Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jel da donosim onaj badminton? Nemoj posle da moram sama da se dobacujem...
    Mančo, jesi ozdravio?

2. Mene nema do 25-og na terenu. Možda i posle, zavisi šta mi kažu.

3. Samo da Vas pozdravim, da sam ziv, i da sam nedeljom uglavnom slobodan, pa mogu dolaziti na fucu...Ove ne verujem, ali od sledece jasta! ZIVI BILI!

4. Naprotiv, previse ste dobri..
    Salim se, ma pun vas je kurac tamo, bude vas po 15, 20..
    mozda banem sad u subotu,al nisam siguran..

Dolazi bre! Šta ima veze što nas ima dosta, podelimo se u četri ekipe i pikamo. Aj ako budeš hteo možemo da se nađemo gore kod marine(ako ta prodavnica idalje postoji)

5. ВАЈТЕ шта кењаш какав осамнести у 4.

6. Pa Vajt je mali dechko, njemu počinje rođos u 3 pa do 7...

7. Sjutra kažu šaki, ali tek od 19h. Mogli bišesmo da se nalazimo u 2, kasno je mnogo u 4.

8. SUTRA VOS!!!!

SVI NA ADU!!!!

JEBI GUBITNIKA I FLAFIČASTE!!!!

9. да оно, ћале чита деци приповетке до 7 онда торта и кући.

а што не померимо раније? ако има неко да не може раније, није проблем само да знамо зашто, ако нема ајде да померимо.

10. Jebote, što se ne dogovorite, ako vas već ima puno da dođu ranije ljudi kojima to odgovara?
    Mislim ne kontam, ja kad sam prije bio, Džoni organizuje od 4 popodne, a on nije ni bio tu, čovjek morao u svatove. I to tako kasno zato što su 2-3 radili, pa nisu mogli prije. Vi ostali se ne znate dogovoriti, pa ako vam odgovara ranije i ima vas dovoljno, nađete se i gotova stvar.

11. Ja rekoh, ako vas je dovoljno da 'oćete ranije, okupljajte se. Ja ću doći do 16h.

12. Možda mi dođe ovaj drug što je treb'o prošli vikend.

13. Ako se nalazimo u 2, ja mogu.. Ako je posle, jok..
    Tako da ako ima dovoljno bar za jedan fudbal od 2, racunajte me..

EDIT: Rajo, postoji i dalje Marina. Sta mislis gde se oblacim :)
    Al ne znam da li cu direktno od gajbe ici,tako da bolje svako u svojoj reziji da dodje.
    Ako budem dolazio.

14. долазим 13%

15. Čuo sam da je to od tebe i više nego dovoljno.

16. оћу писмену потврду да сам вам први голман, нећу да дођем, па да испадне туча око тога за кога ћу да браним!

17. Je l' ima neko od vas soni keca da oce da proda?

18. Imam ja tastaturu!
    šest i deset prazno <3 awww

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.