karaj vucelu

1. ocigledno nisi sa juga. one kojima SNS krade izbore, na idiotluk ljudi koji su srcem za rusiju.

2. Lupas brate, to su fantomske av stranke i glasaju ih snsovci. Fora tih stranaka jer ti treba neki minimum potpisa da izadju na izbore pa ako se neko zajebe.

Glavni uljez kod vas je onaj milic. Rusi sa svim ovim nidje veze

3. to sto sad pokusava da povuce svaku mogucu slamku da se spasi od neminovnog davljenja, to zajebi ti caro. zna se na cemu je vucic napravio svoju moc i podrsku u narodu, a to nije EU.

4. Od kad ti ta slika, ima boljih veruj mi al ne unazad 3-4god

5. al u tome je i poenta, EU/Rusija, to je nebitno, u odnosu na sranje koje je napravljeno lokalno dok se budale prepiru oko ovoga.

6. Ja bi vodio politiku kao Đinđi (bar bi pokušao, iako nisam sposoban za politiku kao on)

To bi značilo da bi bio tvrđi po pitanju nacionalnih interesa i štitio ih prije svega, što uključuje i dobre odnose sa Rusijom, tvrđi pristup prema Kosovu, itd... ali istovremeno

i ISKRENO PROEVROPSKO opredjeljenje, a ne sa EU samo koliko moram, i da izvučem neki ćar i da gledam da ih nategnem.

Đinđić je bio iskreni evropejac, to mu je bilo u DNK, ali je bio i patriota, podržao je i SPC (uveo vjeronauku u škole, što Sloba nikad nije, donirao Hram Svetog Save, skino petokraku, još dok je bio gradonačelnik, okretao volove na Palama sa Karađićem i Mladićem... itd...)

Takvi nam ljudi trebaju, koji su patriote, ali koji iskreno vjeruju u evropske vrijednosti, kao Đinđić ili kao kralj Petar I Karađorđević koji je prevodio "On Liberty" Džona Stjuarta Mila, ili kao ljudi koji su donosili Sretenjski ustav još 1835...

7. to sto sad pokusava da povuce svaku mogucu slamku da se spasi od neminovnog davljenja

I ko ga odrzava na aparatima reci ti meni?

8. I među Rusima ima ljudi koji su bili proevropski, npr. Petar Veliki i Katarina Velika, oboje su nastojali da Rusiju modernizuju i približe Evropi, i to je naravno bilo dobro.

9. Ja bi vodio politiku kao Đinđi (bar bi pokušao, iako nisam sposoban za politiku kao on)

Nije ni on bio sposoban pa su ga roknuli oni koji su mu utabali vladavinu. Ne igra se tako u koloniji, zna to vucela dobro. Naucio lekciju

10. Sad ko ga je rokno to je pitanje. Mislim da mu opasnost nije vrebala od EU, već od domaćih elemenata.

MADA, nisam sasvim siguran. Indikativno je da je mjesec dana prije smrti pričao nešto o kao trampi Kosovo za RS, ili podjeli Kosova, itd...

IPAK, mislim da je veća šansa da ga je skenjala domaća mafija (zato što je pokušao s njima da se obračuna), ili DB ili antihaški lobi (zato što je isporučio Slobu)

11. caro brate, mnogo gledas stvari crno belo ko sto ti rekoh jedno 1000 puta.

realno je ipak ovo sto kaze jovor da je svaki put kad se srbija malko okrenula da ne pisa uz vetar evropi, ta srbija i malko uzdigla. svaki put.

sto? zato sto nismo rusi. nismo nikad ni bili. nit smo im slicni. 20x smo slicniji prosecnom svabi/italijanu/francuzu nego rujanu, i nakon 50 god indokrinacije komunizmom. pre smo bili i vise.

12. Jes radikali ga roknuli da bi nastavili evropski put lol

Djindjara je bio prva mafija posle Slobe a otkazao poslusnost zapadnjacima kad je video da tu nema kraja. Za rispekt je to sto je imao kicmu za razliku od svih posle

13. celte mogao samo da napisis da eu drzi vucelu na vlasti, nes postati desnicar ako to kazes

14. zna se na cemu je vucic napravio svoju moc i podrsku u narodu, a to nije EU.

Pa sad, i to je diskutabilno. 2012. je većina Srbije bila za EU. Zato radikali nisu mogli nikad pobijediti na izborima jer su oni bili protiv. Onda su skontali da naprave SNS, koji će kao biti nacionalna stranka, ali i proevropska. I tu su priču prodali narodu 2012.
    Još koju godinu nakon toga su bili prilično za EU.

Ali kako je koja godina odmicala, tako su se i oni sve više udaljavali od EU, dok nisu u nekom trenutku počeli da filuju televizije poput Informera, Pinka, i Hepija otvoreno antievropskom propagandom.

To ti je bio nekakav bait and switch. Na kraju su uspiješno isprali mozak većem dijelu naroda koji sad mrzi EU.

15. celte mogao samo da napisis da eu drzi vucelu na vlast

ne drzi ga, ume to on i sam, ali ocigledno je da okrecu glavu sta radi narodu svom, dokle god im odgovara.
    i jeste to gadan licemerluk.

ali... ono sto ljudi ne vide je da je ruska glava trajno okrenuta. nju ne zanima srpki narod samo srpska vlast, takvi su.
    ok, nisu licemeri, al nema tu srece, ako to mislis.

16. eu drzi vucelu na vlasti

Ovo je nažalost tačno.

Ali moja podrška prema EU se ne zasniva na podršci kojekakvim seronjama koji vode glavnu riječ u toj EU i gledaju svoje interese, tipa, da se kopa litijum, ili da se priča s Kosovom završi, jer ih nerviraju ti otvoreni problemi,

već se zasniva na evropskim vrijednostima, institucijama, onome što EU generalno predstavlja na dugi rok. Ne idemo tamo da bi se uvukli tim evropskim šupcima, nego da bismo preuzeli neke elemente naprednijeg sistema, institucija, pristup fondovima, i ostale pogodnosti.

17. drugim recima, sami smo sad. tu samo gresis jer mislis da je sve sa strane dirigovano, ali sami smo doveli vucica, sami smo izabrali da napravimo ovakvo korumpirano drustvo koje smo napravili.

i sad se ljutimo EU sto nam nekako ne popravlja drustvo, nego su uzeli stav "jebte se, mi cemo se okoristimo". sto rusi rade iiii odavno.

18. Jao jovore ne jedi govna naslikavao se sa merkelovom, solcom makronom pred svake izbore bukv vlazi svaki put kad je u njihovom drustvu a i njima dobar jer se lepo mirisu medjusobno

Narod u srb ne voli eu zbog politike prema kosovu, priznavanje genocida u srebrenici, zbog promocije debilizma

Jbt ta eu na koju ti drkas crkla krajem proslog veka

19. ali sami smo doveli vucica,

Ne brt, vucela je globalista u paketu sa srederom i blerom, sns je napravljen preko ds-a jer narod vise nije mogao da ih gleda pa su nam podmetnuli satro nacionalnu pricu, kap u italiji sa onom meloni npr, ili cipras u grckoj. Ne bave se oni tim stvarima od juce.

Vucic sorosev ortak br1 u srb al piju kafe samo to je to

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.