Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ovo se završava do 1. septembra garantovano. Još 6-7 dana do finala. Brige bez ;)
Ako već bude frke sa vremenom, napravićemo neki "Final 4" sistem da 4 najbolja definišu isti izraz.
I ne spemujte onu tamo temu, samo glasovi nek budu. Neke dileme ako imate, možete ovde.
ovo takmičenje je aminovao savjet moderatora?
Haha, Savet moderatora™...
Ne ulazi u "Takmičarski kutak", tj. "zvaničnu arhivu", ali nema zbog čega da smeta (osim što su definicije prosek, tek dve su malo to nadmašile). Nek se igraju ljudi.
Izvini Agilni :)
to znači da je moguće da bilo ko od nas organizuje takmičenje? samo treba smisliti pravila, dogovoriti se sa nekim od moderatora oko eventualnih nagrada i ispratiti do kraja? fino.
Paninaro za Moderatora!
Ako je tematika i format nešto što neko od moderatora nema nameru da organizuje u skorijoj budućnosti, organizator ima dovoljno vremena da se oko toga cima desetak dana, a uz to postoji grupa zainteresovanih, što da ne?
hahahah, ja pobediJo što se mene tiče.
Još da olanika vidim da i on isto misli, i meni puna kapa!
Moralni pobednik!
EDIT: Agi, da li se tvoj poslednji post može odnositi i na postere/reakcije?
Npr. kao Urrad ono što je radio - 4 slike, svaka slika jedna mogućnost, na kraju glasanje...
odmah da postavim ogradicu: ja ću pomoći svakom autoru koji ima ambiciju da organizuje takmičenje u definicijama, što se tiče slika i pokretnih slika nemojte me ni kontaktirati :)
U principu da, s tim što to ne bih ni pogledao, lolo.
E to, napisah u isto vreme kad i Brus.
a šta mislite o pravim novčanim nagradama?
Gazdaaaaa!
Mislim da su odlična ideja dok god ja nijesam sponzor takmičenja.
Pih, pa zar i na ovome mestu da na velika vrata uđe novac i pokvari nepatvorenu zahebanciju?
Gazda, ako se slažeš sa mnom da ne treba, nemoj se javiti na ovoj temi.
Pani, ako si sponzor, rado ću biti organizator... :)
U principu da, s tim što to ne bih ni pogledao, lolo.
Meni ovo deluje... hmmm... oprečno. :P
Ја планирам да организујем ћоманско такмичење само с једном разликом. Неће бити пријава него само вајлд карте које ћу ја слати а такмичење ће се одржавати тако што се скупимо, поделим дрогу свима па да пишу дефке. Ја ћу бити спонзор такмичења што се тиче дрогзе а за пиво нек се сналазе. Да виш каке дефке би се изнедриле.
ali da svi posijedaju u krug i prave definicije u isto vrijeme?
Ti se šališ zar ne?!
Kad je novac pokvario nešto?! (osim čoveka, naravno!)