Udvaranje

1. Ahahahahahahahahaha! Ajmo do voćnjaka da smerno beremo jabuke...

2. АХАХАХХА!! РЕМЕ КОБЈАСНИО!

Ne generalizujem, samo kažem da su u jebenoj većini.

Јес вала, јбг.

3. EEE DA DANAS MOJ BRAT OD TETKE POSLAO PORUKU SVOJOJ 'DEVOJCI'
    PAZITE STA PISE.

LJiljo, ja sam danas pastrmio. ljubavi jel volis cvarke? Ja sam danas spremio one duvan cvarke. Ali vise volim biftek. Izvini sto ti slabo odgovaram razlog KREDIT!

Smorena brate pevete!

4. ЈЕДНОГ ДАНА САМ ГЛЕДАО КРОЗ ПРОЗОР. И... УКАЗАЛА МИ СЕ СЛИКА! ВИДЕО САМ ЛИЦЕ. ЖЕНСКО ЛИЦЕ. И ДАЉЕ НИСАМ СИГУРАН ЈЕ Л' ТО БИЛА МАШТА ИЛИ СТВАРНОСТ. НЕ ТО НИЈЕ БИЛА ДЕВИЦА МАРИЈА. НИЈЕ БИЛА ТО НИ КАКВА ИСКУСНА ПОРНИЋАРКА СА САЈТОВА КОЈЕ ПОСЕЋУЈЕМ. ТО ЈЕ БИЛО ЛИЦЕ АНЂЕЛА. САМО САМ СЕДЕО И ГЛЕДАО. САЊАО. БУДАН. А ОНДА. ОНДА САМ СЕ ТРГАО ИЗ СТВАРНОСТИ. ИЛИ ИЛУЗИЈЕ. ДРКНУО САМ СЕБИ ШАМАРЧИНУ НА НАГОВОР ЂАВОЛЧИЋА КОЈИ ЈЕ СТАЈАО ПОРЕД МОЈЕ ФЛАШЕ ВИЊАКА. "ИЗАЂИ ИЗ КУЋЕ, ИДИ ЈЕБИ НЕШТО". ПРВИ ДЕО САМ ОДРАДИО. ХОЋЕШ ДА МИ ПОМОГНЕШ ДА ЗАВРШИМ МИСИЈУ?

5. То Реме, виш шта је добар пикап лајн!! Реме јебе!!

6. Sto kaze marcelo

Sve u nadi da su najzad okrili neki talenat u sebi, predano i pedantno zapisali onako kako im je skrotum diktirao, a testosteron zapovedao.

7. Moje izvinjenje, miledi, što Vam se ranije nisam javio. Primite ovaj buket gerbera, mlada damo, i kročite sa mnom u čari užitka, u Edenske vrtove ovozemaljske... Neka se naša tijela suptilno spoje dok penetriram kurcem u vaš analni otvor vrste pička.

8. Još da me vi'š kad pustim brke, babe kažu da sam isti Gejbl...

Uuuu, lajk. Mož' i da se obučeš ovako, malo vreme ispred pedesetih ali prolazi. Da, zašto se danas ne nose plaštovi? :(

http://www.deviantart.com/download/82511251/victorian_male_stock_by_demoncherrystock.jpg

Reme pravi si vuk. <3

A i ovaj komirani baš lepo galantan.

E, dame i gospodo, da Vas napustim, mora gospa na počinak otići, neprikladno je da je budna u tri ujutru.

9. АКО СИ ИКАДА ПОГЛЕДАЛА ИСТИНИ У ОЧИ МОГЛА СИ ВИДЕТИ. ВИДЕТИ СВОЈА НАЈДУБЉА ОСЕЋАЊА. СВОЈЕ НАЈСКРИВЕНИЈЕ ЖЕЉЕ. НИСИ МОГЛА ПОБЕЋИ ОД ЊИХ. АКО СИ ИКАДА ПОМИСЛИЛА ДА НИКО НЕМА РАЗУМЕВАЊА ЗА ТЕБЕ. ПОГРЕШИЛА СИ. АКО СИ МИСЛИЛА ДА НИКАДА НЕЋЕШ НАЋИ ПРАВОГ. НИСИ БИЛА У ПРАВУ. АКО СИ МИСЛИЛА ДА ГОРАК УКУС У УСТИМА ОСТАЈЕ НАКОН СВАКЕ ВЕЗЕ. ПОГРЕШИЛА СИ. ЗАМИСЛИ. ЗАМИСЛИ ДА НАИЂЕШ НА ЧОВЕКА КОЈИ РЕЗУМЕ СВАКО ТВОЈЕ ОСЕЋАЊЕ, СВАКУ ТВОЈУ ПОТРЕБУ. ЗАМИСЛИ. ЗАМИСЛИ ДА НАЂЕШ ПРАВОГ. ПРАВОГ ЗА ТЕБЕ. ЈАКОГ. ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА САВЛАДАШ СВЕ ОНЕ МАЛЕ СТВАРИ КОЈЕ СУ ЗАЧЕПИЛЕ И НАЈСИТНИЈЕ ПОРЕ ТВОГА СРЦА И УЧИНИЛЕ ТЕ ХЛАДНОМ ПОПУТ КАКВЕ СНЕЖНЕ ПАХУЉЕ. ЗАМИСЛИ ДА СИ ИЗАШЛА ИЗ ВЕЗЕ У КОЈОЈ СИ БИЛА НЕСРЕЋНА. ДА ЛИ БИ ТИ ОСТАО ГОРАК ТРАГ У УСТИМА. ЈЕСТЕ НЕПРИЈАТНО СЕЋАЊЕ, АЛИ СЕ СВЕ ТО ЗАВРШИЛО, И ТО ТЕ ИСПУЊАВА СРЕЋОМ.
    ЗАМИСЛИ ДА САМ ЈА ЧОВЕК КОЈИ РАЗУМЕ СВАКУ ТВОЈУ ПОТРЕБУ. А ЈА ТО БЕЗ СУМЊЕ ЈЕСАМ.
    ЗАМИСЛИ ДА САМ ЈА ТАЈ.
    ЗАМИСЛИ ДА НЕМАШ ГОРАК УКУС У УСТИМА ПОСЛЕ СВЕГА.
    ТО ЈЕ ЗАТО ШТО САМ ЈА ЧОВЕК КОЈИ РАЗУМЕ СВАКУ ТВОЈУ ПОТРЕБУ, АЛИ НЕ РАДИ НИШТА ПОВОДОМ ЊЕ. ТО ЈЕ ЗАТО ШТО ЈЕ МЕНИ ПРАВ. ТО ЈЕ ЗАТО ШТО БИХ ВОЛЕО ДА БУДЕМ НЕГДЕ СА ТОБОМ. НОН СТОП. И ТО ЈЕ ЗАТО ШТО ЈА НЕЋУ ВЕЗУ, НЕГО СЕКС.

10. jel ti je cale pink panter ?... nije :/... odakle je onda ukrao ta dva prelepa dijamanta i stavio ti ih umesto ociju :/

11. jel ti je cale pink panter ?... nije :/... odakle je onda ukrao ta dva prelepa dijamanta i stavio ti ih umesto ociju :/

Jezivo, jebote, moš mislit ribu sa dijamantima u očima!

EDIT:

Smoreno, tek je dva.

12. jel ti je cale pink panter ?... nije :/... odakle je onda ukrao ta dva prelepa dijamanta i stavio ti ih umesto ociju :/

Lele kakva bljuzga!

13. - ЈЕ Л' ТИ ЋАЛЕ БИО ТЕРОРИСТА?
    - ХОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА САМ ПРАВА БОМБА? ХИХИХИ
    - ПАЗИ ДА НЕ ЕКСПЛОДИРАШ.

14. to durko bacio ribi :/

15. Реме, налет инспирације вечерас. :)

ЈЕ Л' ТИ ЋАЛЕ БИО ТЕРОРИСТА?
    - ХОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА САМ ПРАВА БОМБА? ХИХИХИ
    - ПАЗИ ДА НЕ ЕКСПЛОДИРАШ.

АХХАХАХАХА!!

16. - Izvini, jesi li pala sa neba?
    - Zasto, lepa sam ko andjeo?
    - MA JOK RUZNA SI KO DA SI PALA NA FACU!

17. ЈОК, УВЕК САМ ШАРМАНТАН, АЛИ НИЈЕ ПОСТОЈАЛА ПРАВА ТЕМА ДА ТО И ИСКАЖЕМ. А ОВАКО САМ ЈОШ ЛУЂИ. БАЦИМ РАЗОРУЖАВАЈУЋ, ПРОДОРАН ПОГЛЕД КА ЛЕПОЈ ДЕВОЈЦИ И БАЦИМ СПИКУ. НЕ МОЖЕ ДА ОМАНЕ. ОШ ДА ПРОБАМО УЖИВО? :)

18. Sale, mi ovdje hoćemo da jebemo, ne da se bijemo sa curama, kontaš?

19. brat durko je jos startovao ribe sa

zdravo, ovo je kviz, ako mi odgovoris tacno na tri pitanja dobijas glavnu nagradu...pitanja su, ime, godiste i da li imas decka ? a glavna nagrada sam ja :/

20. "А дај ми пичке, шта је то теби, рашириш ноге и легнеш, ја све радим, нисам јебо има месец и по, ај молим те, само думочим једном." Шармирам, аа? Ако на овакву суптилност и романтику, не падне, онда не знам на шта ће.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.