Neće 'vako moći, sinak, osim ako nisi mnogo mlad, mnogo ubildan i poznat u gradu kako imaš dokolenka. Pobogu, ako su starije ta nisu guske.
Savet mlađima. A što se mene tiče, prerast'o sam ja ovo davno. Nisu guske, al' su željne mlade kurčevine, još ako su u klimaksu, kriza srednjih godina, mužu se ne diže, kurac, palac, eee tu postoji mogućnost finog prolaska. Svako ima neku milfaču na koju se loži. :)
Moj savjet ti je da opljackas banku ako nemas jedno 50 000 eura na racunu i onda od tih para kupis Audia i ponudis joj nekad prevoz, onda je sigurno tvoja.
Ovo je teza varijanta a laksa ti je da probas sa nekom spikom, probaj je napit i to zna nekad proci, a sve dok nemadnes muda za sve gore nabrojano evo ti stranica www.redtube.com pomoci ce ti u rijesavanju drugih problema
Moj savjet ti je da opljackas banku ako nemas jedno 50 000 eura na racunu i onda od tih para kupis Audia i ponudis joj nekad prevoz, onda je sigurno tvoja.
Начи који шит. Дечко лепо каже да делује фино, воли позориште, није нека дронфуља и спонзоруша јеботе. Нервирају ме такви коментари типа свака девојка пада на добра кола и та срања. Јесте, да.
Očarana sam vašom pojavom, lepi gospodine.
Je l' bi upalilo na nekom od vas, ili biste me odčarali korpom? xD
Inače, ja volim galantne ljude, onako, pomalo viteškog ponašanja... Pare, kola... To nisam ni sposobna da primetim... Jednostavno me ne privlači. xD Ali, lep rečnik, blago zanesenjaštvo i optimizam... Ou, jea. :)
Ne kontam šta hoćeš al' smiješ, ko ti brani :D
Типа Венди и оно за Албанију. :)
:cvr-cvr-cvr-cvr:
Хвала, видим да сте сви за Оњегина. Е па биће тако па шта буде, али не још, за неких 10- 15 дана!
To je moje bolan. Lolo
Savet mlađima. A što se mene tiče, prerast'o sam ja ovo davno. Nisu guske, al' su željne mlade kurčevine, još ako su u klimaksu, kriza srednjih godina, mužu se ne diže, kurac, palac, eee tu postoji mogućnost finog prolaska. Svako ima neku milfaču na koju se loži. :)
Корне, јави шта ће да испадне :)
Наравно краљеви! :)
Још мало ћу да снимам, а онда иде права акција!
Ovo je teza varijanta a laksa ti je da probas sa nekom spikom, probaj je napit i to zna nekad proci, a sve dok nemadnes muda za sve gore nabrojano evo ti stranica www.redtube.com pomoci ce ti u rijesavanju drugih problema
cornelije, морам ти признати да имаш муда, будући да иако ниси имао рибу, не муваш преко фејсбука и осталих друштвених срања! Риспект.
Начи који шит. Дечко лепо каже да делује фино, воли позориште, није нека дронфуља и спонзоруша јеботе. Нервирају ме такви коментари типа свака девојка пада на добра кола и та срања. Јесте, да.
Nato, na šta ti padaš?
Код мене искључиво пале мотори, кола никако.
A Mika Antić?
Свака девојка упада у добра кола.
Očarana sam vašom pojavom, lepi gospodine.
Inače, ja volim galantne ljude, onako, pomalo viteškog ponašanja... Pare, kola... To nisam ni sposobna da primetim... Jednostavno me ne privlači. xD Ali, lep rečnik, blago zanesenjaštvo i optimizam... Ou, jea. :)
Kakva kola, motori su keva... E, da, i dzaba sve ako je neko nepismen, moze da bude ne znam kakav, sve ide u kurac ako ne zna osnovne stvari...
Очаран сам ја, млада дамо. Иначе Сморена, ја те не бих корпом оџарао. :)
И Мика. :))
Али не озбиљно, нервирају ме ти ставови, то правдање типа као ја не јебем зато што немам добра кола. Шатро све спонзоруше. Ма јесте.
Ovo potpisujem. Ako imas dobru pricu ili neke druge, dugacke kvalitete, mozes i u Jugicu.
"Ja ti vozim Forda eskort koji se odao koroziji, jest da ne jebem ali zato malo troši" Kizo