, дошао човек да заврши каријеру овде.

13. mihailo uvalin ‏@MihailoUvalin
    A učitelj Mijagi nas je manipulisao godinama da je plasman u TOP 16 u nivou sletanja na mesec ili osvajanja marsa...#kkcz #top16

Ovog jos uvek zulja kurcina 41 cm duga

14. Komplexasi oće neko da dodje tamo na temu da čestita? Kad je bilo sa Borcem nismo mogli da vas isteramo sa teme

15. Iznenadjen sam da nema postova na temi veceras.
    Aj sto nema ciganskih, oni su veliki Srbi pa su zauzeti vcrs (mada sam ocekivao da ce doci da bace koju foricu, valja se) al gde ste vi Grobari komunjare franjevci?

Nazalost, moram vam reci da sam prisustvovao vecerasnjoj utakmici.
    Razmisljao sam se da tuzim KKP zbog prevare, jer ono nije kosarkaa.
    Tacnije, cela sezona je stala u ovu jednu tekmu, tj poluvreme.

PERA BOZIC NIJE TRENER. NE KAZEM DA JE LOS TRENER, NEGO DA NIJE TRENER UOPSTE.

nakon prvog poluvremena koje smo odigrali na maximumu, gde su se igraci borili ko lavovi, lik je pustio da u drugo pol udju kao pickice, da prvih pet minuta bude zbunjenost (i da pored nje uspemo da blago povecamo prednost), a zatim i da JEBENO GLEDA KAKO ISPUSTAMO 18 RAZLIKE ZA 4 MINUTA A DA JEBENO NE TRAZI TAJM AUT?!!

Pa jebem mu mater, ono je neverovatno. Iz utakmice u utakmicu isto.

I kao slag na tortu, nakon sto ne mozemo da odbranimo napad preko 10 minuta (primili 50+ koseva za 14 minuta) on uvodi jebenog Andjusica (prvi put u utakmici) 2 minuta pred kraj. Sta hoce od njega, odbranu? Ili mozda smirenost i pobednicki mentalitet i smirenost koji ima u zavrsnici?
    Vo imja oca.
    Naravno, pavijan ide na pomoc NA STRANI LOPTE, ostavlja svog igraca samog i primamo trojku iz coska za game over.
    Na stranu sto jebeni PETAR ARANITOVIC, poluigrac koi tripuje da je Kari licno uzima 14 suteva (CETRNAEST) i davi loptu kao da je veteran a ne goluzdravi klinac sa 10 tekmi u rukama.

I na kraju, nakon sto je odmah zapalio ka svlacionici, gospodin Bozic je hteo i da se pobije sa nekim navijacem koji mu je nesto dobacio. Gospodin Pera. Verovatno mu je taj navijac kriv zato sto je izgubio tekmu u kojoj je vodio 18 razlike

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.