објашњење структуре универзума
  • mylyca

нисам знала у коју категорију да ставим, па бисте могли да направите и један подфорум ''наука''. елем ај погледајте документарац, па да дискутујемо

http://www.veoh.com/watch/v211655826NC94xJz?h1=Nassim+Haramein+-++Black+Whole+%282011%29

укратко, лик је изанализирао структуру универзума и тврди да се у нашој коначној структури налази бесконачност, односно црна рупа из које се црпе информације.

• Rasni

i sad ti mislis da nesto sto naucnici iz celog sveta godinama pokusavaju da objasne ti objasne vukajlijasi na forumu

• Gazimudo

ja sam rasan
    i sad ti mislis da nesto sto naucnici iz celog sveta godinama pokusavaju da objasne ti objasne vukajlijasi na forumu

Mislim da posle ovog moze opusteno LOCK

• crnigrujan

Ja mislim da je univerzum oblika krofne a mlečni put je šlag po njoj.

• Давид

а шта ћемо с теоријом струна?

• mylyca

то за облик крофне и овај лик тврди лолол. погледајте и не смарајте лошим троловањем

• Радјард Куплунг

Ako je radijacija na forumu, nek mi odgovori kolko bi me koštalo da mi iseče sredinu plinske boce i zavari donji deo na gornji.

• Rasni

Da li u mlecnom putu ima aflotoksina?

• Pepe González

Давид
    а шта ћемо с теоријом струна?

Nekada su žene ovako sa strunama, a danas bi da teoretišu. :(((( Je l' tako, Fendere?
    http://svetlakomora.com/wp-content/uploads/2008/02/podgorina-prelo18.jpg

• Rasni

Ako je beskonacan kako moze imati oblik krofne

• Mickey Savage

па бисте могли да направите и један подфорум ''наука''

Nemam ništa protiv, čak naprotiv, ali zamislite onda Fenderove postove u tom podforumu. Ne daj bože da neko otvori temu "Mašinstvo".

• Makaronac

ovo je glupa tema o kojoj jedino mogu da razgovaram dok sam u pijanom stanju

• Радјард Куплунг

Ne daj bože da neko otvori temu "Mašinstvo".

Ili "Žene, klubovi i mašinstvo".

• Rasni

Olav castam mas.. magma i odletela je u pravcu dorcola.

• Towelie_

Ne smarajte, devojka otvori normalnu temu, vi je ubijete losim trolovanjem i polusmesnim doskocicama.

• Makaronac

nije normalno ako nije dokazano

• Радјард Куплунг

Ajde, peškiru, diskutuj, verujem da imaš diplomu fizičkog fakulteta - teorijska fizika. Šta ima ja da kažem na ovu temu? I glavurde ko onaj Mičio Kaku što se 30 godina bave teoretisanjem, matematičkim modelima i dokazivanjem teorema se frljaju pojmovima i pretpostavkama, a ja ću sad nešto pametno da zaključim na tu temu.

• crnigrujan

Čuš doskočicama, teoriju o krofni je izneo još Pitagora. Jedino što nije tvrdio da je mlečni put šlag nego mleko iz Herine dojke kojim se Herakle zagrcnuo.

• Rasni

E ovako ja mislim de progesteron pozitivno utice na meseceve mene i mislim da kada je felix telom probio zvucni zid da se svemir prosirio i postao iz oblika krofne u oblik kifle. Takodje se slazem sa majama da ce venera uci u putanju merkura i da ce se dogodit neizbezan hemijski proces rasta sunca i da ce to da utice na bio prognozu.