DMT - Drogoš master turnir - INFORMACIJE SE AŽURIRAJU U UVODNOM POSTU

1. Ја планирам да организујем ћоманско такмичење само с једном разликом. Неће бити пријава него само вајлд карте које ћу ја слати а такмичење ће се одржавати тако што се скупимо, поделим дрогу свима па да пишу дефке. Ја ћу бити спонзор такмичења што се тиче дрогзе а за пиво нек се сналазе. Да виш каке дефке би се изнедриле.

ali da svi posijedaju u krug i prave definicije u isto vrijeme

I provlačite ih kroz ovo čudo, pa šta bude najsmešnije kada ga pročita sintetizator, pobeđuje.

http://www.alfanum.co.rs/index.php/en/demo/tts-demo

2. Glasao. Pa, bilo je tu svega.
    Ćomantizam je svakako zgodan izgovor za pravljenje loše definicije.

TheWaveRider
    Ti se šališ zar ne?!
    Kad je novac pokvario nešto?! (osim čoveka, naravno!)

Obrćeš krug, dečko.
    http://www.animatedgif.net/clockscounters/clock_e0.gif

3. Obrćeš krug, dečko.

Drugi. Treći. Četvrti put... ;)

4. ali da svi posijedaju u krug i prave definicije u isto vrijeme?

Да, баш то. Али не у исто време, један за другим да би један комп одрадио посао... Ако неко не заборави пасворд :)

I provlačite ih kroz ovo čudo, pa šta bude najsmešnije kada ga pročita sintetizator, pobeđuje.

Хаха, на пример!

Или сами прочитамо све и на коју се највише искривимо од смеха или замислимо-победник. Глупо је да ненадрогирани људи оцењују ћоманске дефке.

5. У неким дуелима је био трансфер од покушаја ћоманизаниномације.

6. Ja sam glasao, i stvarno je bilo svega. Drago mi je što ne učestvujem, jer bih se izblamirao najstrašnije.
    Samo da kažem da mi je drago što moj virtuelni brat sos uspešno realizuje takmičenje, i zapušava usta zlobnim kiomentatorima tipa ''pazl troluje''

7. Samo da kažem da mi je drago što moj virtuelni brat sos uspešno realizuje takmičenje, i zapušava usta zlobnim kiomentatorima tipa ''pazl troluje''

Да не будем погрешно схваћен, и мени је драго што све функционише и драго ми је да видим сваки покушај анимације сајта или терања шеге.

Само, делује као да уметничко клизање оцењује жири који не зна да клиза, тако нешто.

8. Само, делује као да уметничко клизање оцењује жири који не зна да клиза, тако нешто.

U pravu si. Onda ti ocenjuj ovo, ja ću da glasam samo kad budu definicije o jebanju.

9. glsao, bilo je par provala smeha najviše me nasmejale definicije iz prvog duela, svaka čast autorima za trud.
    hajlajt mi je sledeća misao :

šmrc, ja sam samo još jedan hladan pogled koji vibrira u noći

by Jamajčanin

duel bolta i skočimiša mi je onako, kao tanak špricer, ima tu još prostora za napredak. Biće interesantno ako prođe ekipa sa Jamajke.

10. Koja komendija od pseudošizenja polutakmičenja, mogu se kladiti da pola autora koji su ovde pisali (čast drugoj polovini) nije probalo ništa jače od crnog čaja. Doduše, kladim se i da pola te polovine (čast preostaloj četvrtini) ne ume da artikuliše ono što su osetili pri konzumaciji droge. I još bih dodao, verujem da polovina te četvrtine (čast onoj preostaloj osmini) nema ni talenta za opisivanje i pisanje generalno.

11. Ja sam otpao u onoj prvoj polovini(valja se nekad nadoknaditi, da ne umerem baš u neznanju)... hehehe
    al sam se makar potrudio... :)

12. U pravu si. Onda ti ocenjuj ovo, ja ću da glasam samo kad budu definicije o jebanju.

ŠUUUK!!!
    A realno, kasno mi je da sa 40 godina počnem da se droziram da bi valjano glasao :)

13. Taman posla da se droziraš, al da probam...jednom... što da ne?
    malte ne da se prodaje u prodavnicama...

14. Brat moj Ness je jedini prepoznao genijalnost moje defke. Sranje su vam defke narkomani!

15. Pa da, Bajina Bašta je leglo poroka. Ja u Zemunu ne znam ni jednog lerdija, a vi tamo po trafikama kupujete. Ko Amsterdam bre!

16. ne zove se to džabe Bajna Bašta :)

17. Ја ниђе не могу да нађем мог противника и да му пожелим срећу, и похвалим дефку, теадиум, браво маћори хехе :3

18. Koja komendija od pseudošizenja polutakmičenja, mogu se kladiti da pola autora koji su ovde pisali (čast drugoj polovini) nije probalo ništa jače od crnog čaja. Doduše, kladim se i da pola te polovine (čast preostaloj četvrtini) ne ume da artikuliše ono što su osetili pri konzumaciji droge. I još bih dodao, verujem da polovina te četvrtine (čast onoj preostaloj osmini) nema ni talenta za opisivanje i pisanje generalno.

Hvala Dovla!

19. @ Nessse, Brus,
    čini mi se, po nekoj statistici, da smo na 3. mestu po broju džankića u Srbiji... :))

20. Koje zenonisanje by valdemar, hehe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.