KK Partizan

1. Nisam gledao i ne mogu da komentarišem ali uvijek se može baciti generic rečenica

ZAISKALI STE - EVO VAM GA. Mrsko mi je sada tražiti post u kome sam rekao da će dug nakon ove sezone biti još i veći jer su doveli 2 igrača i 10 panjeva i plaćaju ih puno.

2. Jer jebiga došli seljani da vode klub i napravili seoski klub koji nosi slavno ime evropske košarke.

Na današnji datum prije tačno 2 godine smo ušli u TOP 16, a sve se svelo na to da se izlaz ne vidi.

Napredno.

3. Skočimiš
    Jer jebiga došli seljani da vode klub i napravili seoski klub koji nosi slavno ime evropske košarke.

Na današnji datum prije tačno 2 godine smo ušli u TOP 16, a sve se svelo na to da se izlaz ne vidi.

Napredno.

Malo sam popio i potpuno sam objektivno sagledao post i sviđa mi se.

4. Gazimudo
    moram vam reci da sam prisustvovao vecerasnjoj utakmici.

http://mondo.rs/a858886/Sport/Kosarka/KK-Partizan-apeluje-navijacima-da-Mega-Leks-vrate-dresove.html
    Slučajnost? Ne bih reko.

Utakmicu nisam gled'o i ne mogu da komentarišem.

5. Šta ti je avangarda eee

6. Vratite majce cigani.

7. "KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj "

8. Šta ti je avangarda eee

стварно смо авангарда. па ко би украо онакве дресове?

9. Vratili su 7, 2 se još čekaju.

10. лол, како мишко заводи ред. да се врате све до једне и да се зна ко је газда.
    http://sportklub.rs/vesti/44395/misko.jpg

11. vratili smo 7/9 majica to je 77,77% duga ova uprava je vratila stabilnost u KKP i dogodine zasluzujemo evroligu!

12. Ali rispekt za potez. Realno ste u govnima do guše i ne vidi se slamka spasa, a opet objave ovakvo saopštenje gde znaju da će se još više zakopati ali i da će uraditi ispravnu stvar. Rispekt.

13. raalno mega se izblamirala ko niko
    mada mislim da je svima jasno koliko smo nisko pali da nas misko za ovakve stvari prca

14. Pođi s nama za FMP!

15. Ma kakva privatizacija, fudbalski i košarkaški klubovi su meka i medina za lov u mutnom i izvlačenje miliona, tačno nekom puca patka da tako lako preda zlatnu koku.

16. To da KKP sem igrača i opreme ne poseduje praktično ništa (nema halu, nema infrastrukturu i sl.) je pričao pre godinu dve i Čović (samo za Zvezdu). Realno jeste tako, ali je nerealno kad pogledaš, sve je iluzija, postoji samo ime :/

17. Realno, žao mi je što Dušan navija za Partizan.

18. исплатио вучићу милион евра!? и још хоће да му плати остатак дуга? нека ни на мене не рачунају да ћу да навијам за њих!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.