Prijava
 1.    

  Ograničenje brzine

  Vozilo koje zbog neispravnosti, sporosti ili nesposobnog vozača napravi zastoj na saobraćajnoj traci.

  - Što si stao, ludače?
  - Ovaj ispred stao, ušo sam u gepek, ovaj iza je meni u gepeku, tu smo gde smo...

 2.    

  Ograničenje brzine

  Spomenici pored puta.

 3.    

  ogranicenje brzine

  Vrlo efikasno sredstvo koje saobraćajni štrumfovi koriste radi regulisanja saobraćaja i obuzdavanja temperamentnih vozača. Glavna karakteristika je to da je ograničenje uvek barem za 10 km/h manje od onog za koje vi mislite da bi bilo primerenije tako da često izaziva frustracije kod vozača. Bolno je očigledno da su nadležni odgovorni za ova ograničenja i sami mentalno ograničeni jer nisu uzeli i druge faktore (psihološke, bihejviorističke, situacione...) pored onih suvih tehničkih (nagib terena, frekventnost saobraćaja, pešački prelazi...) pri određivanju ograničenja brzine.

  Jedino je pozitivno to što ovi znakovi imaju estetsku funkciju ulepšavanja ulica jer bez njih naši putevi bi izgledali još žalosnije i siromašnije.

  Savršena nizbrdica van naseljenog mesta, dve široke trake u jednom smeru, drugih automobila nigde u blizini, vetar pirka, muzika vas loži a ograničenje 60 km/h! Kao da se spuštate niz tobogan puzeći! E kad bi mogao, izgradio bih svoj put a jedino ograničenje bi bilo - vozi dok ti točak ne otpadne.