karaj vucelu

1. Brate, to što je prodavo oružje to je njegova greška, ja to ne bi podržao, to mu EU nije ni tražila.

Ako si se izjasnio kao neutralan u nekom sukobu to treba zaista i da budeš.

S druge strane ta priča o prodaji oružja je malo pretjerana iz sledećih razloga:

1) Nije isto slati oružje ili pare džabe i prodavati oružje.
    2) Nije prodavao direktno Ukrajincima.
    3) Pitanje je da li bi ikako mogao spriječiti da oružje na kraju stigne do Ukrajine, ako ga proda bilo kome... Može iz treće, pete, desete ruke doći do Ukrajinaca. Jedini način da budeš siguran da se to neće desiti je da prestaneš u potpunosti izvoziti oružje dok traje taj rat.
    Možda je to trebao uraditi.

2. I sto ga onda rujani lupali kitom po celu zbog te isporuke?

3. Nije trebao prodavati nikome dok traje rat, ako je mislio da su velike šanse da će završiti u Ukrajini. (A da se ne lažemo, vrlo je dobro znao gdje će završiti)
    Znači opravdano ga lupaju.

4. I na kraju krajeva vec saradjujemo sa eu, imaju pun kurac fabrika ovde, prodaju nam svoju trecerazrednu robu, doniraju daju kojekakve fondove sns i ekipi, imamo gejparade i ostala spros gpvna, jedino sto granice nisu otvorene to je sve sto nas odvaja od eu. Al moze se malo i pricekati na grani jaka muda

A svajcarska je drzava starih bogatasa steciste pljackanog kolonizovanog i bankarskog kapitala i onda satro prave sir, nije to uporedivo

5. Trenutni nivo odnosa sa EU mnogo više koristi EU nego Srbiji, jer im se tako može dok nismo član.

Kad bismo bili član, odnos bi bio mnogo više uzajamno koristan.

6. Ne brate, niko nije nista dobio od eu i extra prosperiro sve od ceske na ovu stranu svi su banane redom

7. Brate, to što je prodavo oružje to je njegova greška, ja to ne bi podržao, to mu EU nije ni tražila.

hehe, pazi... svajcarska je neutralna zemlja i resila je da ne prodaje oruzije uopste ni rusima ni ukrajinicima, tj da prodaje onima koji to posle tamo salju ili preprodaju (svabe). i to je naljutilo svabe (EU) i sad udarili blok na svajcarsko oruzje, kao "nepouzdan partner" itditd, i generalno jebu malo svajcarsku proizvodnju oruzja da ne moze da izvozi.

vucic je ocigledno prihvatio tu igru i rusi nas lupaju kitom po celu zbog toga.

ali sa druge strane, sta smo mi duzni rusima, da se zameramo svima ostalima? hoce li mozda oni od nas da kupuju to oruzje ili bilo sta (oce kurac).
    tako da eto, dve strane i tu.

8. Ne brate, niko nije nista dobio od eu i extra prosperiro sve od ceske na ovu stranu svi su banane redom

E sad si se prosro za medalju.
    Brate, bukvakno te zemlje o kojima pričaš, Mađarska, Češka, Slovačka, Poljska, one su procvjetale otkako su u EU. Izvalio si težu glupost.

Da si to rekao za recimo Bugare, pa hajde, ali ove gore zemlje srednje i istočne evrope su baš dobro prošle.

I Rumuni su se isto digli dosta.

Uporedi neke statistike, vidjećeš. Poljska postala ozbiljna država.

9. Ko je napredovao to je zbog unutrasnjih prilika, i niko nije prosperirao bitno mojne jedes govna

Nema veze sa eu. I vucela da nije krao koko jeste mogli smo imamo dosta bolji standard kaka kurac eu. A sad kako je recesija da ne pricamo, o migrantima takodje...ukratko jedes b92 govna dok matic nije prodao vuceli

10. to pitanje "sta smo mi duzni rusima" je generalno pitanje btw. sta su oni uradili za nas osim da nam pricaju da nas satro vole, jos od drugog svetskog rata a i tad bogami.

11. Ko je napredovao to je zbog unutrasnjih prilika, i niko nije prosperirao bitno mojne jedes govna

Unutrašnje i spoljne prilike sve to ide u paketu. Prosperirali su oni itekako. Za vrijeme Juge, mi se s njima sprdali, bili teška sirotinja za nas. Sad nam mogu držati lekcije o mnogo čemu.

12. EU gledamo uvek kroz prizmu licne ili uzajamne koristi a rusi... oni su u srcu.

teraj bre to razmisljanje u kurac.

PS. nego kako nego su poljaci i ostale slovenske drzave zbog EU zivnule caro. mrzi me da ti objasnjavam zasto, ali bili bi i dalje gori od nas, da nisu postali jedinstvena ekonomska zona sa jeftinijom radnom snagom.

13. Potpisujem bukv da jovor ima kompleks nize vrednosti na licnom levelu jer nije deo eu grupe naroda, jer kad bi usao tamo bio bi u odabranom krugu gde smatra da sa svojim licnim vrednostima zasluzuje da bude...pa bi skido cega na svakom koraku nebil osetio parče te bajate torte

14. zajebi te ad hominem fore caro

15. Ne znam celte sta poredis, niko nije rekao da bi da bude deo rusije. Rec je o odnosu na relativno postenim principima.

Koko vidim obojica zauzimate kurs na kom je vucela

16. Jbga sad cara, kenjaš brate.

17. Koko vidim obojica zauzimate kurs na kom je vucela

e jebi ga brate sad, ti sa tvojim crno belim i ovim strawmen sranjima.

izjednacis EU i Rusiju -> aaa mora da si za vucica.

duvaj ga, jer kolko mi se cini, ruske stranke podrzavaju vucica, dakle ti si onaj ko zauzima kurs na kom je vucela.

18. Brt sta, vucela vodi eu pricu, vucela se odreko rujana pametan ne ide srcem vec glavom, vucela ukrima salje oruzje, odrzava gej parade, prodaje kosovo pod patronatom brisela...sve sto bi i vas dvojoca radili pod parolom viseg interesa

19. ruske stranke podrzavaju vucica

koje ruske stranke?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.