Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Брате знају ли ове судије правила?

2. Moraju to da sviraju, čak i za diranje mrežice moraju da priznaju koš a kamoli za povlačenje i mrežice i koša...

Ja sam se isto prepao za to, al' oni znaju bolje..

EDIT: Jel igrala Srbija?

3. Milo dao evre sudijama.

4. Jeste baš tol'ko navijali protiv nas? :O
    Au, što se čini ođe, čudo jedno lolo

5. Чуј овога шатро не зна јел игра Србија, а кући му сви навијају за ДУДИНЕ ОРЛОВЕ.

6. Brate, neka ti provokacija sad. Ne znam jel igrala i pitam. Navijam za Srbiju, naravno posle CG.

7. Jesu li Turci toliko slabi ili su Finci toliko jaki?

8. А МОРАМ МАЛО ДА ДИЖЕМ ТЕНЗИЈУ, НЕМОЈ ШТО ЗАМЈЕРИТ, НЕРВОЗАН САМ :)

9. брате ти имаш неки поремеђај нац. идентитета. стоји ти застава српске црнге горе а навијаш за милогорску црну гору пре него за србију?

дакле невиђена крађа. по правилима јелте моро је да суди још се овај окешо опасно, а што је најгоре могуће да је цољом испомеро обруч да одскочи па би можда да није лопта ушла после одбојке што је овај центар одигро.

10. Opa, colja u upotrebi, opaaa!

11. МОЛИМ ВАС НАПИШИТЕ МИ ШТА КЕЊАЈУ РВАЦКИ КОМЕНТАТОРИ, ТО МИ ЈЕ ХРАНА ЗА ДУШУ ЛОЛОЛ

Nemož to prepričati to treba gledati lolo
    Španci ih posrali da to nije normalno a eno ovi komentatori već počeli da hvale gruziju biće da danas svi igraju košarku lololol

12. брате ти имаш неки поремеђај нац. идентитета. стоји ти застава српске црнге горе а навијаш за милогорску црну гору пре него за србију?

дакле невиђена крађа. по правилима јелте моро је да суди још се овај окешо опасно, а што је најгоре могуће да је цољом испомеро обруч да одскочи па би можда да није лопта ушла после одбојке што је овај центар одигро.

Dakle:
    Volim zemlju Crnu Goru više od svega. Ali, ne mogu da smislim milovsku vlast. To trenutno nije u pitanju. Vi ste navijali očigledno za Makedoniju, pa ste nervozni što su izgubili i fatate se za navodno loše suđenje, zašta meni u principu puca kurac.
    Možete vi da pričate što oćete, i da provocirate, slobodno.
    Ja znam što sam i ko sam, nećeš mi ti sudit o tome.

13. А НЕ ДИРАЈТЕ ДЕЧКА, ВИДИ СЕ ДА ЈЕ ОК МОМАК... ЈА САМ НАВИЈО ЗА МАК, ИМАМ МНОГО ПРИЈАТЕЉА ДОЛЕ.

ЕЛЕМ - ЦОЉА ЈЕБЕ.

И ТУРЦИ СУ ТРУБА.

14. нисам ћоми стварно. отприлике ми је свеједно у овим временима од те две земље.

ПО ПРАВИЛИМА КОШАРКЕ не сме се дотаћи мрежа, а камоли се окешати за исту док је лопта у ваздуху изнад обруча (мислим да тако некако гласи).

има људи у цг који одбијају да навијају за цг уопште, а кад игра цг-срб навијају за срб. код тебе ме збунила стара црногорска про српска застава.

15. ЗАКЉУЧО САМ БИЈО ТЕМУ, ОПА!!!

Елем, шта је чудно у томе што смо навијали за Јужну Србију! Пишај по Бугарима

16. Нисам се кладио на Цногорце а хтео сам, ЈЕБЕМ ТИ СУНЦЕ!

А друга текма коју сам хтео да играм је Србија, квоте убице..ако победи Србија одлепићу.

17. ЈОЈ КАК ЋЕМО ШЕВИТИ ЛИТВУ!

18. E, neka ostavi neko link tog poena kad se vukla mrežica ili obruč, šta već.

19. Нема везе да ли је повукао мрежу, само да је пипне и суди се лопта за противничку екипу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.