Тешко је игнорисати све већу поплаву нежних главица које сматрају да нас Наса (а ко би други), рептилијанци и Синдикат изузетних подбрадака лажу у вези закривљености планете Земље.
Као и у случају других завера- шта мислите да може бити узрок томе? Осећај немоћности да утичеш на догађања ван свог најближег круга људи и потреба да све оно што прост човек не разуме припишеш некој моћној сили која, јелте, обавезно има користи од тога што лаже напаћено пучанство (читај- завадише нас душмани а живјели смо лијепо у братству јединству)?
Ако и има истине у њиховим причама- који би био најчвршћи аргумент у њихову корист?
Mislim da je neko prije par godina poceo da se zajebava, napravio video i okacio na net a ljubitelji teorija zavjere su se popalili. Cak je i neki kao "ozbiljni" zagovornik ravne zemlje rekao kako je ideju prvi put sreo na jutjubu i nastavio je da je istrazuje isto preko jutjuba.
Ako sam ja dovoljno zadrt i tup mozes do sjutra da mi objasnjavas kako postoje kontinenti i gdje se nalazi na pr Australija a ja cu tvrditi da je sve to izmisljotina , da van Evrope ne postoji nista i da sam te pobjedio u raspravi.
Jedan kolega na poslu zastupa ovu teoriju, i sad je ubedio jos dvojicu kolega pa su i oni krenuli sa tom pricom.
Uglavnom sto sam video da je pokazivao prica je sledeca. Avion leti od Sidneja do LA, treba hitno da sleti i odlazi na Aljasku kao najblizi aerodrom, kad se pogleda kugla i nije blize, a kad se stavi na plocu avion ispada leti pravolinijski.
I pokusava da otkrije zasto turisticke ture nisu dozvoljene na juzni pol, vec sve ide preko jedne i samo jedne agencije.
Nisam ga previse slusao, ali ovo sto je pricao deluje logicno, naravno pitanje da li ima istine u tome.
Cak je i neki kao "ozbiljni" zagovornik ravne zemlje rekao kako je ideju prvi put sreo na jutjubu i nastavio je da je istrazuje isto preko jutjuba.Е то ми није јасно код теоретичара завера- ако већ сматрају да су прогоњени и цензурисани због ''истине'' коју износе, откуд онда нетом слободно круже видеои који ''објашњавају суштину'', зашто нису лепо закључани у архивама? Ко је ту шизофреничан заправо?
Е то ми није јасно код теоретичара завера- ако већ сматрају да су прогоњени и цензурисани због ''истине'' коју износе, откуд онда нетом слободно круже видеои који ''објашњавају суштину'', зашто нису лепо закључани у архивама? Ко је ту шизофреничан заправо?Mozes nesta da zakljucas a mozes i da ga potopis gomilom djubreta da se ne moze raspoznati sta je tacno a sta nije.

Равноземљаши су солидни дегенерици.
Само их треба питати како настаје помарачење Месеца. Ајде нека је Земља равна па и кад је помрачење Сунца, Месечев диск прекрије Сунце. Али како равна Земља прекрива под углом Сунчев диск током помрачења Месеца? Чак и да је Зермља округла плоча, при промрачењу Месеца би Земљина сенка била у облику издужене елипсе, а не круга.