Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
cuj ovo dvije stolice prodajemo ukrima dronove i oruzje na max
Mudri ste vi, ne brinem ja za vas
Be the Serb Bosniaks think you are
nasa politika je da svi mogu da dodju da kopaju ovde i zagadjuju koliko god hoce, sve to uz jeftinu radnu snagu i subvencije.
Kad je stani pani i za srpski interes vi se ujedinite lako, a kod naših tupoglavih političara tek onda kreće problem.
Dobro jbg to za litijum je prvi put da je neki strani faktor narušio to jedinstvo vaše ali svakako od kopanja neće biti ništa jer se digla halabuka
ovog plidua za srbologa poditno
vrv 90% naroda jeste protiv ovog nacina rudarenja i rio tinta cus naruseno jedinstvo
kinezi vec imaju rudnik, cujem da ce da otvore i neku fabriku za gume.okomili se i kinezi na nas.uglavnom nije samo taj jadar.bice tu jos dosta rudnika i stranih fabrika.u zemlji kojoj bi najbolje isla poljoprivreda
Плоду у јачем србском гасу него Шешељ '88.
Naruseno u smislu da je neko sa strane uopste uspio da predlozi nesto protiv vaseg interesa (da kopa npr) i da je neka politicka opcija to prihvatila (u nekoj mjeri)
Плидуов палингенетски хиперсрбизам вс Лабоквова Четврта геополитичка теорија
jebu nas sa jevropa pricama vec 20+ dina nije ovo nista prvi put, ista prica i sa kosovom nismo sig mi predlozili ocepljenje jbt de zivis, gej parade i x jos nekih govana
Jebu vas cara za kosovo ali ste u toj ideji da ga ne predate ujedinjeni svi jbg to kosovo i dalje nije u potpunosti nezavisno
Ajde ne stavljaj mi u isti kos gej paradu i ozbiljna nacionalna i drzavna pitanja dal si lud jbt
Sta je iduce da kazes “moramo da prodajemo evropske proizvode na nasem trzistu”
vlast laganini odradjuje kosovo a javnost drzi u magli, koncept nametnut spolja prihvacen i od prvo i od drugosrpskih partija
jbt zapad diktira ko ce drzi vlast u srb ti pricas kako je ovo prvi put da neko nesto namece spolja a da partije to prihvataju lol
Dobro mozda sam se i izlupao, nisam bas ni kompetentan da govorim ali ovako kao slucajni posmatrac imam takav utisak
ma da evo prvi put nas zapad prejebo lol
doduse ovo dobro jel i tupavi drugosrbi mogu malo mucnu glavicu
uh pildu jak otpor imamo ubilo se..pitanje dana kad ce sve da bude po nasem..vec smo duboko u procesu covece jedina razlika je sto kod nas ide za nijansu sporije nego kod vas i hrvata.pricao brdar kad je imao sastanak sa nekim visokim zapadnim funkcionerom, ovaj mu rekao u fazonu budite srecni sto vas uopste nesto pitamo, hrvate i bosance ne pitaju nista samo donesu papir i kazu potpisi
doduse i krezavcima sada jasnije neke stvari