DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. evo i aj objavio, znači možemo preći na galsanje

2. Omre prebaci kanal, nedaj golim mudima da te nerviraju! Nedaj da ti bodu oči.

3. jel se čeka još ko ili smo svi postavili?

4. Nije Rajder napisao defku.

5. Nije Rajder napisao defku.

polako... čekam da počne da deluje... :))

6. pisi brate kad si vec tu, taman da se otvori glasanje

7. Bacam se na posao polako... :)

8. Gotovo, možemo početi ako oćete... :)

9. E jeptese, ja prije 21h ne dolazim sad. Moram do doktora da sredim nešto. U 21h dolazim d'otvorim glasanje Il' ako vam se toliko žuri, neka neko pokupi linkove svih defki i proslijedi linkove Agilnom kako bi u takmičarskom kutku otvorio temu u sljedećem formatu (ja čak mislim da mi smrtnici tamo i ne možemo da postujemo; ali vam preporučujem da sačekate mene bez ako ste se stvarno toliko ustondirali da ne možete da čekate; brzo ću ja...):

DUELI 1/8 FINALA

Ovo je tema za glasanje u 1/8 finala turnira u drogoškim defkama, simbolično nazvanog DMT.
    Glasanje traje 24h od trenutka objavljivanja teme.
    Svim učesnicima sretno i neka najćoman pobjedi!

Duel A:

glavni (link ka defki)
    TheWaveRider (link ka defki)

Duel B:

Truleks Krpa (link ka defki)
    Dilan Dog (link ka defki)

Duel C:

Ironični (link ka defki)
    Јамајчанин (link ka defki)

Duel D:

Skočimiš (link ka defki)
    Usain Bolt (link ka defki)

Duel E:

MlaDiLuk (link ka defki)
    Deky_aod (link ka defki)

Duel F:

AndreyArlovski (link ka defki)
    DenisX (link ka defki)

Duel G:

Srkletnik (link ka defki)
    Išmih (link ka defki)

Duel H
    Ђенка (link ka defki)
    taedium_vitae (link ka defki)

U svakom slučaju, vidimo se u 21h i po mogućnosti čekajte mene da odradim ovo. Neće vam defke niđe pobjeći.

10. Poslao sam PVT slengilaresu, doduše kako se Andrej nije udostojio da još napiše defku, biće diskvalifikovan ako isto ne učini do trenutka objavljivanja teme.
    Javi se Agilnom u PVT da ti doda link kad napišeš ako čitaš ovo. Pozdrav i srećno svima!

11. Evo teme za glasanje:

http://vukajlija.com/forum/teme/55153-dmt-drogos-master-turnir-1-8-finala-glasanje

Brate Pazle, za sledeće kolo otvori slobodno sam, ja ću zaključati kad bude vreme i turati teme u vr' strane.

I da, gledaj da se ovo završi pre 1. septembra, jer otprilike tada kreće jedno teškaško nadmetanje :)

12. Prijave, kada, gde?

Ž.R: 255-0013100104000-04

Poziv na broj treba da bude šifra autora, u tvom slučaju 174174.

13. Nisam ćoman, pa ne mogu jasno definisati svoje kriterijume ovaj put, al' sam ipak glasao. Deky i MladiLuk najzanimljiviji duel.

14. Dekijeve defke su i inače ćomantika. Hehe
    Aj posle ću glasam, da bar prvo popijem pivo, kad već ne varim

15. Pa i nisu me oduševile defke. Slabi ste ćomani, hehe.
    Šta bi s olanikom?

16. Očokujem da ''Autori sa Jamajke'' prođu dalje i verujem daće to biti veoma zanimljiv duel :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.