Pa sad kmeče jer je izvesno da će ih iskrcati, mada mnogima je i blam da nastavljaju sa kmečanom. Jako slab odziv za šatro selidbu u Kanadu ovaj put npr
"Da ne bi bilo zabune: osuđujem ove ubojice, žalim za žrtvama njihovih djela vrijednih prijezira i bolujem zbog svih obitelji koje su pretrpjele nezamisliv i nepopravljiv gubitak", priopćio je Biden. "Ali vođen svojom savješću i svojim iskustvom, uvjereniji sam nego ikad da moramo zaustaviti primjenu smrtne kazne na saveznoj razini. Nastupajući u dobroj vjeri, ne mogu se povući i dopustiti novoj administraciji da nastavi s pogubljenjima koja sam zaustavio", dodao je Biden.
Pošteno. Lijep, human potez. I ja sam uvijek bio protiv smrtne kazne. Čak je i papa Franja protiv toga.
Biće interesantno kad Ilon isforsira vojnu intervenciju u korist spasavanja južnoafričkih afrikanera njegovih belih zema od pomahnitale crnačke većine. E to će biti pravi rat rasne vrste upamtite ovaj post pičke
Sustinski sva ova xtrm levicarska kmecana modz bude samo veca nego prosli put kad trampaleo nije imao pojma sta treba da se radi
Neizvesnost je u jovorskim glovama
Pa sad kmeče jer je izvesno da će ih iskrcati, mada mnogima je i blam da nastavljaju sa kmečanom. Jako slab odziv za šatro selidbu u Kanadu ovaj put npr
https://www.index.hr/vijesti/clanak/biden-pomilovao-37-od-40-zatvorenika-osudjenih-na-smrt/2626981.aspx
alo demokratijo sta je ovo
Pošteno. Lijep, human potez. I ja sam uvijek bio protiv smrtne kazne. Čak je i papa Franja protiv toga.
Jovure otkud u kolevci demokratije smrtna kazna, sta se desava. Mislio sam da je levica to zabranila davni dana.
Pa eto... nisu oni u svemu baš tako liberalni.
pa dobro sad, na nivou su saudijske arabije al lepo je da su zabrinuti za ukrajince
Ovi "moji" pokušavaju to da ukinu...
Odgovara im da zadrže to, zato ne ukidaju. Ko zna kad je to kod nas ukinuto, ipak smo mi leglo demokratije za njih
све осим за терористе и серијске убице
а дофили шта сњима мр пресидент>!;;><???
Biće interesantno kad Ilon isforsira vojnu intervenciju u korist spasavanja južnoafričkih afrikanera njegovih belih zema od pomahnitale crnačke većine. E to će biti pravi rat rasne vrste upamtite ovaj post pičke
ma de su to njegovi kace dobro zna da je mask kinez iz šipuga (nas coek) (uzo ime za firmu tesla)