Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Predsednik Južne Koreje proglasio je ratno stanje! Izgleda da će početi 3. Svetski rat...
cus budale, svecki poco jos 99e
Ne slazem se. Sto se mene tice, svi ljudi koji su protiv golog tela su bolesni. A stid od golog tela je dovoljna indikacija da neko sustinski nije zdrav. A da ne pricam o tome koliko je bolje gledati u moje golo dupe, nego u bilo sta sto je na pinku. Gledas moje dupe ili vucica kako kenja. Ja sam za moje dupe. Imas i hepi, opet moje dupe bolje. Moje dupe je bolje nego bilo koji kanal na kablovskoj, ili program.
Zapravo ne vidim kako te dupe na ikakav nacin moze ugroziti. Iskreno je. To je sto je. Nece te dezinformisati. Jednostavno je. Pritom majka ti najbolje zna dupe jer te rodila. Tako da tu tek ne vidim neki problem. A u redu je dok si mali da pokazujes sta hoces, i onda ti to samo oduzmu jer postane sramota iz nekog razloga, jer je to neko rekao. I onda ja to treba da usvojim jer mi je tako receno. Cus sramota od golog tela. A najvecu zabavu sto si imao u zivotu je dok si bio dete kad si pokazivao sve bez ikakvog pardona. Ziveo slobodno. I kao odrekni se toga i postani smarac. Neka hvala.
I naziv stidne dlake na primer. Cega te tacno stid? Sto si prirodan? Glupo drustvo ti usadi gluposti prosto, i onda i ti sam glup.
Ali je i odlican nacin da pravis neprijatnost ustogljenim likovima. Onim sto nisu proziveli nista. I treba da vide guzicu. Da ih malo vrati korenima. Bolja terapija nego bilo koji lek. Eto i tebi bih preporucio da se nagledas necije gole guzice. Sto dlakavija, to bolje. Ako hoces, mogu ti moju poslati. Pa mozda i dodjes sebi u nekom trenutku.
Sad mi je jasno da me Car ložio ono za Bosance.
Naravoučenije: svako je trol dok se ne dokaže suprotno.
Неће
Fala vuzi, bio sam zabrinut
Ништа брате дај боже да ја и ти живимо још 100 година па да видимо да неће бити 3 свецког
Не знам како си то закључио
vuče, znaš šta ti je činiti.
Algoritam po kom radi moj mozak je i za mene black box.
eno protestuju juznokorejanci, vicu kim dzon kim dzon, ocemo ujedinjenje
Ништа глупље нисам прочитао откад је Вук качио саставе о Јани
Kakvo pitanje, takav i odgovor.
Које питање? То неки штос са Пљешевице?
Zašto bi ja nekome za koga mislim da me troluje objašnjavao kako sam zaključio da me troluje?
I to da si trol, to treba da shvatiš kao kompliment, jer bi u suprotnom imao mnogo gore mišljenje o tebi.
Кога боли курац за твоје мишљење тачно?
Tebe očigledno.
"Очигледно" по твом хегелијанском поступку или?
Mišljenje o tome kako sam zaključio da me troluješ, a ne moje mišljenje o tebi.
A za ovo drugo vjerujem da vlada uzajamna kurcobolja.