Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. http://www.youtube.com/watch?v=aq55V-FVUAg

Гле ово, траже поништавање меча:

Македонија е оштетена. Судиите не признаа чист кош во последните моменти од натпреварот против Црна Гора, кој Македонија го загуби со 81:80. Бјелица играше со обрачот, ја повлече мрежичката, и тоа требаше да бидат признати поени за Македонија. Веднаш по крајот на мечот со Црна Гора, македонската делегација поднесе жалба за последниот непризнаен поен на нашите кошаркари, што претставува материјална повреда на правилата. Капитенот Антиќ ја потпиша жалбата веднаш по крајот на мечот (види ФОТО), а се очекува за ова да заседава натпреварувачката комисија на ФИБА.Речиси е неверојатно дека ФИБА може да го поништи мечот, но нашите официјални лица се растрчаа и очекуваат позитивен епилог.

2. хоћу и ја да видим, нисам гледао друго полувреме. а у првом сам навиј'о за црногорце, гађ'о их на клаџи па био мало субјективан. сјебали ме грци, играо их у +, да иде преко 150 поена, реко' биће нешто 90:60. православна браћа мој курац, пичке, јеб'о их шћеповић.

3. JE L' MOGUĆE OVO JEBOTE

4. Е ГОВНА ЛОПОВСКА ЈЕБЕМ ИХ У УСТА ТУРСКА.

5. Celu tekmu su prcali makedonce i na kraju im uteraju do balcaka...treba da se ponisti tekma....voleo bih da uzmu medalju u skoro istoj meri kao i mi....

6. Tajris Rajs... Jel' on od Vasojevica il' od Bratonozica?
    (Bojan, 4. septembar 2013 19:59)

лоло

7. од шћекића! :Д

дајте стартне петорке за вечерас, па да идем да гађам двојку на србенде!

8. АХАХАХАХАХАХА АЛ СУ ПОКРАЛИ МАКЕДОНЦЕ..АЛ МИ ДРАГО ЈЕБЕМ ИХ У УСТА АХАХАХ

9. Е ГОВНА ЛОПОВСКА ЈЕБЕМ ИХ У УСТА ТУРСКА.

Kako si ti crka moj brate HEHE

10. хаха која крађа ја не верујем.

11. Kako kradu djetici. Necu vise nikad da idem dole na more!

12. Doživotna suspenzija ako se ja pitam, odluka nije bila toliko teška uopšte, a svi su svesni značaja i takmičenja i neizvesnosti tekme, dakle direktan uticaj na ishod utakmice na EP, zajebi.

13. Kako kradu djetici. Necu vise nikad da idem dole na more!

Odlučile su sudije, a ne đetići.
    I, valjda oni znaju bolje od nas zašto su takvu odluku donijeli, a?

14. GLEDAJTE SAD DJETICI KAKO SRBIJA IGRA CASNO I POSTENO A NE KAO VI UZ POMOC SUDIJA!

15. Časno smo i mi igrali.
    Pogledao sam sad snimak, i vidim da je dirao mrežu, između 2 šuta. Dakle, nije lopta dodirivala nijedan dio koša u tom trenutku. Ima li to kakve veze?

16. Ima, koš bi trebalo da se prizna

17. АЈМО САД ПРСКАЈ

18. POČINJE SILOVANJE LITVANOA

19. I, valjda oni znaju bolje od nas zašto su takvu odluku donijeli, a?

Hahhahahahahahahahaha

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.