Чиме сте брисали дупе?
  • G

Ово није тема за дукатлије, знамо чиме су они то радили - већ за нас поштен свет коме дупе служи искључиво за вршење велике нужде. Свакоме се некад десило да нема са чиме да се обрише, па и теби, зар не? Сео си на клоњу - кући, на послу, у школи, гдегод, и кад си обавио то због чега си дошао (дакле, срао си) кренуо си да се ухватиш за тоалет папир, кад тамо - празно!

Е, сад, чиме си обрисао гу`јцу?

• Бохор

**TRULEKS KRPOM**

• Visarijonovich

Oprao je na lavabou i prebrisao malo gacama, k'o nova!

• Стеван

ЈА САМ БРИСО ПИЧКОМ, ПОШТО НИСАМ ПЕДЕР ДА БРИШЕМ КУРЦОМ

• Бохор

Granjka inače smarač si, al za zadnji ban nisi kriv, u stvari jesi al je i onaj sa prvim komentarom trebao da bude banovam. Jbg, niko drugi izgleda nije primetio a ja nemam običaj da prijavljujem ljude osim ako je nešto ne daj Bože.

• Стеван

ИАКО САМ БИО У МОГУЋНОСТИ ДА ДОВАТИМ РЧ СВОЈИМ ОГРОМНИМ ПЕНИСОМ, АЛИ И ТО ЈЕ ГЕЈ ЈЕБИГА

• CapooN

Papirnom maramicom, salvetom.

• Бохор

Dal si realan da brišeš čmar salvetama i maramicama?

• G

Како ред налаже, домаћин теме увек треба први да се изјасни.

Мене се десило пре неко време да немам су чим да се обришем, јербо у државне фирме нема бесплатни тоалетни папир, иако многи смртници мисле да је тамо све бесплатно и доступно о њи`ов трошак. Трт-Милојка!
    У џепу сам имао само паре (то сам украо од неке сироте мајке што ми дошла у катастар са 5-торо деце да извади за дечији додатак, сису јој пољубим). Како да обришем дупе са Теслом? Не иде. Са Његошем нема смисла, човек је био људина и свештено лице. Владика. Ајд да је лик Тита или Динкића, брисао бих са осмехом на лицу. Имам и Вајферта (то ми од ове сироте мајке...) - то није рационално брисати гузицу са 1.000 динара. Остао ми само Вук Караџић. Ајд тај је продао ћерку, износио црквено благо из Србије, био унијат и на крају католик - ко га јебе (тешим себе, а жао ми 10 динара)! А ваљда и због оних бркова боље жари по дупету! :)

• омбре

dželinom šerpom

• Tuccini

Три прста, симбол који има и практичну примену.

• Стеван

Лол, ладно је отворио тему да би могао да започне расправу о Вуку Караџићу.

• G

У јебем вас, нисам ни стигао да искуцам коментар, већ натрпасте постове... гузица све привлачи!

Пољубац за Боксера!

• izijem flips

Komadićima zemljanog lonca, koji sam neposredno pre toga razbio.

• Бохор

Realan sam ja samo, nisam peder da se ljubimo.
    Ko bio katolik i prodo ćerku jebem ti dan???? Axaxaxaxaxaxax

• Стеван

Његош подржавао Вука, хахахахах, како си глуп!

• l

zar nije ova tema već bila?

• В

Negde sam ovo vec pisao, hrapavim kamenom, sa lisajevima i mahovinom. Najjaca stvar, to treba da se prodaje po supermarketima.

• G

Боксеру, брале, ироничан сам за љубљење. схвати. Другим речима, не увлачи ми се у дупе, бан сам добио прописно, јер сам шовиниста. Срам ме било!
    Вук је био католик и продао је рођено дете. Говно од човека, али добар реформатор и сакупљач народног блага. Нешто као Балашевић.