Košarka EP 2015 Fantasy

1. Hahahaha, ja sa procitao. Je l moguce da vi ovoliko razmisljate pri sastavljanju tima :D, mislim, ne osudjujem, samo smara puno. Ja to sta mislim kako ce ko odigrati u tom kolu i na koga ide, ko ga cuva i to na brzinu. :) Al zato ja i jesam 73 u nasoj ligi :)

Edit: Mada sam se digao sa zadnjeg na 19. mesto opaaaa, sad imam budzet veci od 1000 dinara

2. И играо сам АБА фантази о ком Млатони прича, добро стартовао, па почео да падам, па два-три пута заборавио да мењам, престали људи скроз да пишу на теми и онда баталио. Знам да су се Млатони и Трућ кидали. Јеси ти био први на крају, Млато?

Jesam, al na kraju smo izgleda samo Truć i ja menjali redovno. Inače, pobedio sam i pretprošle sezone kad smo igrali na fantaziranje.com kao Sakib lolo
    Taj na sajtu ABA lige mi se uopšte ne sviđa, sve nekako ofrlje odrađeno, cene budibogsnama. Ja ulazio i samo odrađivao izmene za deset minuta bez nekog preteranog razmišljanja, a u MVP ABA fantazi sam se baš bio uneo.

3. ima na onom fantasynova fantazi za kes...iamce NBA.NFL:MLB i fudbal vrv...u u vezi su sa Soccer kladionicom...pocinje za mislim meses za pravi kes da se igra svakodnevno...

4. је л' бесплатно то или се нешто плаћа?

Maksimilijan Morel

Hahahaha, ja sa procitao. Je l moguce da vi ovoliko razmisljate pri sastavljanju tima :D, mislim, ne osudjujem

хахахаха

јебига, добар почетак је битан, после иде лакше и нема толико "посла"

мада је сад ово мењање вероватно најбитније после састављања почетног тима

5. A ja prva dva kola nisam menjao, zato sam i bio u kurcu :)

Jedem govna, evo i ja vec sat vremena sastavim tim pa resetujem, na kraju ima da ostavim ovaj koji je bio, samo fridzona da izbacim posto jedini ciji je tim ispao.
    I koliko je vama sada lakse sa budzetom od 1500, ja sa mojim od 1070 ne mogu hezonju da kupim.

6. Nikos Zizis
    Milos Teodosic
    Vitaly Fridzon
    Zoran Dragic
    Nicolas Batum
    Nemanja Bjelica
    Zoran Erceg
    Joffrey Lauvergne
    Miroslav Raduljica
    Andrea Bargnani

Ae neki savet nesto, nemoj da ste sise... :)

7. Izbaci Fridzona lololo

8. ahahahahha, mislis a? Ja reko da ga ostavim do sveckog, valjda ce igrati :)

9. Можда да Руса замениш овим:

Puno ime : Pau Ribas
    Pozicija : PG/SG
    Trenutna vrednost : 56.37
    Vrednost za Kolo 1 : 35.00
    Index Kolo 1 : 8.00
    Vrednost za Kolo 2 : 38.50
    Index Kolo 2 : 7.70
    Vrednost za Kolo 3 : 42.35
    Index Kolo 3 : 10.00
    Vrednost za Kolo 4 : 46.59
    Index Kolo 4 : 15.40
    Vrednost za Kolo 5 : 51.24
    Index Kolo 5 : 13.20
    Ukupan Index : 54.30
    Prosecan Index : 10.86

И зарадиш 30 поена које можеш да потрошиш у некој другој купопродаји?

Размишљам да не враћам Бјелицу још увек, јер можда и не буде било потребе да се цима много против Финаца, али ја имам довољно скупих играча преко којих могу касније да га приуштим јбг

Глупо ми је да било коме говорим "овај ће разбити, овај ће усрати" кад сваки играч може да одигра испод или изнад просека.

10. Najgore od svega, sto sam razmisljao ribasa da uzmem, a i da prodam bjelicu ovo kolo, ali ne znam, hoce li njemu da opada ili raste indeks sledece kolo ako lose odigra, tacnije ako ne bude igrao?

11. Ja se kockam sa Bogdanom, Dijaom, Anatentonetneokoumpom i Prepelicem.

Brate skupi muda i uzmi nekog Letonca, Poljaka ili Finca, kakav kurac Pau Ribas.

12. Da ti znas kakve sam ja sve ekipe malopre pravio, mislio bi da imam muda do zemlje, al ih onda naprasno izgubim pa resetujem tim :)

13. Ja imam jednog Letonca od početka i nisam ga zamenio ni sad, potajno se nadam da mogu da izbace Sloveniju.

14. Mislim da zizis nije dobra opcija za nastavak takmičenja, ali jebeš ga, nikad se ne zna. Koliko vredi uopšte, mrzi me da gledam?

15. I ja cenim da mogu da izbace sloveniju, zato sam i izbacio omića, iako bi trebalo da odigra dobro. Koga imaš, blumsa?

16. Smesan je zizis, 47 kosta, mnogo kalkulacija sad ima, kada moze da se menja 5 igraca, sad me vise i smara da sastavljam tim ponovo, na kraju ima samo rusa da izbacim i nek se jebu...

17. Nemam Blumsa iako sam ga prvobitno bio stavio. Sad gledam ovo http://vukajlija.com/forum/teme/68065-kosarka-ep-2015-fantasy?strana=1#post_3299585, da nisam pre početka uradio izmene Ljulj Blums Tomas -> Satoranski Timma Mahmutoglu baš bih loše prošao.

18. Шта очекујете од дуела Веселог и Шарића? Може ли ту неко неког да заустави или ће и један и други имати велике индексе? Размишљам да ставим Дарија, иако је јуче успео чак у минус да оде.

Ово сам саставио на прву лопту.
    http://i.imgur.com/TDUdgCW.png
    Шредер и Кузмић свакако иду напоље, али не знам да ли је паметно што се одричем Деколоа због Батума и Шарића/неког другог.

И плаше ме могућа изненађења. Ако поред Хрвата, за које се не бих изнендаио да испадну, испадне још Италија или недајбоже Француска (није немогуће), лагано могу да изгубим прво место до краја.

19. Sranje je baš što nema Lamonika da se kupi, nije neki šuter, al ukradene lopte su mu specijalnost.

20. da, ne rece niko, hoce bjelici rasti index i ako ne bude igrao?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.