Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E, na ovo bih pala, vrlo rado, dragi gospodine. :)
Olololo, dobro je znati da bi upalilo na nekom. xD A ono ''š'a je, mala'' ili tako nešto mi je simpa donekle, ali samo ako muškarac koji to govori ne koristi rečenice nabijene egoizmom. Ne kontam kako neki likovi mogu biti tooooliko samoljubivi. :)
ШТОС ТАКО СМОРЕНА? ОШ ТИ ВРАТИМ ОСМЕХ НА ЛИЦЕ?!
СЕКС УВЕСЕЉАВА!
Remi vidim tvoj vučiji avatar.... Nadam se da ne kolješ zečice? :)
НЕ КОЉЕМ ЗЕЧИЦЕ! НЕГО ЈЕ Л' ТО ПОКУШАВАШ ДА МИ КАЖЕШ ДА СИ ЗЕЧИЦА ЖЕЉНА ЗА ИНТЕРАКЦИЈУ НА СВАКОМ НИВОУ?!
ВОЛИМ ЗЕЧИЦЕ! :)
И НИСИ МИ РЕКЛА КОЛИКО ЈЕ УСПЕШНО УДВАРАЊЕ!
Знам неколико таквих ликова. Најгоре што цуре падају на баш тај егоизам, то никад нећу разумети, 'бемти женско.
Уф, јесте, има глупачица, креће им влага низ ногу на тако нешто. Да се најежиш.
Oš odma da daš pičke ili da ti pišem pesmu?
Problem je što većina današnje omladine misle da je romantika kurčina, pičketina i spajanje ta dva organa u interaktivnoj zabavi.
Romantika je u debelom zaostatku. Poremećen sistem vrijednosti je osnovna karakteristika današnjih mladića i cura. Jes, bilo je i prije sponzoruša i kojekakvih šuša, al nije brate bilo u ovom omjeru. Sunce ti jebem, zadovoljan si ako je svako peto žensko normalno a ako ti svaka dvanaesta ne zabode štiklu u muda zato što si joj napisao pjesmu - TATABANJA!
Da.... To ni ja kod žena ne razumem. Kako ih NE SMARA, kako nisu SMORENE od tih samoljubivih priča!
Ako devojka nije vukajlijašica ili nije pametna i duhovita, ne bi bilo uspešno. Ovako... Mislim da bi moglo da upali. :)
Pa sad... Je l' zavijaš na mesec? <3 x)
НИСАМ ГА НИ ОДВИО. ЧУВАМ ГА ЗА ПРАВУ!
Tasna, masna, poklon flasa.
Zipa gilje nisu moje djan franka ferea su!
Јесте, то стоји, али опет, не треба генерализовати и причати како су све такве.
:чека песму:
Romantika je u debelom zaostatku. Poremećen sistem vrijednosti je osnovna karakteristika današnjih mladića i cura. Jes, bilo je i prije sponzoruša i kojekakvih šuša, al nije brate bilo u ovom omjeru. Sunce ti jebem, zadovoljan si ako je svako peto žensko normalno a ako ti svaka dvanaesta ne zabode štiklu u muda zato što si joj napisao pjesmu - TATABANJA!
Поремећен систем вредности целокупног друштва. Идемо сви у курац. Иначе потписујем све што си рек'о.
Ево једног кул лајна за удварање, сигуран пролаз. "Дај пичке, знам да имаш?" Ај сад, ко може на ово да одоли? Лоло
Ne generalizujem, samo kažem da su u jebenoj većini.
Priđeš joj i zamoliš je da izgovori produženo "o". Kad završi, rečeš "Da, želim baš te usne da mi popuše kurac."
Ako na to ne pane onda toljagom pa u vr glave jer je neka zatucana (haha, za-tucana) staromodna koja se pali na šmekanje iz doba jure (ne Stublića no do su tice još učile da lete).
Ti, Skočko, kao da si zalutao iz pedesetih... :) Pa.... Nije sve baš tako crno... Uvek se nađu i normalni ljudi...
Како divno. <3
ИМАО САМ СВАКАКВЕ. НЕКЕ СУ БИЛЕ МРШАВЕ, НЕКЕ СУ БИЛЕ ДЕБЕЛЕ, НЕКЕ СУ БИЛЕ ЛЕПЕ, А НЕКЕ И НЕ ТОЛИКО, НЕКЕ СУ БИЛЕ БОГАТЕ, НЕКЕ СИРОМАШНЕ. НЕКЕ ПАМЕТНЕ. НЕКЕ ГЛУПЕ. ЗАНИМЉИВЕ И ДОСАДНЕ. РОМАНТИЧНЕ ИЛИ ПРАКТИЧНЕ. НЕКИМ ДЕВОЈКАМА СЕКС НИЈЕ ПРЕДСТАВЉАО НИШТА ЗНАЧАЈНО, А НЕКЕ СУ БИЛЕ НИМФОМАНКЕ. НЕКЕ СУ МИ ПРИЧАЛЕ СВОЈЕ МАШТАРИЈЕ, А НЕКЕ СУ БИЛЕ ТАЈАНСТВЕНЕ. НЕКЕ САМ СПАВАО, А НЕКЕ НИСАМ.
АЛИ ТИ... ТИ ИМАШ НЕШТО ПРИВЛАЧНО. ТЕБЕ НЕ ПОЗНАЈЕМ, ТЕ НЕ МОГУ ДА ТЕ СВРСТАМ НИТИ У ЈЕДНУ ОД ОВИХ КАТЕГОРИЈА. АЛИ ТИ... ТИ... ТИ ИМАШ ДОЈКУ НА КОЈУ БИХ ВОЛЕО ДА НАСЛОНИМ ГЛАВУ И ЛЕЖИМ. МНОГО ДОБРУ ДОЈКУ ИМАШ. А ЈА ИМАМ КУРТОНЕ.
хахахахахахахахахахаха. РЕМЕ ЈЕБЕ.
Još da me vi'š kad pustim brke, babe kažu da sam isti Gejbl...