Smotani zavodnik

1. ko je sad taj majstor?

''Утицајни твитераш'' лол
    https://twitter.com/NichimIzazvan

2. Džonijeva defka kobjasnila

3. ajde vi sto pricate da on u teoriji zna znanje, objasnite mi onda ovo....kako to kad ga ona pita sta bi radio da se nadje sa devojkom u liftu, znaci ne tera ga nista da radi sa njom nego ga samo pita sta bi pricao, on kaze najjadniju i totalno turn off recenicu ''jao vidi kako je ovaj lift kao u terminatoru 2''....toliko o njegovom teoretskom znanju

4. bilo bih me sramota da gluvonemu osobu muvam sa tim uletima koje on govori

5. Прозивке, прозивке.
    Борисе, гарант си узо часове завађања код ћелавог муте.
    Колико то задовољство кошта?

6. Ma on kao uostalom i većina muškaraca ne kapira da:
    ako joj se na prvi pogled sviđaš ne moraš uopšte da je muvaš, dovoljno je da se opustiš i da je pratiš, a ako si joj odbojan na prvi pogled, nikakvim forama ne možeš to da promeniš.

7. iz perspektive frigidne odjebuše, to je možda i tačno

8. peđa gnjatić ima veliki kurac

9. ako joj se na prvi pogled sviđaš ne moraš uopšte da je muvaš

slazem se, danas je tako malo potrebno da zensko odvuces u krevet.....postale ste prelak plen

nego.....tomidril merilin, prica se da postoji neka hemija izmedju vas dvoje hi hi hi (nisam ja ovo rekao)

10. Definiši to frigidnu odjebušu matere ti kolega!

11. slazem se, danas je tako malo potrebno da zensko odvuces u krevet.....postale ste prelak plen

Vi takođe. Nikad lakše nije bilo!

12. E, da, molim te, frigidna odjebuša? Šta to znači?

13. Haha čuj ove 'nikad lakše' garant se ubište od kurca i pičke

14. tri kuće u tri reda za unuke zida deda

15. Usr'o se k'o pička.

Misliš bio je nespreman da prihvati njihov konstruktivni smisao za humor. lol

16. Počeh da gledam juče i još uvek sam na 2. delu horrora.
    Postaje ozbiljno. Sad ne izdržavam ni 15 sec u cugu.

Da li je neko od vas pokušao da j.. vodi ljubav posle gledanja , plašim se da probam.

EDIT: Premotah pred kraj. Na 14:40 matori ljisac je iskusno primenio oldskul "svaka krpa nađe zakrpu" kombo i Mara je momentalno bacila spontani jeb.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.