Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jel dolazi neko od 2 uopste?

2. Ipak bez mene ove subote. Nepredvidjene okolnosti su se isprecile

3. Ja ne dolazim u 2, al' u 4 sam tamo.

4. Ja ću doći oko 2, samo da nađem prevoz.

5. Hoce li mi neko odgovoriti koliko nas bi doslo u 2? Da li da dolazim ili ne?

6. Ja mogu tek u 4, malopre sam se probudio, juče imao dva osamnaesta lol.

LEPRIJEVIH 13% NEČIJI CEO ŽIVOT!

7. Sad prelistah temu, vidim da u vr' glave 3 dolazi u 2.. Onda bez mene ovaj vikend, vidimo se drugi put..

8. Čini mi se da je ovo konačno... 13 nas koji mogu da igraju. Izdelićemo se, mada Lasta-Gubitnik mošse odigra.

Subota, 11.05.2013. VOS na Adi. Nalazimo se na betonskim borilištima kod golf terena u 15:50!!!
    DOLAZI NATNAT!

01. ninka_92
    02. Agilni
    03. Laki
    04. Manča
    05. Zoki Munja
    06. Ninkin ortak
    07. Kurajber
    08. Grifin
    09. Drug Raja
    10. Rakocije
    11. David
    12. Marvellous
    13. Enemi
    14. Fejzara

9. Natnat kreće, pa će da vas nađe tamo, dug put je kada moraš da pedaliraš do Ade. Vidimo se.

10. A što se ne drogiramo k'o normalna deca, ovaj, nalazimo kod prvih terena?! Kojmoj, prošli put kad sam bio - pola terena prazni, a vi se šlepate na one tamo u Sisatovac

11. Oni u šišatovcu su najgotivniji tereni. Kod njih se nalazimo.

12. Meni su ovi desno najgotivniji, kako ti mogu biti gotivni šišatovački, ako su u pm?

13. Ajde Marv ne rise, bolje je tamo i mirnije je. I ne može da ti dođe bilo ko i da kaže da hoće da se ubaci na teren.

14. Ovaj moj ipak ne dolazi. AL ZATO DOLAZI POJAČANJE U VIDU MENE OPAAAAA!

15. Mančo, ko ti se ubacivao na onaj teren do trave, gde su oni afrički masoni udarali u gong? Niko tamo nije smetao, plus imaš klupicu i džedaja.

16. Stižem i donosim vam kišu buahahahaha!

17. Знам да ће већина демантовати,одбацити предлог или хејтовати.
    Али зашто се Вос једноставно не врати на Недељу. Ја капирам да се игра "озибљан" фузбал по месарским лигама, али вас 4-5 који играте није цео ВОС и људство које игра фузбал када се организује. Увек може да се организује фузбал недељом и гарант ће бити више људи него суботом.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.