Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja se baš u neka iznenađenja i uzdam, fazon pobeda grka nad špancima u četvrtfinalu bi mi legla kao kec na deset, da otpadne gasol itd.
Hahah dio, dobar :)
Па то и не би било неко изненађење. Мени су у том мечу шансе 50-50.
da, ne rece niko, hoce bjelici rasti index i ako ne bude igrao?
Неће. Ако буде имао 11.1, цена му остаје иста, испод тога пада, преко расте.
Vidim da Rudi Fernandez ima ozbiljnih problema sa povredom, tako da bih možda tu i veće šanse dao Grcima. Na williamhill-u iste kvote za osvajanje, po 5.5 (mi i Francuzi po 3).
pazi ovako:
Ribas
de Kolo
Bogdan
Simon
Hruban
Galinari
Šengelija
Gasol
Kuzmić
Gober
Ovo je tim od koga očekujem 200 za vikend: Gasol i Galinari standardnih 30-ak, Kuzmić i Ribas 10-ak, Hruban 0, Šengelija, Simon i de Kolo svojih 20-ak i dva glavna igrača Bogdan i Gober od kojih očekujem da ubiju i donesu između 50 i 60 u zbiru. Zašto njih dvojica? Zato što će Dikson opet da šuta ko blesav, a to će da skuplja Gober plus igra protiv Erdena koji je neuk, Savaša koji je neukiji i ako eventualno ostane sa Iljasovom koji može samo faulom da ga zaustavi. To je sigurnih 20 poena, verovatno više. Bogdan će sutra da bude glavni sto posto, kapiram da Đorđević Tea i Belog neće da forsira ako se uđe u razliku brzo. Mislim da će da odigra preko 25 minuta, to je u ovakvoj tekmi preko 10 šuteva, uglavnom trojke i bacanja. Osećam nekih 15-ak poena, realno mora da se sprema za ove bitnije utakmice.
brate pojma nemam
Najjace mi Hruban 0 hahahah
Isto ocekujem od Bogdana, kao i Dijaoa. Mora ici preko njih mnogo vise. Grcko crnce mora imati minuta protiv ovih govana, a od Prepelica apsolutno nista, a potajno 40 lolol
за сада је овако видећу можда нешто измењам ујутру. имам још 15 кредита слободно
http://i.imgur.com/HHDU9bM.png
мекела сам метио јер је познато да треба метати плејеве који играју против жабара а брат калина само онако да јебем газимуда лооооооол
Jel sad svi igraju u Francuskoj? Tj za Letonce konkretno me zanima?
Играју.
У Лилу брате. Улица Алжирских бораца бр 412.
Ne mogu da menjam tim, mrzi me.
AJMO BOGDANE I CRNCI MOI, SVI SU VAS ZABORAVILI JA NISAM VOLIM I POZDRAVLJAM CRNO
OVA REKLAMA ZA PLEJ RADIO JE TOLIKO BEDNA I BESMISLENA POPUT TURSKE KAFE U KESICI ZA KOJU MORAS DA PODGREJES VODU I ONDA UMESTO KAFE IZ VECE KESICE UBACIS OVU IZ MANJE KESICE KOJA KOSTA 50 DINARA MAJKU VAM JEBEM JEL SE STIDITE
Ne znam koga da izbacim od dvojca Satoranski-Veseli
"Jedna radosna vest za sve poklonike KK Vesna Rivas Bog.
Naime, kako prenosi Kurir, Vesna Rivas je prihvatila da se uda za Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaj, jer je isti obrijao brkove. Sutra ce imati devojacko vece, i ovom prilikom selektor, strucni stab i igraci (posebno Pau Ribas, spanski potomak) im zele svu srecu u zajednickom zivotu."
LO-LO-LO U SOKU SAM JER JE OVO ISTINA EVO ZAGOVARAJU SVADBU A OVI SE KRLJAJU USTIMA I SVE TO O LOLOLO
млатони ја би избацио веселог неки курац ми јавља да ће саторански имати 24п и 12ас
Ok, izbaciću Satoranskog znači, hvala pseto. lolo
Da li mogu da ostavim makedonca u izmeni? Hoce samo on biti 0 ili celo kolo 0? Nas kakav sam tim sad sklopio, nevera.
Samo on 0. Ja imam Polonaru u izmenama od poćetka, došao je lik do cene 10.94, prosečan indeks 0.33
možeš
E hvala. Premestio sam sad, ali moram opet. Ovaj tim 190 prosek.
Bogdan
Rodrigez
Simon
Blums
Djentile
Galinari
Lovernj
Zelabal
Gasol
Valancjunas