Čudne navike, osobine

  1. jer ponekad prelazim preko nekih stvari preko kojih ne bih smeo,ako me razumeš. ali svakog pre ili kasnije stigne neka pravda,if ju nou vot aj min:)

    Vidiš, nikada nisam tako razmišljala. Upravu si, potpuno te razumem :D

  2. Ja ne verujem ljudima, ne vezujem se toliko za ljude...tako da nemam mnogo problema oko iznenadjenja ili ocekivanja, tj. necu se razocarati. Manje ocekivanja, manje nervoze.

    tema je o cudnim navikama i cudnim osobinama (tikovima i ocd-ima) a ne o sopstvenom psiholoskom profilu...

    imao sam kao mladji vise ocd-a, sad ne mogu ni da se setim kojih sve, ali se cini da sam nekako vremenom naucio da me boli kurac, ili ih vise ne primecujem.

  3. tema je o cudnim navikama i cudnim osobinama (tikovima i ocd-ima) a ne o sopstvenom psiholoskom profilu...

    znam kelte,ali po meni je ovo što sam malopre napisao baš čudno. posebno za mene,jre nisam bio takav ranije.

  4. ma ok, ne kazem da ne otvarate dusu, ali ono, verovanje/ne verovanje ljudima ni jedno ni drugo nije cudna osobina, koju retko ko ima :)

  5. Zvučnike na kompjuteru nikad ne gasim,lakše zaspim uz to zujanje

    Ne mogu da stojim u mestu,što je posebno primetno na stanici,prilikom tih šetnji ponekad zaboravim u koji bus uđem,ali to samo kad idem za grad...
    čak i na tepisima u svojoj kući imam tačno odredjena mesta na koja mogu stati..

    Одлепљујем налепнице с пивских флашаиз којих у том тренутку пијем. Ове нове флаше Лав пива ми дођу скроз оргазмичне, јер се налепница лепо одлепи и не остане ништа на стаклу, нарочито кад је ладно пиво и мокро од конденза. Мрзим, али МРЗИМ кад почнем да одлепљујем и неће да се одлепи људски, и остаје папир на стаклу.

    Ја кад идем улицом, а неко иде у мом правцу, увек замислим једну тачку на средини (између те особе и мене), која је као имагинарни циљ, и трудим се да први стигнем до те тачке

    Preferiram muziku u kojoj se baš dobro čuje bas, ili bubnjevi. U stvari, volim muziku u kojoj se oseća ritam. To može da se postigne i drugim načinima.

    imam visok prag tolerancije, a to me nervira u pičku materinu.

    Не могу да спавам дању, колко год да сам уморан.

    Sve od ovoga. :)

  6. Kad radim, svi moraju da se pomere od mene. Ako neko počne da gleda šta i kako radim, u stanju sam uši da mu pojedem.
    Prvo što naučim svakoga koga zaposlim je da beži od mene kad god može. Ozbiljno.:-)

    Volim da jedem parmezan, onako kao 'leba. Dnevno pijem najmanje 2 litra Kokakole, nisam jeo voće više od 10 godina, povraćam od mleka i obožavam da jedem svežu(živu) govedinu. Pijem oko 6-8 neskafa dnevno.

    Eto...

  7. Засхто не једесх вотје, Курде децхко?

  8. Volim da jedem parmezan, onako kao 'leba. Dnevno pijem najmanje 2 litra Kokakole, nisam jeo voće više od 10 godina, povraćam od mleka i obožavam da jedem svežu(živu) govedinu. Pijem oko 6-8 neskafa dnevno.

    Zdravlje je za picke:)
    Pre par godina sam imao tik, i sve sam radio pet puta. Na primer zakacim ramenom vrata, vratim se i jos cetri puta udarim. Srecom, oslobodio sam se te ludorije.

  9. Volim da jedem parmezan, onako kao 'leba.

    Ti si moj čovek!! Stalno to radim kad imam parmezana, ali Britanci se kurče, pa ne uvoze dobra parmezana.
    A za voće, nemam reči. Stalno ga jedem.

  10. Ne znam kako sad ovo da opišem, al ja ponekad, kad sedim pored nekoga, ili u društvu, ili u busu, bilo gde da ima oko mene više ljudi zagledam se na primer u neku ženu ili bilo koju osobu fizički inferiorniju u odnosu na mene, i zamislim tj. počnem u sebi da razmišljam šta je to što me sprečava da je sad nabodem pesnajom, ili da je spucam glavom u glavu, i onda pokušavam da nateram sebe ''ajde spucaj je'' i toliko bude realno da maltene krenem da uradim to, al se iskontrolišem uvek....jbg ne znam kako da objasnim, al bude fin trip.

  11. Била идентична оваква тема, али ајде.

    Била, али чини ми се да је била на ктитор подфоруму.

    Звучници су ми увек појачани на број дељив са 4.

    Што се осталих тиче, мање више сам се одвикао. То јест све ређе практикујем све то.

    Некада сам на пример волео да ми све што стоји на столу буде паралалелно са ивицом истог.

    Пироман сам, то не проваљује много људи, јер гледам да се клоним предмета који производе ватру. Ипак, несвесно, кад седим с неким ко пуши, ухватим себе како му дркам упаљач или шибице. У школи сам неколико пута запалио нешто и уживао да гледам како се труде да угасе то. Али, то је из зајебанције било више, знао сам да ће лако да угасе.

    Ја нисам палио много ствари, али зато волим да дрндам упаљач по рукама. Колико сам ли их само потрошио на тај начин не смем ни да замислим. Кева пизди кад се дочепам истог. Нервозан сам по природи. :)

    Одлепљујем налепнице с пивских флашаиз којих у том тренутку пијем. Ове нове флаше Лав пива ми дођу скроз оргазмичне, јер се налепница лепо одлепи и не остане ништа на стаклу, нарочито кад је ладно пиво и мокро од конденза. Мрзим, али МРЗИМ кад почнем да одлепљујем и неће да се одлепи људски, и остаје папир на стаклу.

    Скупљао сам налепнице с пивских флаша и лепио их у свеску, коју сам изгубио касније. Морам опет да почнем. :)

    У стању сам да рокнем човека циглом у вугла кад ми из зајебанције одвеже пертлу. Пар пута сам много испиздео на другара из клупе у средњој.

    Ово дефинитивно не. Следећег новајлију који дође на окупљање има да натерамо да ти одвеже пертлу. Ваљда након тога неће више долазити. :)

    Уживам у звуку цепања папира.

    Хм, ни ово. Мада како сам по природи нервозан, волим да цепкам папире, да дрндам ствари по рукама и тако то.

    Шетам док перем зубе, ма колико купатило било мало. Понекад изађем из купатила и шетам по стану док перем зубе.

    Ја не перем зубе у купатилу никада. Најчешће се шетам по стану или гледам неки филм или тако нешто док перем зубе. И исто мислим да је нервоза крива за ово.

    Страшно се изиритирам кад има много људи иза мене или око мене. У школи и на факсу сам увек преферирао да седим позади. Не прија ми кад људи могу мене да виде, а ја њих не, осетим како немам контролу над ситуацијом и погубим се. Зато гледам да имам што мање људи иза леђа. Кад сам у кафани, увек гледам да седнем до зида или у неки ћошак, мрзим столове који су у средини и на пролазима. У случају да ипак седнем за такав сто, не могу да се сконцентришем на разговор са саговорником, унервозим се, колутам очима, гледам око себе нон-стоп.

    Немам ни овај трип, мада знам још пар људи са овим. Плашиш се да не зависи све од тебе.

    Алергичан сам на људску глупост, затуцаност и неукус. Кад ми неко кога иначе готивим прича како се одушевљава неким шит стварима, понављам у себи мантре за смирење, да се не бих посвађао, пошто сам свадљиве природе. Хтео сам да купим бројаницу за ову сврху, али код нас изгледа можеш само бројанице с крстовима да купиш. Па, ако неко зна где има да се купи без крста, нека ми каже. Унапред захвалан.

    Мислим да имаш у свим оним сувенир шоповима. Иначе мислим да је 90% сталних посетилаца овог сајта такође алергично на људску глупост.

    Кад се упознајем с неким, у 90% случајева не запамтим име, јер се ваљда усредсредим на руковање, начин на који се та особа рукује и неке споредне ствари.

    Ово није чудно.

    Zvučnike na kompjuteru nikad ne gasim,lakše zaspim uz to zujanje

    Ја кад легнем да спавам или оставим радио или пустим неку музику на компу. Лакше заспим уз музику. Не волим претерану тишину.

    Ја кад идем улицом, а неко иде у мом правцу, увек замислим једну тачку на средини (између те особе и мене), која је као имагинарни циљ, и трудим се да први стигнем до те тачке

    Е само кад бих видео вас пар како се тркате до замишљене тачке. Мислим да бих умро од смеха.

    Bez narukvica, sata, ili mog prstena se osećam k'o gola.

    И ја волим да имам нешто на руци. Баш ми је трипчина кад заборавим сат или тако нешто.

    Kad kupujem nešto, naročito kada kupujem novine, uvek uzimam iz sredine. Nikad, ali nikad ne uzmem prve i poslednje. Osim u slučaju kad ima samo dva primerka. To se pogotovo odnosi na novine, sveske...

    Ја исто. Имам трип да их није толико људи гњавило по рукама, па самим тим имам осећај да су чистије. :)

    Mrzim da pokazujem tiket nekome..Ne govorim da sam se kladio.. Mrzim kad mi neku uzme tiket i kaže "ovo ćeš omašit", zato ..

    Ја сам овај који говори где ћеш зајебати.

    Ne gazim linije kad hodam.. Preskačem ih na pločicama, ako je popucao beton preskačem ga, čak i na tepisima u svojoj kući imam tačno odredjena mesta na koja mogu stati..

    Ово сам пре радио.

    Vežem se pre nego što startujem auto..(Kako to samo fegetski izgleda)

    Исто.

    Ako me voze obožavam da gledam kablove na banderama i njhovu putanju, a ako su brda zamišljam kako neki čikica (liči na Super Maria) preskače ta brda..

    И ово волим.

  12. ја имам навику која ће можда некоме бити чудна, што нолајферима што овим млађим гејмерским нараштајима али волим да јебем. и све више покушавам да буде учесталије, не знам као да ме сваки пут све више и више вуче да истражујем, пробам нешто ново па макар и негде зајебо...

  13. Дркам курац понекад.

  14. uuuu, al si ga reko.

    nemam nista da kazem na to osim bravo care, jebes, ti si moj idol itditditd

  15. Е само кад бих видео вас пар како се тркате до замишљене тачке. Мислим да бих умро од смеха.

    hahahaha takodje :))

  16. Kuvam puding ili mutim šlag skoro svaki dan.

  17. A, ovo nisam videla:

    Шетам док перем зубе, ма колико купатило било мало. Понекад изађем из купатила и шетам по стану док перем зубе.

    Isto ovo radim. Izludela bi da ne mogu. Kad dečko i ja peremo zube zajedno, stalno ga guram, jer idem okolo, tražim četku, pincetu, nešto... A njemu smešno. Ja ne mislim da je to smešno.
    I isto imam trip oko toga gde sedim, ko me vidi, a koga ja ne... To me onako baš nervira, ali baš. Očigledno želim da budem superiorna. :)

  18. E da, ne smem da pevam pred starijim ljudima. Naručito pred roditeljima. Jedino sa solfeđičarkom i profesorkom džeza nisam imala taj problem. Pod starijim mislim onima koji mi nisu društvo, nego neko koga poštujem i ko ima oštrije kritike. Ubijala sam se na javnim časovima :)

  19. Увек носим јебени шортс,али буквално увек,без обзира на годишња доба....Чак и испод фармерица...
    Увек поједем ону пластичну кашичицу у кафани...
    Обавезно лизнем цигару пре паљења и првих пар димова не увлачим....
    Толќо за сад... :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.