Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
DOMACE PRZENE KOMBASICE SA PIRE KROMPIROM I KRASTAVAC SALATOM U PAVLACI, ZALIJO SVEPS TONIKOM SA STILOM
Govna.
Sveps tonik vestacka tvorevina puna toksina, cudan fleks za nekoga ko se boji dezodoransa i zazire od kemtrejlsa
jednom godisnje radim to
Dezodorans ili sveps?
sveps
Danas nešto bio po gradu i sav keš mi ispao negde jebeno gledam šta da jedem imam pare na karticu nekih 400 đunti nedovoljno da podignem. Svratim u ideju glavnu kupim 2 somuna, pileća prsa neka, majonez mali i času jogurta, platim karticom, sednem u park napravim 2 sendviča. Tolko sam se dobro i jako najeo da me drži evo do sada, a jeo sam oko 12.
Srijemske kobaje i domaca piletina u slanini na cumuru, pecene njoke u maslacu i belom luku, crni luk, z salata,
bez leba
Valjda sremske. Ni mi u Bosni ne kažemo srijemske. Samo Rvati tako kažu.
Hrvati kažu i šnita pa opet ništa
ja ušao da se kurčim pečeni svinjski vrat i krunpir ali me cara zajebao
ćevape
Prvi put vidim da mesni ne jede govna :D
cevapi su govna ne kae se slucajno izeo bi joj vnugo ko ceap
CheVuPe
serem se usta pojedincima koji glume da su nekakva elita naspram jedača ćevapa.
Prilično sirotinjski, ali OK.
Poslednji put kad je moj korgi (Sultan BTW) pojeo ćevap, povraćao je danima, morao sam mu uvesti strogu ishranu od kuvanog lososa.
Ja kao banjalučanin moram podržati mesnog. Ćevapi su naš brend, i ne kažem da su sad nešto posebno zdravi, ali znaju lijepo sjesti dobri ćevapi. U Banja Luci ranije bili na glasu ćevapi "Kod Muje"... Sad trenutno su dobri "Stari Recept" i "Mek" (sic) u starom zanatskom centru.
Znam da pliduu nije sad tu ne ulagujem se al obj banjalucki vs sarajevski je smeće (ne zajebavam se)