VukaX: Нова скрипта за Вуку

1. Cara™ malopre
    ma verujem da je carina sve to mocno napravio al me mrzi spamujem komp eksternim govnima

Pametno, ko zna sta stavio Car sve tu, mozda neki virus pa mora da radi
    V A C A
    A
    C
    A
    Sto je sigurno sigurno je

2. real ne instaliram nista na komp od govana, to mi praksa bukv

a vas sestoro sve vam car iscito peveteove samo ceka pogodan trenutak da krene sa printovima

3. Koji level paranoje, cudi me da se uopste kacis na net. Kontam da tri VPN-a koristis odjednom

4. Cara™, 4. 12. 2024. 18:50:23
    real ne instaliram nista na komp od govana, to mi praksa bukv

a vas sestoro sve vam car iscito peveteove samo ceka pogodan trenutak da krene sa printovima

Текст скрипте: јавно доступан
    Цара: Ко зна шта вам Цар ради

Peak Cara moment, мада и навикли смо

5. Galantni kosovac, 4. 12. 2024. 18:51:30
    Koji level paranoje, cudi me da se uopste kacis na net. Kontam da tri VPN-a koristis odjednom

Ма просерава се, лик је дословно користио скрипту

6. hahahha de vi zivite, nemam ni av, samo necu navlacim govna na komp nista vise

Ма просерава се, лик је дословно користио скрипту

brt ako sam povuko link u startu kaci izbacio to je to nikad nije uclo u real upotrebu nikad instalirano tvrdoglaviji si od jovora jbt

7. Sve bi bilo drukce Care da si rus, onda bi znacilo da imas plemenite namere po defaultu i da si bezgresno ljudsko bice, ovako jebaj ga

8. Dakle ono 6 modz racunas ko 5 bukv i oduzmes sebe znaci 4 osobe koriste

9. Cara™, 4. 12. 2024. 18:57:45
    brt ako sam povuko link u startu kaci izbacio to je to nikad nije uclo u real upotrebu nikad instalirano tvrdoglaviji si od jovora jbt

Скрипта је низ текста који мораш инсталирати на свој комп да би био даунлоудован. Није фајл, није програм, не постоји као посебна целина. Знам да ти је компликовано, али пробај да схватиш.

Galantni kosovac, 4. 12. 2024. 18:57:49
    Sve bi bilo drukce Care da si rus, onda bi znacilo da imas plemenite namere po defaultu i da si bezgresno ljudsko bice, ovako jebaj ga

Најгора је ствар што сам дословни члан Валдајског клуба лмао

10. Скрипта је низ текста који мораш инсталирати на свој комп да би био даунлоудован. Није фајл, није програм, не постоји као посебна целина. Знам да ти је компликовано, али пробај да схватиш.

brt nebitna je terminoligja, nije koristeno. Lopta je na tvom terenu nesto si prezubcio mos upirati do prekosutra. Jok jebem te da nisam instalirao a u stvari jesam. Cak sta vise zdusno koristim. Jbt coveka

11. Cara™, 4. 12. 2024. 19:02:47
    Скрипта је низ текста који мораш инсталирати на свој комп да би био даунлоудован. Није фајл, није програм, не постоји као посебна целина. Знам да ти је компликовано, али пробај да схватиш.

brt nebitna je terminoligja, nije koristeno. Lopta je na tvom terenu nesto si prezubcio mos upirati do prekosutra. Jok jebem te da nisam instalirao a u stvari jesam. Cak sta vise zdusno koristim. Jbt coveka

Статистика, методологија и терминологија ГрисиФорка су неумољиве и транспарентне. За разлику од твог свирања курцу ово је егзактна информација, између осталог зато што ГрисиФорк мора знати коме шаље апдејтове када објавим нову верзију.
    Опет кажем, мени је небитно нити имам икакве користи или штете од тога да ли ти користиш. Само је очигледно да лажеш, а сад што, јебем ли га.

12. lazem da bi te sjebo, a posle kaci dokazo download skrinom da koristim i dalje lazem da ne bi ispo picka el nema muda priznam da koristim ekstenziju. To je

13. Ето, није било тешко

14. da, ja sam jedan od 6 meleona prijatelji, ja koristim carevu skriptu

15. U svakom slucaju care, ako pored mene i tebe koristi jos 4 osobe solid si vnugo pojo

jovorove postove cita bar 20 ljudi i prate sta se desava lol

16. x Неки бесмислени коуп
    x Побегао на имгфлип
    x Опет га подудлао дечку Јовору
    x Три плус поста у низу
    Опет смо погодили живац дечки

17. galantni imas skriptu za yt da ne moras placas mesecno ko mejmun

aj isprobaj pa javi necu sjebem komp

https://greasyfork.org/en/scripts/459541-youtube-adb

18. 2024, скоро 2025: Цара још увек није открио uBlock Origin и Sponsorblock

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.