Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Било би добро да се уведе могућност оцјене коментара исто као и постера/дефиниције/реакција.Да коментари добију иста "права" као и ово троје наведено , само што не улазе у одабране.Дакле , да ако вам се свиђа коментар да можете да му дате плус , и ако вам се не свиђа минус , али да нема опција за стављање коментара у "омиљење коментаре" јер ми то звучи мало глупо.Да ли се некоме свиђа ова идеја?
BOLJO PREDLAŽE!
Свиђа ли ти се моја идеја Дилане?Ако Дилан подржава , мора се увес' одма'!
A da mi otvorimo temu "najglulje teme" i napravimo neki konkurs pa da bar možeš da osvojiš glavnu nagradu?
Šta misliš o tome?
Ај одшетај пролећни алергичан сам на полен , тема је сасвим нормална и ако не подржаваш твоја ствар.
срање
која је поента
иди на јебене исповести па оцењуј коментар
Е да ме јебеш , не знам шта фали идеји.
реално срање је
А о каквим исповестима се ради?
ЊЊЊ.ИСПОВЕСТИ.ЦОМ
Višak. Boljo, bolje idi ocenjuj sadržaj, nisi ni 3000 glasova sveukupno dao, a tu bi ocenjivao i komentare. ;-)
Давам сваки дан по 20ак , мислим да је довољно.
Ja te podrzavam
konacno neko da napise nesto pametno na forumu. za.
Хвала Богу , бар неко.Шта вам толико не ваља у овој идеји?
Хвала Пани , паметнија страна Вукајлије се коначно јавља
Da da, i uvesti opciju ocjenjavanja ocjena komentara...
Samo 20-ak ocena? Mora to više Boljo, ispod dvesta se ne računa uopšte.