Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. ZOFRI BRAT JEBAO LITVANCE JER MU DULE TAKO REKO!

Elem ,koji ste na fantaziju,tj koliko bodova imate?

2. @ gvozdenovic Nije bukvalno al ga rotira na mesto PF/C, Bler skoro da nije ni igrao ove sezone...u PO je u nekim tekmama vise pokazao od Splitera bez obzira sto je pf i ima skoro isto minuta odigranih kao on...4. igrac po plati/ PSz u SA :) Batum vec 4 sezone sije u Portlandu i vrhunski igra cak i dok je Walas bio tamo a i prosle su ostali bez PO jer se Aldridz sjebao...Seraphin daje oko 10p po tekmi i on i Mahimi bi odradili dobar posao da su se nasli kojim slucajem na prvenstvu. Kad je Francuska u punom sastavu i sa Parkerom ne moze se reci da su Spanci bas najbolja ekipa...tu su negde...

@gazimudo nisam ni proveravao

3. Španci su ubedljivo najjača ekipa u Evropi u ovom trenutku, zapravo jedini ozbiljan tim osim Amerike na svetu.

Mi smo te Špance nabili u Turskoj. Problem je što mi od Turske ne igramo u punom sastavu inače smo mi vrlo ozbiljna reprezentacija.
    A reći za Batuma da je prosek ne ide.

4. Evo i najboljih poteza nase reprezentacije na jednom mestu

http://www.youtube.com/watch?v=Ul5_2DmYZX0

5. ERRORRRR
    JEBALI SMO TROMZOAA

6. Ali kapiram da kad te neko razmontira 30 razlike a mogao je 50 navijaš i za crne cigane iz Senegala protiv njega.

srpski inat :)

7. Koliko je boljih poteza bilo da stave na ovaj snimak...

8. Moj konacan rezultat u fantaziju:

pozicija:34 Tim: Bicemo poslednji Bodova: 1068

9. И то је то. Навијали смо, били поносни, палили се, испушили за медаљу, обезбедили пролаз на Мундобаскет, ћао здраво.

Видимо се следеће године у Шпанији, закључавам тему.

10. Ал Банди је банован, некропостовање.

11. lajkovao bih ti post da mogu, Thilmo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.