Hodnici Morije

messalina 2011-06-09 23:29:49 +0000

Vrlo živopisan opis genitalija žena u poodmaklom dobu. Koristi se u prekoj potrebi, kada kurčeviti babojebci koji za bolje i nisu krenu da se hvale svojim ljubavnim umećem, kako bi se spustili na zemlju isticanjem kakvog su se sablaznog posla dohvatili.

Hodnici Morije su u filmu o midžetima one "vonabi" katakombe u kojima zlo spava, a jeza hvata i slepe miševe koji bi rado promenili gajbu al' nemaju gde. Ako se onaj debeli sa sekirom plašio da prođe onuda, kako će tek reagovati tatin sin koji sapune kupuje u "Liliju"?

- Oho, Jablane, gde si pošao tako doteran, a?
- Idem kod ribe. Navatao sam milfaču samo takvu!
- Ribe? Milfaču? Nešto mi tu ne štima. Koliko je leta pregazila, da se tako duhovito izrazim?
- Ušla u pedesetu, ali se zato hefta za medalju... Brate, ima se može se, šta da ti kažem.
- Je li, ti baš voliš da radiš pod opasnim uslovima, a? Hodnici Morije ti ne smetaju, jok? A je li, jesi se probudio ponekad pored nje i rekao "Gospođo, jesmi mi...?" a ona tebi "Tri puta...", a?
- E jesi ološ. Sad bih ti svašta rek'o, ali žurim do apoteke.
- (viče) Što, brate, je l' je muče šuljevi?!

2
36 : 6
  1. inspirisam babaserom a? :D

  2. Ma jok, došlo samo tako. Ali babasera jeste utisak filma.

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.