Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. А њихову националну ферквенцију је ја мислим узео Фокс, који је сада Прва Турска...

+612
    Ово је тачно.

2. Little Britain USA

3. Odgledah prvu (za sad jedinu) epizodu HBO-ve ekranizacije Martinovog dela, Igra prestola i to bih preporučio svima :)

4. CALIFORNICATION убедљиво!

5. Kalifornikacija liči pomalo ko na mušku verziju "Seksa i grada" ;

6. Moja preporuka Farscape, Babylon 5 i Firefly.

7. Блу Маунтин Стејт
    У пичку материну неће да копира јебени видео...
    http://www.youtube.com/watch?v=7LuSP4QaXiQ&feature=related
    Та је песма на шпици можда неко зна за серију од раније :Д

8. Preporučio bih seriju Rome , nešto najbolje što sam dosad gledao.

9. Ja bih preporučila The walking dead :D
    Ko voli zombije, of kors :)

Isprva stvarno izgleda kao 90% zombijevskih filmova, ali do kraja prve epizode te toliko oduševi i uvuče u priču, da ostalih 5 (koliko je dosad snimljeno) gledaš bez daha...ili je bar s mnom tako bilo.

10. The WIRE
    Realistično do bola. Baltimor, crnje, dileli, drotovi, korupcija. Ovde nema šminke (valjda zato i nije pokupila nagrade kao neke izvikane), svi su prljavi, pijani, drogirani, neispavani; ubija se za sitne pare, pandur šalje svoju decu da uhode dilera, lezbo pandurka i gej crnja ubica... propast od likova. Obavezna lektira.

11. Ово изнад. Ко је воло "Хомисајд: лајф он д стрит", свидеће му се и "Д вајр".

12. Mada je serija odlicna, meni se bas svidja :)

13. My name is Earl
    M.A.S.H.
    Band of Brothers
    Deadwood
    Hobotnica
    Men Behaving Badly
    Oz
    a mislim da ove nisu spomenute:
    Sharpe
    Magnum, P.I.
    EDIT: Jedva sam našao ovu, nisam znao kako se zove.
    The New Statesman

14. DEXTER..... nenadjebiva serija

15. Da, mislim da se spominje na prethodnih 16 strana jedno 20ak puta :D Odgledao sam samo prvu sezonu, neki dan, od 10 u jutro do 22:30h. Nadam se da ću pogledati ostatak kad završi ispitni rok.

16. U bila je ona britanska Crne knjige,tako nešto, odlična
    Absolutely Fabulous- ludače :)
    Malkolm u sredini, suprim - kontam kad neko od srpskih emitera bude to prikazivao pljuštaće definicije s forama iz te serije samo tako...

17. Chuck, Nip/Tuck, Cheers, Boy Meets World, Gilmore Girls i naravno ER.
    EDIT: Nikita, The A-Team

18. Zna li neko koja je serija kad neki lik zavrsi neki faks, Harvrad, nesto tako, i onda mu ujak koji je mafija boss umre i ostavi mu mafiju. Bilo na FoxLife malo.

19. Serija koju biste preporucili

Пар комада:
    -Серија згибова
    -Серија склекова
    -Серија трбушњака
    -Серија пропадања

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.