DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ovo se završava do 1. septembra garantovano. Još 6-7 dana do finala. Brige bez ;)
    Ako već bude frke sa vremenom, napravićemo neki "Final 4" sistem da 4 najbolja definišu isti izraz.

2. I ne spemujte onu tamo temu, samo glasovi nek budu. Neke dileme ako imate, možete ovde.

3. ovo takmičenje je aminovao savjet moderatora?

4. Haha, Savet moderatora™...

Ne ulazi u "Takmičarski kutak", tj. "zvaničnu arhivu", ali nema zbog čega da smeta (osim što su definicije prosek, tek dve su malo to nadmašile). Nek se igraju ljudi.

5. to znači da je moguće da bilo ko od nas organizuje takmičenje? samo treba smisliti pravila, dogovoriti se sa nekim od moderatora oko eventualnih nagrada i ispratiti do kraja? fino.

6. Paninaro za Moderatora!

7. Ako je tematika i format nešto što neko od moderatora nema nameru da organizuje u skorijoj budućnosti, organizator ima dovoljno vremena da se oko toga cima desetak dana, a uz to postoji grupa zainteresovanih, što da ne?

8. hahahah, ja pobediJo što se mene tiče.
    Još da olanika vidim da i on isto misli, i meni puna kapa!
    Moralni pobednik!

EDIT: Agi, da li se tvoj poslednji post može odnositi i na postere/reakcije?
    Npr. kao Urrad ono što je radio - 4 slike, svaka slika jedna mogućnost, na kraju glasanje...

9. odmah da postavim ogradicu: ja ću pomoći svakom autoru koji ima ambiciju da organizuje takmičenje u definicijama, što se tiče slika i pokretnih slika nemojte me ni kontaktirati :)

10. U principu da, s tim što to ne bih ni pogledao, lolo.

11. E to, napisah u isto vreme kad i Brus.

12. a šta mislite o pravim novčanim nagradama?

13. a šta mislite o pravim novčanim nagradama?

Mislim da su odlična ideja dok god ja nijesam sponzor takmičenja.

14. Pih, pa zar i na ovome mestu da na velika vrata uđe novac i pokvari nepatvorenu zahebanciju?
    Gazda, ako se slažeš sa mnom da ne treba, nemoj se javiti na ovoj temi.

15. Pani, ako si sponzor, rado ću biti organizator... :)

Agilni
    U principu da, s tim što to ne bih ni pogledao, lolo.

MISLIM DA SAM POTCENJEN KAO POSTERDŽIJA!

Meni ovo deluje... hmmm... oprečno. :P

16. Ја планирам да организујем ћоманско такмичење само с једном разликом. Неће бити пријава него само вајлд карте које ћу ја слати а такмичење ће се одржавати тако што се скупимо, поделим дрогу свима па да пишу дефке. Ја ћу бити спонзор такмичења што се тиче дрогзе а за пиво нек се сналазе. Да виш каке дефке би се изнедриле.

17. ali da svi posijedaju u krug i prave definicije u isto vrijeme?

18. uđe novac i pokvari nepatvorenu zahebanciju?

novac

pokvari

Ti se šališ zar ne?!
    Kad je novac pokvario nešto?! (osim čoveka, naravno!)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.