Prijava

http://www.dodaj.rs/f/a/8I/15irGx0J/coollogocom-323371010.gif

DRUGO IZDANJE

Dakle, sećate se prvog takmičenja u hejtovanju. U ovom drugom izdanju imamo samo jednu BITNU PROMENU: tema za takmičenje mora biti VIP OSOBA.

Ko je ta osoba morate odabrati sami, meni nije bitno, Bilo bi dobro da ne pišete svi o istoj osobi, ali nema formalnog ograničenja u tom smislu. Ako se u toku takmičenja pojavi neka nedoumica, rešavaćemo je u koraku, konsenzusom mišljenja tri ili više moderatora.
Pravila:

1. U prvom kolu mogu se prijaviti svi koji to žele, u drugo kolo prolazi 32 definicije sa najvećim brojem glasova. Ukoliko postoji više definicija sa istim brojem glasova (uključujući i nulu) raspored i odluku o ulasku u drugo kolo doneće odnos glasova koje su definicije dobile. Ukoliko i onda bude više definicija sa istim brojem bodova, prolazak u sledeće kolo dobiće slabije rangiran takmičar jer smo tako u mogućnosti.
2. U definiciji se ne može opisivati šovinistička mržnja (u smislu "Ja mrzim Eskime jer su prljava govna" ne u smislu "Eskimi jedu kitovska muda").
3. Definicija može biti kratež.
4. Dozvoljeno je linkovanje, reklamiranje, komentarisanje.
5. Svaka definicija mora u primeru imati link Definicija je napisana za Mizantrophy II
6. DEFINICIJE NISU ZAŠTIĆENE OD BRISANJA! Svaka koja nakon 24 sata ima negativan skor biće automatski eliminisana.
7. Nema parova, glasa se za pet najboljih iz kola ocenama od 1 do 5 gde je 1 najlošija, a 5 najbolja.

Kao primer kvalitetnog hejta imate Bekim Fehmiu definiciju.
Svaka dobronamerna i kvalitetna sugestija biće razmotrena i uvažena ili odbijena.

Tema se zaključava i prijave prebrojavaju u SUBOTU u 20.00 časova, kada počinje i takmičenje, a glasanje za definicije iz prvog kola počinje u NEDELJU u 20.00 časova do kada moraju biti napisane i postavljene sve definicije. Kada napišete svoju definiciju potražite vlastitu prijavu i u tom postu DODAJTE LINK ka svojoj definiciji.

Svaka diskusija na ovoj temi povlači brisanje celog posta. Za tu svrhu biće otvorena posebna tema http://vukajlija.com/forum/teme/62348-mizan-trophy-ii-tema-za-diskusije

Aj vala. Uđem sad da se javim ljudima na čet i viđeh ovo.
Prijavljujem se eto, čisto da opet namještim.
(Javite se za br. žiro računa u pvt)

http://vukajlija.com/miki-mecava-i-zasto-jedan-miki-mecava-mora-biti-ubiven/701938