Prijava
 1.    

  Pampur

  Ženski tampon, koji sprečava prosipanje njenog crvenog vina.

  -Ženo, nabutaj pampur didemo na bazen.

  -Ženo vadi pampur da te zalijem.

  -Ženo vadi pampur i počuči malo u hodniku da zavaramo komarce, ženooo.

 2.    

  Pampur

  Parče plute koje vodi računa da vino u boci ne izlapi a mi da ostanemo trezni. Kad ga izčupamo on se trezni, a mi postajemo pijani ko pampur.

 3.    

  Pampur

  To je ono čvrsto govance koje jedva iskenjaš, nakon čega sledi kompletno pražnjenje creva u vidu super tečnog proliva.

 4.    

  Pampur

  Rezervni igrač u šahu.

 5.    

  Pampur

  Čepulja kojoj su konci pukli, pa ga ne mogu izvući iz nečije bulje. Majstor svoga zanata, uvlakuša kakva se ne viđa često. Prepoznaćete ga po sposobnosti da iako seru po njemu, i dalje liže g00z00 svoga domaćina.

  - Jao kako ste neverovatni, svaki vaš korak činite sa dečačkom lakoćom, svaki vaš pokret seče vazduh na pravilne romboide koji se izvršivri dvostruki salto pomeraju kako bi Vama omogućili prolaz. Dozvolite mi da Vam obrišem, ili još bolje poližem, to kučeće govance što Vam se, sram ga bilo, zalepilo za neverovatno kreiranu cipelu.
  - Pampure, znaš moj cenovnik, 300 jevreja po ispitu, za koleginice mogu i neke druge tarife, ali još nisam prešao u šareno, tako da idi ća!

 6.    

  Pampur

  Najgluplje dete u komšiluku.On se ne druži ni sa kim,jer po ceo dan sedi ispred kompjutera,ne zanimaju ga fudbal,košarka,niti bilo koje druge zanimacije,jer zna samo da sedi u kući.Ostali ga stalno podjebavaju zbog toga,ali on nemari,jer je jednostavno pampur.

 7.    

  Pampur

  Osoba koja je suvi debil i koja je u datoj situaciji uradila ili rekla nešto jos debilnije i koja bi trebala što pre da se samoubije kako ne bi nervirala sve oko sebe..

  Suvi debil: Kolko je gotivan onaj Saša Popović !
  Neko oko njega: Koji si ti pampur !!!